Onderstaande poster geeft weer hoe beschamend de mentaliteit in de huidige samenleving is. Uiteraard geldt dit voor Europa (Nederland)  nog veel erger dan voor Amerika.

 

.

10 REACTIES

 1. De echte slavernij is dan afgeschaft men wordt niet meer door een opzichter met de zweep geslagen en men is ,vrij,? Heden zijn wij nog steeds slaven van de regering en zelfs onderdaan van mevr. Bea die uitgebuit en uitgemolken worden tot de laatste druppel. En daarna neemt Brussel het over om de rest uit ons te knijpen en we laten dit allemaal willoos gebeuren want niemand komt meer in opstand er zijn geen grote demonstraties meer zoals in de jaren ,70 en, 80 de mensen zijn murw geslagen en apathisch.

 2. Voor mij is het duidelijk. Er wordt bewust chaos gecreëerd door de elite. Dat kun je overal terug zien. Regeringen kiezen keer op keer voor chaos en dit is niet voor niks.
  -ze vergroten hun macht erdoor
  -na chaos zullen we als makke schaapjes bijna alles accepteren
  -als hier chaos heerst kunnen de psychopaten ongestoord hun gang gaan in het Midden Oosten(Iran en Syrie) Deze imperialistische zetten zijn in hun ogen 100% noodzakelijk om de macht te behouden in de wereld!

  De hele geschiedenis zit zo in elkaar. Bankiers zaten tijdens WO2 ook niet stil en vlak erna kwamen ze me Bretton Woods waar het IMF en de Wereldbank uit voortkwamen. Allemaal instanties die niets met wetten en regeringen te maken hebben.Zo creëren ze een wereld vol wetten voor de schaapjes en een ECHTE vrije wereld ZONDER wetten voor zichzelf. Let op hoe het spel keer op keer gespeeld word, schandaal na schandaal breekt uit bij die banken. En iedere keer stapt de verantwoordelijke vrolijk op met een zak met geld en komt er een nieuwe voor in de plaats. De bank zelf gaat ALTIJD vrijuit!!!!!

  We zijn nu getuigen van precies hetzelfde spelletje tijdens de grote depressie. Eerst chaos creëren via crisis, hoge energie en voedsel prijzen, conflicten uitlokken met andere landen. En vlak na de chaos zullen ze hun nieuwe wereld orde kenbaar maken. Waarbij het woord democratie natuurlijk weer duizenden malen geroepen zal worden. Want de comaschaapjes moeten wel in de illusie blijven geloven dat ze vrije wezens zijn.

  Mavado [4] reageerde op deze reactie.

 3. De oplossing is heel simpel.

  Als we van deze graai cultuur af willen, moeten we t politieke systeem radicaal omver gooien, de rijke machts-elite van hun troontjes afstoten, de banken t land uit donderen en met n schone lei als n soeverein Nederland opnieuw beginnen.

  Hoe kunnen we dat voor elkaar krijgen?

  Door samen voor onze rechten op te komen en n heel duidelijk signaal af te geven!

  STEM BLANCO bij de volgende verkiezingen!!
  Én vertel t voort!

  Alleen als we meer dan 60% van de actieve stemmers zo ver krijgen dat ze de noodzaak inzien van Blanco stemmen, dan heeft t kans van slagen!

  “De Nederlandse overheid kan wetten stemmen zoveel als ze willen, maar zij kunnen geen wetten stemmen die ingaan tegen een internationaal verdrag wat zij zelf hebben geratificeerd (bekrachtigd).

  Zoals de Universele verklaring voor de rechten van de mens.

  En het negeren van blanco stemmen gaat in tegen die verklaring.”

  “wanneer 50% plus één van de kiesgerechtigde Nederlanders een blanco stem uitbrengt heeft dit tot gevolg dat een democratische meerderheid in de staat Nederland heeft een stem uitgebracht die aangeeft dat die meerderheid een regering wil vormen, maar weigert dat te doen met de door politieke partijen voorgedragen kandidaten.
  De dames en heren van de kiesraad WETEN dit ook, maar het speelt niet in hun voordeel om dit ook op schrift te bevestigen.
  Ze kunnen er nochtans niet omheen: een meerderheid aan blanco stemmen staat gelijk met een meerderheid van kiesgerechtigden.
  Wanneer ze dit naast zich neer zouden leggen worden ze onmiddellijk teruggefloten door iedere buitenlandse waarnemer.
  Dan kunnen ze kiezen om
  – ofwel nieuwe verkiezingen uit te schrijven (na het raadplegen van het volk middels een referendum of volksraadpleging)
  – ofwel een staatsgreep uitvoeren.
  Want daar zou het op neer komen: de wil van meer dan de helft van de kiesgerechtigden NIET respecteren staat gelijk aan een regelrechte staatsgreep door een minderheid.”

  Bron: http://www.wordwakkerwereld.nl/viewtopic.php?f=24&t=4417

  Mavado [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Hilda;) [325023]:
  Geloof je het zelf?
  Al gaan er maar 150 mensen stemmen en de rest blanco, dan zal dit gewoon uitgelegt worden als: De zetels zijn verdeeld en de meerderheid heeft (in)gestemd.

 5. @ Mavado
  Niet geschoten is altijd mis toch?

  “Ze kunnen er nochtans niet omheen: een meerderheid aan blanco stemmen staat gelijk met een meerderheid van kiesgerechtigden.
  Wanneer ze dit naast zich neer zouden leggen worden ze onmiddellijk teruggefloten door iedere buitenlandse waarnemer.”

  “Dan kunnen ze kiezen om
  – ofwel nieuwe verkiezingen uit te schrijven (na het raadplegen van het volk middels een referendum of volksraadpleging)
  – ofwel een staatsgreep uitvoeren.
  Want daar zou het op neer komen: de wil van meer dan de helft van de kiesgerechtigden NIET respecteren staat gelijk aan een regelrechte staatsgreep door een minderheid.”

  Ik denk niet dat ze voor de laatste optie zullen gaan, daar de hele wereld op ons let tijdens de komende verkiezingen…

  Dus STEM BLANCO 😉

  Mavado [7] reageerde op deze reactie.

  • @Mavado [325027]:

   Dan leven ANWB leden ook van andermans geld. Mensen die een autoverzekering hebben en schade rijden ook. Mensen die kanker hebben of een ander ziekte ook. Mensen met een huis ook, mensen met kinderen ook.
   Heel het Westen leeft in luxe van gestolen grondstoffen in andere werelddelen. Grondstoffen verkregen via oorlogen en omgekochte dictators.Veel bedrijven en ondernemers zijn hier stinkend rijk van geworden…..

   Mavado [10] reageerde op deze reactie.

 6. @Mavado [325027]:

  Iedereen betaald ruim 18% AOW premie van zijn loon. Dat is maandelijks dus bijna 1/5 van je loon. Laten we zeggen ongeveer 600 euro per maand voor de meeste mensen.
  In een carrière van 45 jaar ongeveer 324.000 euro. AOWers leven dus niet van de overheid, de overheid leeft van de AOWers

 7. @J.H [325028]:
  Je hebt het hier over vrijwillige contracten.
  Je hoeft geen lid te zijn v/d ANWB bijv.
  De groepen die ik noemde leven van belastinggeld wat onder dwang afgenomen wordt. Of je het nu btw, accijns, of inkomstenbelasting noemt.
  Btw kan je wat aan doen door minder te kopen, maar je moet toch leven.

Comments are closed.