In de EU en Nederland zijn we al vergeven van de “Autoriteiten”. En nu wordt gewerkt aan een soort Hoofd-Autoriteit. Die mag/ moet beslissen over alle begrotingen is de verschillende EU-provincies. (“landen” kun je ze bijna niet meer noemen met dat beetje soevereiniteit wat ze ieder nog over hebben.)

 

Het Nederlandse Ministerie van Financiën kan dan afgeschaft worden of alleen maar bezig zijn met belasting INNING!

Het zal geen groot probleem zijn om deze wens naar macht van de (niet gekozen) EU-Commissie te verwezenlijken. De ja-knikkers in het NL parlement vinden dat beslist goed. Mogelijk zien ze mooiere baantjes in de toekomst en het NL-volk betaalt wel. Net als afgelopen week de miljarden aan Spanje goedgekeurd werden.
Zie: Bailout fund could become eurozone budget authority, says ECB
http://euobserver.com/19/116999

Mario Draghi, de baas van de ECB zet de EU-opperhoofden onder druk om met een  10-jarenplan voor de euro te komen en daarbij af te zien van de soevereiniteit die hun eigen volk nog heeft.
ZIE:  Draghi: euro countries to lose even more sovereignty
http://euobserver.com/19/116128

En om dat spel slim te spelen, beloven ze aan het waardeloze Europarlement meer macht in de toekomst. De EU-parlementariërs staan al te juichen.
Zie: MEPs agree proposals toward ‘fiscal union’
http://euobserver.com/19/116608

Zoals bvb de Belgische Guy Verhofstadt er blij me is: “This is the first time that there is a structural solution [to the eurozone crisis] on the table,” said Liberal leader Guy Verhofstadt.”

Op dit moment zijn de Nederlandse (Europese) burgers inderdaad overgeleverd aan een stel idioten.
Zij krijgen nog een (laatste?)  kansje om die ontwikkeling af te remmen of te wijzigen bij de komende verkiezingen op 12 september.

Hopelijk krijgen partijen die voor uittreding uit euro/EU zijn dan een grote meerderheid.

8 REACTIES

 1. Geld wordt waardeloos, dan snel in goud. Oeps!!, legitimeren??

  http://www.google.com/search?q=goud+juwelier+legitimatie+verplicht&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a

  Mijn overtuiging is en blijft dat de centrale banken en hun machtige eigenaren (de elite) alles dichtspijkeren om te voorkomen dat geldstromen en ook edelmetalen buiten de boeken om van eigenaar verwisselen. Als ik een voorspelling mag loslaten op dit forum dan zou ik zeggen dat binnen nu en een paar jaar ook contant geld zal verdwijnen en het bezit ervan zelfs strafbaar wordt.

  De EU probeert te veranderen in wetgeving en te centraliseren om daarmee een machtiger, overzichtelijker en stuurbaarder geheel te vormen. Waarbij belastinggeld van alle Europese burgers direct naar Brussel of Frankfurt zullen vloeien en controle over enorme stromen met geld (duizenden miljarden) niet meer zijn te controleren en men ook niet zal kunnen traceren waar het is gebleven of exact aan uit is gegeven.

  De elite zal alles in het werk stellen en meer en meer druk uit oefenen op landen die nu nog weigeren hun soevereiniteit af te staan. De meest krankzinnige verhalen met angst en verdoemenis zullen burgers en nationale regeringen op de mouw worden gespeld om er voor te zorgen dat we coöperatiever worden naar Brussel en Frankfurt zodat burgers en overheden zonder protest hun ziel en zaligheid weggeven aan Europa en de VS.

  NL zou gered kunnen worden, maar daar is lef en overtuiging voor nodig en vooral oprechte mensen/leiders die ons land terug willen brengen naar onze eigen valuta met totale zelfbeschikking. (Zwitserland aan de Noordzee)

 2. Allemaal SOPN stemmen mensen dan kunnen we al deze ellende achter ons laten.

 3. @Hub Jongen , goed stuk , en i.d.d. de tijd van onze onafhankelijkheid word steeds korter naarmate 12 september in beeld komt .
  Mag hopen dat jou waarschuwingen en bijdrage aan blogs zinvol genoeg zal zijn , daar veel zielen nog steeds denken dat het zo een vaart niet zal lopen .
  Eigenlijk is het wachten op 12 september 2012 ook raar , dat een land zo ver kan afzinken dat het recht moet komen met nieuwe verkiezingen .
  Bezien het feit dat er verkiezingen zijn mogen wij best wel blij zijn dat Geert Wilders dan toch maar mooi de stekker eruit getrokken heeft.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Rinus [4]:

  “. . . Eigenlijk is het wachten op 12 september 2012 ook raar ,. . ”

  Verdraaid, ja dat is ook zo! Wat gek dat een volk dat vroeger zo zelfverzekerd was, nu moet wachten op een verkiezing, wachten op een soort loterij”.

  Ik begin me een beetje te schamen!!!!!!
  Maar wat kunnen we nog meer doen dan trachten mensen wakker te maken voor 12 september???

 5. de spanningen tussen verschillende nationaliteiten lopen nu al op. als die Eurofielen doorzetten wordt Europa een soort Joegoslavie en we weten hoe dat is afgelopen.

Comments are closed.