Need I say more? Gaan we een CAO al ramadan-proof maken?

Zie: http://www.nu.nl/economie/2863024/cnv-jongeren-wil-cao-ramadan-proof-maken.html

 

Omdat een stel sprookjesgelovers dat willen?

Of, erger nog, omdat er in Nederland politieke stromingen zijn die de religieuzen nóg harder willen knuffelen?

Nota bene de ene sprookjesclub (CNV = christelijk) gaat de “concurrerende” sprookjesclub faciliteren?

Zijn ze nu écht helemaal de weg kwijt? (Antwoord hierop = Ja, want religieus).

 

Enne…, waar blijft nu die CAO die libertarisch-proof is? Die niet gebaseerd is op dwang en achterlijke religies, maar op een simpele wereldwaarheid NAP. Die werknemers eens hun vrijheid zou garanderen. Dán zou ik die weleens willen doorlezen.

9 REACTIES

 1. Totaal absurd voorstel door mensen die nergens van op de hoogte zijn want in Islamitische landen wordt ook gewoon doorgewerkt alleen mogen ze wel water toto zich nemen en is er voor zwaar lichamelijk aanpassingen. Je kunt netzo goed weer eisen in een CAO dat voor NL alle afgepakte Christelijke en kerkelijke feestdagen en heiligen weer in ere worden hersteld wat veelal in de ons omringende landen nog steeds wel in gebruik is, daar hebben ze meer vrije dagen dan wij!!!! Verder is het nog zo dat wij hier in een westerse cultuur leven en werken met een Christelijke grondslag. In islamitische landen wordt ook geen rekening gehouden met anders gelovigen op het werk!!!!!

  Burnitall [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Ronald [4]: “Totaal absurd voorstel door mensen die nergens van op de hoogte zijn want in Islamitische landen wordt ook gewoon doorgewerkt alleen mogen ze wel water toto zich nemen en is er voor zwaar lichamelijk aanpassingen. ”

  Waar heb je het over??

  “Verder is het nog zo dat wij hier in een westerse cultuur leven en werken met een Christelijke grondslag. In islamitische landen wordt ook geen rekening gehouden met anders gelovigen op het werk!!!!! ”

  En dat weet je uit ervaring. Je hebt in islamitische landen gewerkt???

  Ronald [8] reageerde op deze reactie.

 3. En nog steeds denken mensen hier in groepjes van overheden zoals.
  zij doen dat niet daar dus moeten we het hier verbieden”

  En hoe gaan we dat dan weer doen?? Jawel via overheid en verwanten!”
  Die ZIJ worden landen mee bedoelt en wat WIJ dat niet moeten toelaten ons land en staat…. De personen die zo denken… bent u de staat?

  En als een bedrijf alle originele christenlijke feestdage wil hanteren.. wat is het probleem? of islamitische, of oud romeinse voor mijn part. ( kan wel een stevige saturnalia gebruiken met baccische rituelen)

  Het is alleen fout als iemand het middels wet gaat verbieden een werkgever dit te willen doen. Of zih te verplichten aan een CAO omdat ze toevallig in een bepaalde sector werken.

 4. @Ja inderdaad heb 1,5 jaar op Marokko gereden en daar wordt gewoon met aanpassingen doorgewerkt met de Ramadan en voor buitenlanders cq anders denkenden is de mogelijk aanwezig om overdag gewoon eten te kunnen kopen. Dus waar heb jij het over!!!Burnitall [5]:

Comments are closed.