Die verderfelijke PVV, 7 weken onderhandelen op het Catshuis en dan alsnog de boel laten ploffen. En dat terwijl we in een crisis zitten en het land behoefte heeft aan daadkracht en duidelijkheid.

Nee, dan de Kunduzcoalitie, binnen enkele dagen trekken zij een lange neus naar de PVV, binnen enkele dagen een akkoord…een lente akkoord zelfs. Dat is waar het land op wacht, een snel akkoord waar daadkracht en duidelijkheid uit spreekt. De bevolking weet nu eindelijk waar het aan toe is…

Of toch niet? Slechts enkele weken later nemen de meeste partijen stap voor stap afstand van dat mooie daadkrachtige lenteakkoord. Maar hoe kan dat nou? Hebben ze me net duidelijk gemaakt dat de PVV onbetrouwbaar is en dan doen ze allemaal exact hetzelfde, ik raak hiervan in de war.

Veel zaken zijn alweer doorgeschoven tot na de verkiezingen en Groen links wil zaken anders na de verkiezingen, groener en socialer. De VVD neemt afstand van de forenzentaks omdat het electoraal wel heel slecht valt.

Schijnbaar was het inderdaad een akkoord om Europa op korte termijn tevreden te stellen, dat mooie Europa waarvan de meerderheid in Den-Haag nu heel stoer afstand neemt van de plannen van Merkel voor een vergaande politieke unie. Dus een grote mond over Europa maar ze wel tevreden stellen met een akkoord waar ze zelf niet achter staan…

Die PVV valt op het gebied van betrouwbaarheid dus best wel mee, want van de daadkracht en duidelijkheid die andere partijen mij moeten bieden blijft niet veel over.

Voor de verkiezingen gepaaid en na de verkiezingen genaaid zullen we maar zeggen.

Ingezonden door Plurk85

13 REACTIES

 1. Er is Paniek !! En ja die Forenzentax (betalen om te mogen gaan werken) dat is uit de hoed van GroenStalinFlinks en de Domkoppenpartij ’69. M.b.t. ‘Achterlijkheidsgehalte’ zit je bij deze partijen goed !

 2. Brand Brand Brand in het Bordeel
  Brand Brand Brand in het Bordeel
  Rennen met je stijve pik want de boel staat in de fik
  Brand Brand Brand in het Bordeel.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=atUn2JzwFvU&w=420&h=315%5D

  Waarom weet ik niet, maar ik kreeg ineens dit liedje in mn kop. En geloof het of niet, daar zit natuurlijk wel een logica in. Want als er iets in de hens staat, dan maak je dat je weg komt. Ook als ben je poedelnaakt.

  Onze leiders begrijpen dat duidelijk niet. Die blijven zoeken en nadenken hoe toch nog wat aan kunnen trekken voordat ze naar buiten gaan. Terwijl ze ondertussen de brandweer (ESM) erop uitsturen om te blussen met Kerosine.

 3. Ze begrijpen héél goed wat er aan de hand is, maar beschikken niet over de vrijheid om te handelen.

  Ze zijn met handen en voeten gebonden aan hun ‘superieuren’
  in de vrijmestelaar lobbies en het MestelPolitbureau in Brussel.

  Verkochten hun ziel en zaligheid om op een metselcarrousel mee te mogen draaien in de nederlandse politiek, dwz, het parasiteren op ‘de buger’.

  Columnist [10] reageerde op deze reactie.

 4. Ver kiezingen? Ver Ziekingen zult u bedoelen.

  12 september de dag waarop wij onze BELANGRIJKSTE STEM ooit uit moeten en kunnen brengen. Stem anti europa of sterf in arenmoede maar wel in een verenigd europa ??? Laat me niet lachen. Beter ten halve gekeerd dan ten hele failliet. En die EU jokers willen volgend jaar wel graag even 7% meer budget voor zichzelf en hun kornuiten.

  De commissie heeft net een 2 jarig contract getekend voor een prive/coorporate JET, waar ze zich mee kunnen laten vervoeren voor 60.000 euro per UUR! Jawel per uur. Een retourtje Brussel Athene kost de bevolking dan 600.000 euro…..en wij moeten bezuinigen??

  Gaat heen en krijg de rambam met die hele euro poppenkast die de bevolking duizenden euro’s per jaar kost. Het enige wat we er ooit op vooruit zijn gegaan was het introductie setje van Wim Duisenberg met alle muntjes 1, 5, 10. 20 50 cent en zelfs 1 en 2 hele echte dikke vette gratis EUROOOOOOOS….

