Eindhoven de gekste, nou als er iemand gek is in Eindhoven dan is het je beste vriend, ofja, een vriend waarmee je geen vijanden meer nodig hebt.

Dj the Flexican is na een feest in Eindhoven in de eerste instantie overreden over zijn voet/enkel door een politieauto. Na wat gebaren gemaakt te hebben en tegen de auto geklopt te hebben in de zin van “ kijk verdomme uit” komt oom agent en geeft hem een lel met een knuppel.
Wat daarop volgt is werkelijk schokkend!!!!!

Omstanders die klem staan tussen politie auto’s krijgen bijna een hond op zich gesteld. Wanneer de politie iemand bij een muur heeft staan (waar de agent een van de filmers klem zet) en hij niet direct weggaat krijgt hij ook een knuppel in zijn nek geplant.Waarschijnlijk omdat de desbetreffende DJ naar adem snakt wat je ook duidelijk ziet op de film omdat hij GEWURGD wordt terwijl er met knuppels op hem geslagen wordt door (naar ik schat) 5 politie agenten.
Hier het filmpje:
[HTML1]

 

Ik ben van mening dat de politie hiermee zijn geweldsmonopolie dient te verliezen en de agenten in kwestie alle schade uit eigen zak (dus niet via de belastingbetaler) dienen te betalen, dus netto salaris. Ik denk dat vooral Libertariers enorm kwaad worden na het zien van dit soort filmpjes. En ik roep daarbij ook iedereen op om gehoor te geven aan de oproep van de rapper om gemaakte films in te sturen van politiegeweld tegen de DJ en omstanders.

Denkt u werkelijk dat een private organisatie ooit zo ver zou kunnen gaan? Zonder alle klanten en gelden te verliezen? Nee natuurlijk niet.

Maar u betaalt braaf uw belastingen en houdt deze mensen aan het werk.

Bedankt overheid, dat u onze vrijheid, lijf en goed beschermt…. NOT!

Tijd dat er een meldpunt komt voor de politie.

Bron

34 REACTIES

 1. Het politiegeweld in Nederland is van alle tijden, alleen met de huidige beschikbaarheid van goede camera’s in mobiele telefoons komen er steeds meer van dit soort beelden openbaar.

  Er moet een hele harde bezem door het Nederlandse korps heen en niet de zoveelste natte dweil.

 2. Tja, geef VMBO’ers het monopolie op wapens en je krijgt dit.

  Zulke gebeurtenissen zijn bronnen van relletjes en dan zal het overheidsgeweld alleen maar erger worden.

  Maar wel één voordeel: wij (dat is alle niet-politie-agenten en andere niet-huurmoordenaars zoals soldaten) zijn in de meerderheid. Wij, dus de ongewapenden, zouden het kunnen winnen van de ge-uniformeerde minderheid. Misschien iets om over een tijdje nog eens over na te denken?

  Aryan [12] reageerde op deze reactie.
  LvM [22] reageerde op deze reactie.
  Hoppa [34] reageerde op deze reactie.

 3. In een libertarische samenleving heeft elk individu en elke groep van individuen het recht om zijn/haar vrijheid tegen geweldmisbruik te verdedigen, en zich daartegen te wapenen. Dit gegeven impliceert tevens respect voor en bescherming van vrijheid van de ander.

 4. @vrijeradikaal [2]: ja idd, je ziet verharding in optreden van politie in de usa, en nu ook in NL…al paar keer … ze zijn ons aan het voordrillen….voor iets.. kijken wie de ‘rotte appels’ zijn die straks de straat op gaan ….die zien dat dit ergens toe leidt waar onze voorouders 70 jaar geleden nog voor gevochten hebben….State Controlled, capatalism….fascism. zelfvoorzienend is het antwoord

 5. @Erik [7]:

  “Waarom zou dit bij een private organisatie niet kunnen gebeuren? Degene die in elkaar gerost wordt is toch niet de klant?”

  Voor het gemak ga ik ervan uit, dat veiligheid in een anarchokapitalistische samenleving per gebied geregeld wordt. Dus bedrijven op een bedrijventerrein beveiligen samen hun bedrijventerrein, een grootgrondbezitter die huizen verhuurt beveiligd zijn land, onroerend goed bezitters in een gebied beveiligen samen dat gebied.

  Waarschijnlijk heeft de uitgaansgelegendheid waar de beste man vandaan kwam dus samen met andere onroerend goed eigenaren een contract met een beveiligingsbedrijf of een contract met een wegeigenaar die ook de veiligheid in de buurt verzorgd. Het beveiligingsbedrijf heeft een contract met o.a. de discotheek. En de discotheek heeft liever niet dat haar klanten buiten op straat om niets in elkaar gemept worden. En aangezien de discotheek betalende klant is….

  Boer op Klompen [10] reageerde op deze reactie.

 6. @MMAP [5]: Daarom zijn ons de private wapens ook afgenomen door de Bolsheviki.

