Dit betreft het akkoord dat de partijen die zo erg voor militaire missie naar Afghanistan zijn, sloten over het te voeren regeringsbeleid. Dus voor de bezuinigingen die VVD en CDA onder druk van de EU toch al wilden doorvoeren, en ook nog voor een grotere dictatuur van de EU. Waardoor wordt die steun minder?

Echte nieuwe dingen zijn er niet gebeurd.  De ontwikkeling in Nederland en de wereld zijn conform de verwachtingen. Rutte-deJager uiten nog steeds dezelfde verklaringen.

Is dan de verklaring dat veel meer mensen eens zijn gaan denken over wat die lopende politiek betekent? En hebben ze een beter inzicht gekregen? Of zijn de consequenties van de politiek meer voelbaar geworden?

In ieder geval is het een gunstig teken voor “een andere partij” zoals de LP die een einde wil maken aan de politieke betutteling. En uiteraard alleen maar positief als meer mensen gaan denken en begrijpen wat er zich in ons leven echt afspeelt.

Wees gerust, want ondertussen maken Rompuy/Barroso en consorten een “Masterplan”  om iedereen onder de duim te houden.

14 REACTIES

 1. Het Kunduzakkoord is gemaakt door ‘Oerdomkoppen’ ! Het was gewoon een farce tegen Hr. Wilders (PVV) en anders niks ! Deze ‘Oerdomkoppen’ waren zo elitair met elkaar bezig, dat men ALWEER vergeten was dat er ook gewone mensen bestaan met ‘common sense’ ! Nu het ‘stemmetjes’ gaat kosten lijkt de hypotheekkosten aftrek en de woon-werk reiskostenvergoeding niet meer nodig te zijn. ‘Common sense’, het gevoel van de gewone mens, veelal PVVstemmers blijkt dus toch niet zo verkeerd te zijn ! De ‘Oerdomkoppen’ dachten in 2 dagen hun hobby’s, gratis zonnepanelen, poen naar Afrikadictators en gratis toneel (als ze konden) te kunnen promoten !
  Nu mijn ‘common sense’, mijn hobby: Ik zou wel graag gratis wijfen willen neuken ! Waarom is daar eigenlijk nog geen politieke hobbyclub voor ? Dat is toch wat vele mannen willen ? Ik wil me ook nog wel aanpassen aan arrogant elitair gedrag, waarbij ik moet erkennen dat het heel moeilijk zou zijn om Pechtholt ook maar te benaderen ! MAAR: De wens is de Vader van de Gedachte !

  R. Hartman [2] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [8] reageerde op deze reactie.
  J.Snijder [9] reageerde op deze reactie.

 2. @W.H.J. Reiss [1]: Het Kunduz of Brussel-akkoord was inderdaad niets anders dan de zoveelste anti-PVV actie, zuiver ingegeven door onbeheerste haat en frustratie, om ‘Wilders’ een hak te zetten. Inclusief zijn ‘gedoogpartners’ dus, die hun falen de PVV geheel in te kapselen niet konden verkroppen.

  Het lijkt wel een kleuterschool, en het bewijst eens te meer dat het stompzinnig is het bestuur van een land over te laten aan rancuneuze kleuters.

  Stem LP, of stem niet!
  Leuker kunnen we het niet maken.

 3. Kunduz project is een anti bevolking actie !
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Demissionair
  Demissionair is een beginsel in het Nederlandse staatsrecht en heeft betrekking op de uitvoerende macht. Demissionair is een synoniem voor ontslagnemend en duidt op de toestand waarin deze macht zich bevindt nadat zij haar ontslag heeft ingediend bij het staatshoofd.
  Een minister als individueel lid, of een regering als collectiviteit is demissionair indien deze niet langer het vertrouwen geniet van een meerderheid van de wetgevende macht en als gevolg hiervan haar ontslag heeft ingediend. Het gevolg hiervan is dat deze regering enkel nog de lopende zaken mag afhandelen en geen omstreden zaken mag behandelen.

  W.H.J. Reiss [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Jhon [3]: Het is GEEN anti bevolkingsaktie. Ook al voelt dit zo aan. Het is gewoon anti PVV en deze ‘Oerdomkoppen’ zijn zo arrogant geworden met hun machtsgeilheid dat men niet beseft dat ze VOLKSVERTEGENWOORDIGERS zijn. Het zijn gewoon giga Arrogante kwallebakken met de kennis van een stekkerdoos waar nog nooit een stekker heeft ingezeten. ‘Totaalegoisten’, ‘hobbynajagers’, ‘idealistenfundi’s’ ! En daar stemmen wij op ! Verhuizen is de beste optie.

 5. Politieke partijen van de kunduz-club zijn nog nooit zo eerlijk geweest vlak voor een verkiezing.
  Ik ben het niet met hun eens, maar kan hun onbedoelde eerlijkheid wel waarderen.

  Meestal was het ontwijkende antwoorden geven of wachten tot dat anderen iets verkeerd zouden zeggen en hopen, dat de stemmen vanzelf bij hun terecht kwamen.

  Hun aanval op Geert pakte averecht uit, die het islam even in de koelkast legt en de Eu(ro) weer aangrijpt voor de verkiezingen.