  Daarna heeft het ons een veelvoud van dit bedrag per dag gekost terwijl Zalm de Gulden 10% te voordelig heeft om laten wisselen. Van die actie loopt de schade in de TRILjarden, maar guppie-Gerrit blijft vrolijk lachen en we horen er nooit meer wat van.

  De enige uitweg is ER UIT WEG en het euro project ontbinden.

  Succes op de barricades.
  Love and Piece Adam Onesto.

  Kim Winkelaar [5] reageerde op deze reactie.
  keuleniscool [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Adam Onesto [4]:
  ik lees
  Zalm de Gulden 10% te voordelig heeft om laten wisselen.
  wat een onzin ……
  Dan is de Bfr en de Dmark ook 10% te voordelig ?!
  Deze onzin heb ik vaak genoeg gehoord ,
  maar niemand kon deze bewering hard maken .
  Wel zijn toen veel prijzen gestegen , vooral van de gemeente ,
  die hebben echt met de klompen er door gelopen .
  Ik ben nog steeds zeer blij met de euro .

  Andre [7] reageerde op deze reactie.
  Andre [8] reageerde op deze reactie.
  Adam Onesto [9] reageerde op deze reactie.

 6. @keuleniscool [6]:

  Een aantal jaren geleden was hier regelmatig iemand op de site die zéér blij was met de USD, en goud maar niks vond.

  Zeer vermakelijk was dat.

  Ondertussen heeft hij een zandwinkeltje en is goud (dat oude relikwie) sindsdien bijna verdrievoudigd.

  Vooral vasthouden aan die (pl)euro. Vooral vasthouden.. lol

 7. @keuleniscool [6]: Kijk zelf dan maar even hier, en lees en huiver hoe we genaaid zijn. http://www.wisselverlies.nl/

  Groetjes en geniet nog van je eurootjes, want die zullen spoedig geen drol meer waard zijn als we doorgaan met de EU ellende.
  Spanje heeft 400 tot 800 miljard nodig, Italie 1,2 TRILJOEN. Die twee bedragen samen zijn genoeg om ELKE Nederlander (van baby tot opoe 125.000 euro te geven. PER PERSOON!
  Dat vind ik een leuker vooruitzicht dan doorgaan met kans op nog veel grotere verliezen.

  Doorgaan brengt grote verliezen en hele grote financiele risico’s Stoppen brent grote verliezen en daarna zijn we klaar.

  12 september “Bijltjes dag” en stemmen op een anti EU partij zou ik zo zeggen. De enige uitweg is eruit weg.

 8. @Kim Winkelaar [5]: Beste Kim geloof me ik ben ook niet echt een super fan van de PVV en zou liever de LP stemmen, maar deze (wellicht laatste en belangrijkste ooit) stemronde moeten we tactisch stemmen en een versnippering zou ertoe kunnen leiden dat we in de EU blijven en daarom moeten we allemaal (51%) op de PVV stemmen. Zwitserland, Noorwegen, Zweden en zelfs het failliete Ijsland doen het zonder euro allemaal, stuk voor stuk VEEL beter dan de 27 eu leden. Trek zelf je conclusie, maar ik ben er al wel uit.

  Groeten Adam

  R. Hartman [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Adam Onesto [11]: Denk even na: tactisch stemmen?

  U wilt stemmen op een club die de verzorgingsstaat in stand wil houden, een politiestaat nastreeft maar wel tegen de EU is?

  En dan is het ’tactisch’ om niet op de LP te stemmen die uw onvrijheid wil verminderen, op elk vlak, en derhalve ook tegen de EU is?

  25 zetels PVV + 0 LP is onvrijheid, en 25 stemmen anti-EU
  20 zetels PVV + 5 LP is minder onvrijheid, en 25 stemmen anti-EU

  Hoezo, tactisch? En dan ga ik er nog aan voorbij dat de LP-zetels echt niet allemaal bij de PVV vandaan zullen komen. Echte liberalen hebben immers geen plek meer bij de VVD…

 10. De PVV solide en de kunduzcoalitie onbetrouwbaar ??????? het zou zo maar kunnen .

  Laten wij maar 12 september in de gaten houden , dan begint het .

  Ik mag dan pas hopen dat er toch nog wat is blijven hangen bij het electoraat zodat de keuze niet zo moeilijk meer zal zijn voor de SP en de PVV om de meeste stemmen binnen te halen .

  Ik mag graag mijn mening geven welke mijn voorkeuren hebben , op naar Roemer en in moeilijke tijden samen met Geert Wilders met de dan geldende meerderheidscoalitie van de SP met de PVV naar een solide sociaal Nederland .

Comments are closed.