  The History and effects of Gun Control…

  The Soviet Union established gun control in 1929. From 1929 to 1953, about 20 million dissidents, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.
  ——————————
  Turkey established gun controln in 1911. From 1915 to 1917, 1.5 million Armenians, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.
  ——————————
  Germany established gun control in 1938 and from 1939 to 1945, a total of 13 million who were unable to defend themselves were rounded up and exterminated.
  ——————————
  China established gun control in 1935. From 1948 to 1952, 20 million political dissidents, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.
  —————————–
  Guatemala established gun control in 1964. From 1964 to 1981, 100,000 Mayan Indians, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.
  ——————————
  Uganda established gun control in 1970. From 1971 to 1979, 300,000 Christians, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.
  ——————————
  Cambodia established gun control in 1956. From 1975 to 1977, one million ‘educated’ people, unable to defend themselves, were rounded up and exterminated.
  —————————–
  Defenseless people rounded up and exterminated in the 20th Century because of gun control: 56 million.
  ——————————
  One year after gun owners in Australia were forced by new laws to surrender their private firearms 640,381 were collected and destroyed by their own government, a program costing Australia taxpayers more than $500 million dollars.

  The first year results are now in:
  • Australia-wide, homicides are up 3.2 percent
  • Australia-wide, assaults are up 8.6 percent
  • Australia-wide, armed robberies are up 44 percent (yes, 44 percent)!
  • In the state of Victoria alone, homicides with firearms are now up 300 percent.

  (Note that while the law-abiding citizens turned them in, the criminals did not, so criminals still possess their guns!)

  Duh!!

  While figures over the previous 25 years showed a steady decrease in armed robbery with firearms, this has changed drastically upward in the past 12 months, since criminals now are guaranteed that their prey is unarmed.

  There has also been a dramatic increase in break-ins and assaults of the ELDERLY.

  Australian politicians are at a loss to explain how public safety has decreased, after such monumental effort and expense was expended in successfully ridding Australian society of guns. The Australian experience and the other historical facts above prove it.

  You won’t see this data on the evening news or hear the Ministers, or other politicians disseminating this information.

  Guns in the hands of honest citizens save lives and property and, yes, gun-control laws adversely affect only the law-abiding citizens.

  Take note…. before it’s too late!

  The next time someone talks in favor of gun control, please remind them of this history lesson:

  With guns, we are ‘citizens’ – Without them, we are ‘subjects’

  R. Hartman [26] reageerde op deze reactie.

 7. Echte (boeven)criminelen doen ze het voor in hun broek.
  Tegen burgers waarvan ze zeker weten dat ze die met 5 man aankunnen, durven ze wel de helden.

 8. @RH [14]:

  Respect voor mensen die een baan aannemen om ons in bedwang te houden? Mensen die in dit geval een situatie van niks zo hebben laten escaleren? Mensen die omstanders hebben geduwd, geslagen, verstoord, en gedreigd, omdat ze filmden en kritisch waren over hun optreden? Respect voor zulk tuig? Sorry maar nee , ik respecteer tuig niet.

  En we moeten blij zijn dat deze hufters niet hetzelfde zijn als ergere hufters in een ander land? Hufters zijn hufters ik wil geen van beide.

 9. Soortgelijke situatie.

  http://www.argusoog.org/die-gele-ster-past-ons-allemaal/

  Heeft ook in de telegraaf gestaan, en de reactie door de burgermeester van Amsterdam. Veiligheidsmensen en politie zijn hun boekje ver te buiten gegaan. Gaf ook aan dat filmen op de openbare weg, ook van dit soort situaties, toegestaan is. Overigens zou deze persoon daar niet mogen fietsen, kom daar vrijwel dagelijks, en staat nergens een bord. Waarschijnlijk is men in de war met bestemmingsverkeer, en denkt men dat men daarom daar niet mag fietsen. Echter, de definitie van bestemmingesverkeer is, dat als je er moet zijn, je er ook naar toe mag, met de fiets naar en van de trein, toeristen met de fiets naar en van de fietsenverhuur. Uiteraard niet fietsen op het trottoir of trambaan.

  Dus gewoon, in soortgelijke situaties, filmpjes blijven maken. Agenten hebben geen recht dit onmogelijk te maken, of in beslag te nemen, het is de openbare weg.

 10. Ten eerste is het filmpje gemaakt door iemand met VVS, en dus moeilijk te zien, zonder nekpijn. Verder vind ik het “slachtoffer” direct van het begin nogal te keer gaan tegen de agent, zonder dat de echte aanleiding te zien is, want toen werd er niet gefilmd.

  Ik zie de jongen zelfs met zijn handen aan het wapen van de agent, mij lijkt dat zo een beetje les 1, niet doen!

  En dan die opgeschoten haantjes erom heen, nee, ook geen toonbeelden van redenatiekracht. Ze denken op een NLs schoolplein te staan, lijkt wel.

