Vrijheid is mooi en vrijheid van meningsuiting is ook mooi. En daar moet je heel ver in kunnen gaan, zeg gerust wat je wilt. En als je als volwassen man in een jurk wilt gaan staan schreeuwen dan moet dat kunnen. Maar het is wel onvoorstelbaar dat je haat mag prediken bij het nationale vrijheidsmonument op de Dam, dat je een totale samenleving mag schofferen en een politicus uit dat land met de dood mag bedreigen. Als een omstander er wat van wil zeggen wordt de omstander gearresteerd? Die arrestatie is schandalig maar het is eigenlijk nog veel schandaliger dat er maar één omstander is die er wat van zegt! Zeker op die locatie.

Uiteindelijk wordt de haatprediker een dag later alsnog opgepakt, niet om wat hij gezegd heeft, want dan hadden ze hem wel meteen op kunnen pakken, nee, hij wordt gepakt omdat de publieke opinie daar om vraagt.

Dit soort mensen die precies weten wat hun voordelen en rechten zijn in onze samenleving schijnen langzaam en ongemerkt toch terrein te winnen.

Mensen durven minder te zeggen, sommige kunst wordt niet meer vertoond, toneelstukken worden verboden, bedrijven die geen kerstboom meer neerzetten omdat ze de nieuwe Nederlander niet voor de kop willen stoten, scholen met alleen Halal eten, gescheiden gemeenteloketten voor mannen en vrouwen in een moskee, zwembaden met islamitisch vrouwenzwemmen, supermarkten die met speciale hoofddoekjes komen, mannen die vrouwen geen hand willen geven, cartoonisten die worden bedreigd, banken die geen spaarvarkentjes meer uitdelen, etc.

En bij alles kan je jezelf afvragen is dat nou zo erg, maar het gaat om het totale plaatje. En ik vraag mij af wat is erger, het feit dat dit soort lieden zich zo manifesteren of het feit dat wij tegenwoordig zo politiek correct lamgeslagen en angstig zijn dat we alles maar accepteren.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ingezonden door L.N. L.N. heeft een videokanaal op youtube als Plurk85. Volgende artikelen van hem verschijnen onder de naam Plurk85. Eerdere artikelen van hem deze week verschenen op maandag en dinsdag, vrijdag verschijnt er nog een artikel van hem. Plaatjes zijn de Dam anno nu en anno 1668 geschilderd door Jan van der Heyden vanuit min of meer dezelfde hoek.

10 REACTIES

 1. Die Halalniksnutten kunnen alles in A’dam. Hier woont het Linkse rapaille van het land. In de provincie, zeker Limburg, zouden deze baardtentbewoners worden weggejaagd.

 2. De Islam heeft olie, de Islam heeft geld, de Islam heeft sterke mannen, en vruchtbare vrouwen. Alleen een krachtig geestelijk virus kan de macht van de Islam breken. Gelukkig heb ik zo’n virus ontworpen. Uiteindelijk zijn geestelijke wapens de sterkste. De tovenaar verslaat de krijger.

 3. Dát is de overduidelijke Hollandsche lafheid.
  Hele Fora vol OH’en over Politieke- en Maatschappelijke
  misstanden, maar dáádwerkelijk iets ondernemen ho maar.
  Bij twijfel prevaleert telkens weer de: “ikke, ikke; de rest
  kan stikken” mentaliteit.

 4. Zoals ik hier nu een oproep tot haat plaats :

  Dood aan de Hiksos , hang ze op en daarna vierendelen.

  Op de staak met die handel…..enz…enz….

  Ware het niet dat wij op de kern van de zaak stuiten…..who the fuck are they ?

  Er is geen historicus die je het kan duiden.

  Ach het is zo relatief.

 5. ik denk dat de toehoorders gewoon perplexed, verbijsterd waren en daarom niets zeiden.Het is wel een harde les voor normale mensen om voortaan onze smoel open te trekken en op te komen voor onze kostbare vrijheden.

 6. Voor mijzelf is links iets doen erg onhandig.
  De linkse politiek is heel onhandig bezig geweest met direct maar vernederend te roepen DISCRIMINATIE dat is discriminatie, hiermee hebben met succes ze de Nederlander “verkracht”.

 7. @artikel
  Belangrijke opsomming van feiten en laatste semitische innovaties… maar… maar…
  Mensen durven minder te zeggen, sommige kunst wordt niet meer vertoond, toneelstukken worden verboden, bedrijven die geen kerstboom meer neerzetten omdat ze de nieuwe Nederlander niet voor de kop willen stoten, scholen met alleen Halal eten, gescheiden gemeenteloketten voor mannen en vrouwen in een moskee, zwembaden met islamitisch vrouwenzwemmen, supermarkten die met speciale hoofddoekjes komen, mannen die vrouwen geen hand willen geven, cartoonisten die worden bedreigd, banken die geen spaarvarkentjes meer uitdelen, etc.

  Waarbij Vlaamse/ Nederlandse cultuur moet plaats maken of drastisch beperkt worden twv linkse “gezondheidsidioten”.
  Mijn opsomming die terug de aandacht verdienen:
  roken op café, bus, vliegtuig…
  alcohol drinken
  schunnige grappen
  volksspelen
  cafépronostieken (poule)
  en nog vele andere…
  Als een volk zijn cultuurgewoontes wordt afgenomen, moet je achteraf niet klagen om verzuring van de maatschappij of dat je je niets meer mag. Tolerantie en discriminatie worden door onze strot geduwd, met boetes bestraft… integratiepolitiek, mijn vraag blijft hoe dan ook, wie assimileert eigenlijk wie ?

Comments are closed.