Hadden ze nou niet even kunnen wachten tot na de val van Spanje?

9 REACTIES

 1. En de Telegraaf kopt: Wilders vangt bot! Alsof Wilders hier iets verliest, Nederland vangt bot! Met dank aan onze ‘volksvertegenwoordigers’ en ‘correcte rechtstaat’. Bah!

 2. Dit fonds wordt juist opgezet voor o.a spanje en Italië!. En daardoor weet je zeker dat de garantie van 35 miljard ook opgevraagd gaat worden. Ze zijn mij een beetje te naïef daar in den Haag. Als ik gister hoor dat partijen die tegenstemde werd verweten door het CDA dat ze dan tegen Europa stemde… dan weet je wel hoe dom het CDA is. Volgens mij leest er maar 1 iemand zo’n verdrag per partij en dan vragen de andere partijleden….goh, zijn we hier voor of tegen!.
  En aangezien het een haastklus is om dit voor 1 juli op te tuigen wordt je eigenlijk onder druk gezet door Brussel om in te stemmen.

 3. ‘Dit fonds wordt juist opgezet voor o.a spanje en Italië! ”

  HET GELD GAAT NIET NAAR DE GRIEKEN, NOCH NAAR DE PORTUGESEN, SPANJAARDEN OF ITALIANEN.

  HET GELD GAAT NAAR DE EUROPESE CENTRALE BANK, NAAR DE WORLD BANK EN DE OVERIGE BANKIERS. EN NAAR
  DUITSLAND EN DE OVERIGE LANDEN DIE !!!! ZOGENAAMD !!! GELD POMPEN IN FAILLIETE LANDEN.

  ZELF LENEN ZE VOOR 1 % EN LENEN HET UIT VOOR 5% PLUS 500 % INTERESSEN AAN DE GRIEKSE, ITALIAANSE, EN SPAANSE BANK, DIE DOOR DE BEVOLKING MOET WORDEN OPGEHOEST.
  BEVOLKING DIE NAUWELIJKS TE ETEN HEEFT !!!!

  DE ENIGEN DIE ERAAN VERDIENEN ZIJN DE BANKIERS !

 4. De scheiding van de machten; de trias politica, rechterlijke macht; wetgevende en uitvoerende macht – worden vandaag de dag allen beheerst door de politiek.

  Wie betaalt de rechterlijke macht ? Het OM ?

 5. @Aequitas, e.a.
  Wilders had geen schijn van kans. In NL worden alle rechters benoemd door de Bilderberg Kwien Beatrix, een rechtgeaarde dochter van ex-Nazi-officier, ex-SS-er Prins Bernhard, oprichter van die occulte club.

 6. @Jaap v D [7]:

  60% van de nederlanders was het nationaal socialisme gunstig gezind. Vroeger had je SS hoeren, nu zijn er metsel hoeren.

Comments are closed.