  Of de politie te ver is gegaan, is niet op te maken uit de beelden alleen. De politie beschuldigd de jongen zelfs ervan doodsbedreigingen te hebben geuit. Wie weet?

  Pas op met losse beelden als bewijs voor je stelling te zien, omdat beeldmateriaal heel goed te manipuleren is, of een totaal verkeerde voorstelling van zaken kan laten zien, als je er 5 seconden uitknipt.

  Echter raad ik wel iedereen aan massaal te filmen bij geweld op straat, dat is een heel goede zaak.

 11. Er waren ook beelden van het begin tot het eind.
  Deze waren gemaakt voor een meisje.. ECHTER!!
  Deze was omstander, kreeg ook klappen en moest met politie mee.
  die heeft dan ook haar telefoon gewist waar de beelden op stonden.

  Fijn he, politie.
  Bewijs vernietigen… ze mogen uimmers toch alles.

  Toen hij de wapenstok probeerde te pakken, toen was hij al meerdere malen geslagen. Dat hij daarom enorm agressief wordt is begrijpelijk.
  Als iemand mij ten onrechte met een knuppel een klap geeft heeft dat dit effect.

  LvM [22] reageerde op deze reactie.

 12. @RH [14]:
  Respect dat moet je verdienen, en als je een uniform aantrekt dan zal je dat respect samen met je collega’s moeten verdienen, ooit had ik respect voor de politie, dat hebben ze verspeeld, ik vermoed dat er veel mensen zijn die er zo over denken, het is dus niet dat die mensen geen respect hebben voor de politie maar dat de politie het respect heeft verloren.

 13. In de jaren 30 had je Bruinhemden en noemden we ze de SA, anno nu het zelfde soort in een ander uniform noemen en noemen het politie

 14. Helemaal niets gedaan natuurlijk die Flexican, hij reageert ook zo rustig. En dan het bekende volk op scootertjes er naast en achter en kansloos filmen met hun meest trotse bezit, het mobieltje.

  Prima optreden van de politie, moeten ze vaker doen. Niks pikken van dat straatvolk en zogenaamde dj’s die denken dat ze wat voorstellen en een grote muil denken te geven.

  En als je de lieden in het filmpje hoort praten zegt dat ook genoeg. Ze weten zo goed hun rechten ook….”ik blijf hier staan”……Sef…de leven…..omfg, ze hadden hem er bij moeten trekken.

  Weg met die paupers.

 15. @LvM [22]:
  VMBO’ers? Waar is deze ongefundeerde stigmatisering in hemelsnaam voor nodig?
  Logica: als ze meer bagage zouden hebben dan VMBO, zouden ze bureauwerk doen en niet ’s avonds tussen dronkelappen hoeven lopen.

  houdt dat soort tekst van dit forum af.
  Helemaal mee eens. Verkapte oproep tot geweld en dat op een forum van mensen die het NAP aanhangen!

  Que Sera Sera [31] reageerde op deze reactie.

 16. @R. Hartman [26]:

  Dat “stem niet” kun je misschien maar beter achterwege laten. Laat heel libertarisch Nederland en alles wat ook maar half iets heeft met vrijheid gewoon op de LP stemmen!

  Als mensen thuisblijven, dan geeft dat de rode rakkers van de SP en VVD alleen maar meer macht! Bovendien: hoe vaker ik Toine Manders in de media hoor, hoe liever het me is. Dat heb ik 1000X liever dan de socialistische prietpraat van de elkaar nakwekkende overige politici.

  De LP: de enige partij die je met rust laat!

  Ron Arends [29] reageerde op deze reactie.

 17. @Rechtse Rakker [28]:
  Ik zeg dat ook altijd: Stem LP of stem niet. In beide gevallen geef je namelijk aan het niet eens te zijn met dit systeem. In het eerste geval wordt het systeem van binnen uit opgevreten, in het tweede geval van buitenaf. Als er nog maar een paar duizend man gaan stemmen (de kandidaten + vrienden + familie), wat is dan de legitimiteit van de sociaal-democratie?

  Rechtse Rakker [30] reageerde op deze reactie.

 18. @Ron Arends [29]:

  Dat is wel zo, maar de prioriteit behoort nu te zijn om het libertarisme uit te breiden. Als Toine Manders veel op radio en tv komt, kan dat verschil uitmaken.

  Nu horen mensen alleen maar de keynesiaanse prietpraat en andere maakbaarheidsideeen van de huidige “partijen” in de kamer: die in feite een grote eenheidsworst vormen…. In feite zou je alle partijen in de tweede kamer kunnen laten fuseren tot 1 partij: Groen Links. Ze zijn namelijk allemaal groen en links.

  Ik zou zo graag willen, dat mensen in aanraking komen met een andere visie… En dat gaat lastig worden, zonder Toine Manders in de kamer…

Comments are closed.