Een demissionair kabinet, een grote meerderheid in de Eerste Kamer, voor een ESM-verdrag met teksten uit mei die sinds afgelopen donderdag volledig anders zijn, maar waar nu een nog grotere blanco check wordt getekend.

En dat op de dag dat we net dachten weer voor ons zelf te kunnen gaan werken: tax freedom day.

4 REACTIES

 1. Wat is er nog over te zeggen? Het is beurt, klaar, finito. Zodra de handtekeningen zijn gezet, staan die vieze gladde glibbers voor de deur of ze ff mogen vangen.

  Of ik medelijden heb met de Nederlanders. Geen greintje. Geen greintje. Aan zichzelf te danken. Ik bedank de Nederlanders.

  Nederlanders bedankt voor uw strijd. En hier zet ik wat dit onderwerp betreft een hele dikke PUNT

  Eize [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Duncan [1]:
  Maar wat kun je er tegen doen? Demonstreren, radicaal stemmen, stukjes schrijven op weblogs? Niets helpt. Tirannie van de democratie. We zijn afhankelijk van mensen die nog nooit van het ESM gehoord hebben, laat staan wat het inhoudt. Het enige wat je kan doen is je eigendom beschermen met hetzelfde geweld als dat tegen jou gebruikt wordt, maar je verliest uiteindelijk altijd. Je belandt in de gevangenis en wordt afgeschilderd als een doorgedraaide gek.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Eize [2]:

  Ja, je noemt terecht de gevaren.
  Maar dat wil niet zeggen dat burgers nu alles zo maar moeten accepteren.
  Kleine poging: op 12 september stemmen op mensen die ons uit de EU beloven te halen: LP, PVV, en ???
  Of dit iets bereikt, is grote vraag! Maar het is beter dan dat achterlijke eurofielen meer stemmen krijgen.

  Verder wel wegen zoeken om jezelf te beschermen. Zoek bvb veiligheid in goud. Probeer ook cash en noodvoedsel in huis te hebben.

  En blijf vooral wegen zoeken om steeds meer mensen te overtuigen van de slechtheid en idioterie van van het huidige overheidssysteem.

 4. Met dank aan onze media dit dit in opdracht van de regering heeft doodgezwegen en de domme Ollander nog dommer heeft gelaten en met dank aan het elitaire oude van dagen clubje wat de 1e kamer is om de Soevereine staat Nederland volledig aan de Hyena<s en Wolfen in Brussel uitgeleverd te hebben en dan aan het NL volk wat geen greintje besef meer heeft om massaal te protesteren!

Comments are closed.