Zie onderstaande link van nu.nl waarbij ik maar 2 vragen stel: “Hé landverrader Jan Kees de Jager, wat is er gebeurd met dit krijgen we terug met rente?” Het gebaar op de foto is het antwoord?

http://www.nu.nl/economie/2868739/ecb-neemt-misschien-verlies-griekenland.html

21 REACTIES

 1. De toestand in Nederland is nog veel erger.
  Niet alleen die uitspraak van JanKees is bedriegen van de burgers, maar dit bedrog wordt nog constant herhaald. En de Tweede Kamer doet even hard mee; recent door ESM goed te keuren.
  En de burgers slikken het als zoete koek!!

  In het bericht van Nu.nl staat o.a.:
  Volgens de diplomaten is de voorkeur dat de ECB en nationale centrale banken opdraaien voor de kosten, in plaats van nationale overheden. Als landen moeten afschrijven op de leningen lijden belastingbetalers directere verliezen, wat politiek gevoelig kan liggen.
  Tegelijkertijd zullen sommige nationale centrale banken en de ECB door de afschrijving misschien wel moeten worden geherfinancierd.

  Dat betekent dat HET VERSCHULDIGDE BEDRAG ER HELEMAAL NIET MEER IS!
  Of het wordt afgeschreven of niet, het maakt reëel NIETS uit. Alleen wordt het gebruikt voor de schijn en om de goedgelovige burgers te bedriegen.

  Aequitas [4] reageerde op deze reactie.

 2. Nederlanders, gaat u rustig slapen. Maar blijf vooral slapen. Want om het financiële gat van de toekomst te dichtten, raad ik u aan uw huis te verkopen om zo de zorg op uw ‘oude dag’ zelf te bekostigen. Dan kunnen wij nu al vast uw geld dumpen in het grote gat dat zuid-Europa heet. Als volksvertegenwoordigers zullen wij er voor zorgen dat de ECB haar goede werk kan blijven doen. Lang leve de ESM. En wij zullen nog meer maatregelen gaan nemen om uw welvaart ook aan anderen te schenken, uw pensioen te verdelen over Europa, maar ook zullen wij de armoede eerlijk verdelen. Wij zullen er voor zorgen dat ook de arbeid eerlijk wordt verdeeld over Europa. Maar om dit alles te realiseren, zullen wij, Duitsland en Nederland, er voor moeten zorgen dat de achtergebleven Zuid Europese economieën op eenzelfde niveau komen door al hun schulden op onze schouders te nemen. Als volksvertegenwoordigers gaan wij er voor zorgen dat u net zo arm wordt. Om dit ook in de toekomst voor u te kunnen doen, heb ik mijn nieuwe arbeidsovereenkomst bij de ECB al ondertekend. Naast een riant salaris, bestaat er een uitstekende bonusregeling om ook mij in de toekomst ‘scherp’ te houden.

  Daarom Nederlanders, blijft u vooral slapen. Mijn loopbaan ziet er glansrijk uit. Mijn toekomst, en die van mijn kinderen en van mijn kleinkinderen is in ieder geval gewaarborgd.

  Aequitas [6] reageerde op deze reactie.

 3. Kijk deze voormalige Griekse minister van buitenlandse zaken
  krijgt – omdat hij z’n land kapot heeft laten gaan – een mooi baantje toegespeeld door de Brusselse Maffia

  http://euobserver.com/1016/117071

  Former Greek FM to be EU human rights envoy
  26.07.12 @ 09:35
  BY EUOBSERVER
  Former Greek foreign minister Stavros Lambrinidis was Wednesday formally appointed as the EU’s special representative for human rights. “This is (…) a key portfolio for the European Union,” said EU foreign policy chief Catherine Ashton. Lambrinidis was foreign minister from 2004-2009. He starts work 1 September until 30 June 2014.

  Waar was Catherine Ashton ook al weer lid van ? – ja natuurlijk het maoisme – communisme gelieerd aan de Vrijmetselaar Lobbies die Brussel uitmelken, en daarmee land verrraad plegen, zoals deze griekse minister.

  De hele westerse samenleving wordt op deze manier stelselmatig kapot gemaakt. Of liever gezegd, gereduceerd tot de driehoek.
  De elite; de slaven met werk en de slaven die verwaarloosbaar zijn.

  Of het nou Scottisch rite, of de Franc-massonic lodges zijn, is om het even: Iedereen en alles – OOK IN NEDERLAND – wordt beheerst door deze elite bende.

  WALGELIJK !!!!!

  Pendragon [11] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [1]:

  Helemaal mee eens. Het bedriegen van het volk – de bedriegers
  de politici en de maffia in Brussel, om te komen tot de implementantie van het fiscal pact en de europese stabiliteits mechanisme;
  New world order; – dit van de Vrijmetselarij:

  1 bank, (Golman Sachs) 1 regering (in Europa vertegenwoordigd door Barroso en 1 elite (de masonic lodges) en de rest slaven.

  Aequitas [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Aequitas [4]:

  @Hub Jongen [1]:
  Excuses, ben slechte typiste;

  Helemaal mee eens. Het bedriegen van het volk – de bedriegers zijn de politici en de maffia in Brussel, om te komen tot de implementatie van het fiscal pact /Fiscale Unie en het europese stabiliteits mechanisme;

  New world Order; – ditmaal van de Vrijmetselarij:
  1 bank, (Golman Sachs) 1 regering (in Europa vertegenwoordigd door Barroso en 1 elite (de masonic lodges) en de rest slaven.

