Zie NOS bericht: PVV: Nederland moet uit EU

Op dit punt heeft de PVV helemaal gelijk. Zij gaan een standpunt dat we op de Vrijspreker al jaren aanbevelen, nu tot hoofdpunt van de verkiezingen maken.

Overigens is dit een punt dat ook in het programma van de Libertarische Partij, LP, staat.
Ook is het belang van dit punt niet te overschatten. Want Nederlanders kunnen willen wat ze willen, en werken zo hard het maar kan, door de EU zal het geld gebruikt worden zoals ook Roemenen en Grieken dat bepalen in de EU.

Daarom moet Nederland het verraad van de politici uit de afgelopen jaren corrigeren en terugdraaien!
Uit euro en EU en vormen van vrijwillige samenwerking in Europa ontwikkelen.

Door het verraad in het verleden zijn in ieder geval VVD (Rutte) CDA (DeJager) en PvdA (????)  volledig gedekwalificeerd.

Veel libertariërs komen dan in een probleem op wie te stemmen, op de LP of op de PVV.

De PVV heeft het voordeel dat het een gevestigde partij is, en dat elke stem meer een extra zetel kan opleveren. En daardoor meer invloed van de PVV op het beleid.

De LP heeft het voordeel dat als zij een of meer zetels kunnen bemachtigen, (zij mikken op 3), dat er dan een nieuwe partij in de Kamer komt, en die daardoor meer aandacht oproept. Plus, als dat lukt, die aandacht ook gericht wordt op andere libertarische punten. Dit in tegenstelling tot de PVV die verder een socialistische partij is! En dit laatste gaat dan straks weer in jouw eigen vlees snijden.

Inderdaad een dilemma en we hopen hier een rationele discussie te krijgen die kan helpen om de juiste keus te doen.

31 REACTIES

  1. @Lucius [30]:

    Je kunt gelijk hebben als je ALLEEN maar naar de EU / euro kijkt.
    Maar als je voor PVV kiest, krijg je er ook automatisch veel socialisme bij, terwijl de LP alleen maar voor grotere vrijheid tracht te zorgen.

Comments are closed.