RED: Libor, het allergrootste financiële schandaal wordt bekend, en het lijkt er op dat dit de wereld en alle burgers gewoon koud laat. Hoe is dat te verklaren?Als een voetballer een bal 10 cm naast het doel trapt, staat de hele wereld zowat op zijn kop!! 

Ingewikkelde materie van het schandaal der schandalen rond de LIBOR. Duidelijk is al geworden dat het hart van de financiële sector door en door verrot is. Er komt ook steeds meer naar boven dat alle deelnemers aan het LIBOR-panel, de deelnemende banken die deze rentevoet bepalen, vieze spelletjes gespeeld hebben en hier kapitalen mee verdiend hebben. Ten koste van particulieren en bedrijven wereldwijd. Ons aller Rabobank zit ook in het LIBOR-panel. Het zou me niet verbazen als……. nee dat kan niet….. zo’n keurige co-operatieve bank….  

 

Via onderstaande link wordt in een grafiek het hoe en wat ervan uiteengezet.

http://www.businessinsider.com/infographic-the-libor-scandal-explained-2012-7

Ingezonden door Melchizedek 

P.S. Bij deze Video staan nog een paar andere interessante video’s vermeld.

5 REACTIES

 1. Korter bij: Legio Lease/Dexia.
  Ik kan bewijzen, dat het AFM rapport inz. Legio Lease/Dexia niet klopt (gelogen is) m.b.t. ‘het behouden zijn’ van de aandelen !
  D.w.z. Dexia heeft de aandelen doorverkocht (met recht van terugkoop), maar bij insolvabiliteit van Dexia heeft dit recht geen waarde meer.
  Reactie DNB: U moet bij de AFM zijn.
  Reactie AFM: U kunt het opsturen, maar wij mogen U over de uitkomst van Uw geschrift geen mededeling doen.
  En dan is N.B. de AFM de betrokken partij die met opzet deze fraude onder de pet wil houden wegens falende Controle uit het verleden m.b.t. aandelenlease van Aegon/Dexia !

 2. Welke banken maken ook al weer deel uit van de Bilderberg groep meetings ?

 3. wacht even, als die banken nu aangeklaagd gaan worden vanwege het manipuleren van een te lage rente, kunnen alle spaarders en pensioenfondsen dan ook de ECB aanklagen? Dat gaat om vele miljarden aan rentederving!

  nog even en het heet geen ‘ Ponzi scheme’ meer maar ‘ Draghi scheme’

 4. @pcrs [2]:

  Ik sluit me aan bij prcs. Het is alsof de mafia boos is, omdat er mensen niet volgens hun regels hebben gespeeld.

  De vraag zou natuurlijk moeten zijn hoe we van de mafia afkomen.

Comments are closed.