  Mavado [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Zeurpiet [2]:

  Het verdrag van Amsterdam voorziet in een Europa op twee snelheden, en dus met twee euros. Een AAAA en een BBBBBB

 7. Kijk nóg méer overheid ingrijpen :

  Vraag me af hoeveel er in Den Haag en Brussel aan dit profief voldoen. … ‘Crimineeltje al voor twaalfde verpest’ …

  AMSTERDAM – Van de Top 600 van criminele jongeren in Amsterdam vertoonde de helft al voor hun twaalfde jaar ‘ernstig probleemgedrag’.

  Dat concludeert de GGD uit eigen onderzoek. Veel van die jongeren waren al onderwerp van allerlei soorten hulpverlening, voordat ze daadwerkelijk hun eerste misdrijf pleegden.

  Ze hebben vaak criminele vrienden of familieleden die met de politie in aanraking zijn geweest, meldt het Parool.

  (BRUSSELSE Vrijmetselarij Lobbies ????? )

  Ook heeft ongeveer de helft een lichte verstandelijke beperking of psychiatrische stoornis.

  De enige manier om dit soort jongeren op het rechte pad te houden is langdurige en op de persoon toegesneden bemoeienis van de overheid, niet alleen met de jongeren zelf maar ook met hun omgeving, meent de GGD.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12640093/__Crimineeltje_al_voor_12e_verpest__.html

 8. @Mavado [9]:

  Zolang men vrij mag spreken, op de VRIJspreker, zal ik trachten de mensen te informeren over de ware aard van de Vrijmetselarij.

  Duidelijk is dat de Vrijmetselaars daar niet blij mee zijn.
  Die praten liever over pedofilie en de toelaatbaarheid van drugs.

  Of u Mavado, of de vrijmetselaar Pendragon mijn reacties voor
  ‘vol’ aanzien, is mij irrelevant. Het enige wat jullie kunnen is een ieder, met commentaar de mond snoeren, zodat de VRIJMESTELARIJ z’n gang kan blijven gaan.

  New Word Order, dit maal van de Vrijmetselarij: 2 % elite; 18% slaven en 80% te verwaarlozen ‘burgers’.

  W A L G E L I J K !!!!!!

  En dat allemaal door middel van zogenaamde esoterische clubjes, waarachter een heel politiek geweld huisd.

  Mensen die hun gezicht niet durven laten zien. Geheime beslissingen, die de trafficking of influence bevorderen.

  HOOG TIJD DAT ER EEN EINDE KOMT AAN DEZE MAFFIA PRAKTIJKEN !!!!!

 9. Het staat een ieder vrij om hier zijn zegje te doen. Sterker nog, ik sta er op dat iedereen de ruimte krijgt om dat te doen. Immers iedereen spreekt vanuit zijn eigen waarheid.

  Ik maak echter wel gebruik van MIJN recht om MIJN mening te verkondigen en een heksenjacht op vrijmetselarij is volkomen uit context en gebaseerd op indianenverhalen die op het internet circuleren. Heb nou gewoon eens het lef en ga eens naar een loge. Laat je eens serieus informeren over hoe het gaat in een Loge. En kom dan terug met indianenverhalen.
  (Als je er dan nog steeds zo over denkt).

  Maar stop met het nutteloze beledigen van een groep mensen die in hun orde grondwet NOTA BENE hebben staan dat politiek en religie niet in een Loge worden besproken. (is terug te vinden op het internet).

  Aequitas [20] reageerde op deze reactie.

 10. @Pendragon [19]:

  Ik begrijp helemaal niet waar u zich zo druk over maakt.
  Mag er niet over de Vrijmetselarij gesproken worden ?
  Want dát is uw doel toch ?

  Er is geen sprake van een heksenjacht. Evenmin is er sprake van indianen verhalen.

  Er wordt gesproken over de politieke aspecten en de macht van de Vrijmetselarij. De wijze waarop deze macht wordt gebruikt en misbruikt.

  Als u denkt dat de Vrijmetselarij de politiek niet beheerst is dat uw goed recht. Uit ervaring weet ik dat dat totaal anders is.

  U hebt niet het recht om mij mijn mond te snoeren, hier mij iets te verbieden, – tenzij ik de gedragsregels overtreedt en in dat geval hoor ik het wel van de Vrijspreker zelf.

  Wie denkt u wel niet dat u bent, Meneer Pendragon ….

  Sybrand [21] reageerde op deze reactie.

 11. @Aequitas [20]: Het staat een ieder vrij om hier zijn zegje te doen. Sterker nog, ik sta er op dat iedereen de ruimte krijgt om dat te doen. Immers iedereen spreekt vanuit zijn eigen waarheid.

  Daar begin ik mijn reactie mee. En ik zal er alles aan doen om u de gelegenheid te geven om uw zegje te doen. Probeer in ieder geval voldoende respect voor een ander op te brengen dat hij een afwijkende mening heeft die NIET strookt met uw opvattingen.

  mvg
  Pendragon

Comments are closed.