  Dit worden nog drukke maanden voor de manipulators.
  J.Snijder [11] reageerde op deze reactie.

 6. @W.H.J. Reiss [1]:

  ?…. Ik zou wel graag gratis …. willen ….. ! Waarom is daar eigenlijk nog geen politieke hobbyclub voor ‘

  Dacht dat de vrijmestelaarij daarin specializeerde …. om daarna de ‘niet-medewerkzamen’ er mee te chanteren … (Dominique Strauss Kahn; Berlusconi … ) maar kan me vergissen….

  J.Snijder [10] reageerde op deze reactie.

 7. @W.H.J. Reiss [1]:

  Wijfen neuken ?? Pardon, uit welk nest komt u ?

  Dit is nou een van de redenen waarom het hier totaal misgaat in dit land het is zelfs al zover moeten komen dat we onze eigen taal niet meer een fatsoenlijk spreken en schrijven.

  Als ik zo vrij mag zijn u even te corrigeren:

  Gratis “het andere geslacht van een harde en warme injectie voorzien, gevolgd door een warme ejaculatie.

  Zo, en nu aan de koffie met een heerlijk geurend ganja peuk 😉

 8. @Aequitas [8]:

  “Vrijmestelaarij”

  Kunt u misschien beter vertalen in “Vrijmetselaars
  “Specializeerde” dan weer in “Specialiseerde”

  Het bekt dan allemaal net even iets anders 🙂

  Overigens is dit natuurlijk erg flauw en grappig bedoeld, maar het stuk dat door Hub Jongen wordt geschreven vraagt natuurlijk wel om dit soort reacties.

  Het stukje is pure stemmingmakerij en probeert u als lezer over te halen dan maar L.P. te stemmen, iets wat u beter NIET zou kunnen doen.

  Mijn reden daarvoor is simpel, de L.P. zal een simpel maar gevaarlijk vervolg op het al heersende politieke veld zijn, rechtser dan rechts en nog meer gericht op het zelf de broek ophouden.

  De Libertarische denkwijze is weliswaar vrij van geweld maar óók, en dat moet gezegd worden, zeer gericht op de IK gedachte.

  De libertarier zal slechts als uiting van medelijden een aalmoes werpen naar de behoeftigen maar als ze het hoofd kan draaien en de andere kant kunnen opkijken zal de kans groot zijn dat het nog erger word dan het nu als is.

  Helaas kan ik niet anders constateren na alle opmerkingen en reacties die ik in de loop der tijd hier heb mogen lezen.

  Romee [12] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Romee [6]:

  Politieke partijen van de kunduz-club zijn nog nooit zo eerlijk geweest vlak voor een verkiezing.

  U bedoeld waarschijnlijk “naïef” in plaats van eerlijk.

  Het akkoord was nog geen dag oud toen Rutte er al op antwoordde dat er na de verkiezingen op geschoten kon worden, waarna de andere partijen al snel volgden met hun aanpassingen, ze hadden zich wel erg vergist in de goede bedoelingen van Rutte en de Jager, maar dat hadden ze kunnen voorzien.

 10. @J.Snijder [10]:
  “zeer gericht op de IK gedachte”
  Alles wat we nu hebben, is niet ontstaan door het Wij gedachte.
  Met het “Wij gedachte ontstaat er niet zo veel.
  Als Wij samen werken is het, omdat de meerdere IK er beter van gaat worden.

  Dat er wat gebeurd zonder Ik gedachte is naïef.
  Het karakter van een mens verander je niet.
  —————
  “zelf de broek ophouden”
  Veel mensen zijn best in staat, om dit zelf te doen, maar doen dit niet. Het gevolg is, dat een ander dit verplicht mag doen.
  Dat is lekker. Hierbij komen de kosten van een ambtenaar nog eens bij die zich opstelt als een extreem dure verplichte regelaar.

 11. @J.Snijder [10]:

  U ‘bekt’ nét zo als alle vrijmestelaars die ik ken ….

  Zielig hoor om iemand om een verschrijving op de vingers te tikken. Niet iedereen is nederlander, (Blch) En niet iedereen is een calvinistische schoolmeester.

  Maar goed de VRIJMESTELAARS zijn dan ook ZÉÉR elitair en aanmatigend.

  Met hun Nieuwe Wereld Orde en de door hen bedachte en uitgevoerde bank krisis.

  Al die jongens en meisjes in Brussel zijn lid van of verwant aan de VRIJMESTELARIJ. Het polit-bureau van Brussel in de EUSSR.

  Zelf uitgeroepe elite. Het enige waar ze zich mee bezig houden is trafficking of influence en stelen, corruptie. Het lijkt wel de kleuterschool !

  We hadden 1500 jaar absolute dictatuur door de katholieke kerk, – maar de tijden waren toen anders. Bovendien waren die jongens in jurken HERKENBAAR.

  De huidige absolute dictatuur door de Vrijmestelarij zeker zo erg, zoniet erger.

  Want deze jongens en meisjes zijn niet herkenbaar … voor de niet ingewijden.

  Aequitas [14] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.