Wel eens gehoord van de Libertarische Partij? In aanloop naar de stembusgang van 12 september probeert ook deze partij zich te profileren. Belangrijk standpunt: het schrappen van alle belastingen op brandstof.

Aldus begint een artikel op Powned. Het gaat verder met:

De in 1993 opgerichte Libertarische Partij ziet elke bemoeienis van de overheid als hinderlijk en dus zijn ook de inkomsten uit accijnzen niet meer nodig. De partij maakt het echter nog bonter: ze is namelijk voorstander van het afschaffen van alle belastingen.

Het lezenswaardige zijn vooral de reacties op dit artikel, van de standaard afwijzende reacties tot verbazend veel reacties die van sympathie spreken voor het libertarisme. Geniet mee van de discussie of neem deel. Het grijpt waarschijnlijk terug op dit artikel dat zowel op de site van de LP als Vrijspreker is verschenen.

4 REACTIES

  1. De reacties worden na een slecht begin steeds beter.
    Het lijkt erop dat er meer liberalen/libertariërs zijn dan je denkt.
    Het geeft de burger moed.

  2. @1 Rand [3]: Af en toe zit er wel iemand bij waar misschien een lichtje bij gaat branden. Dan is het toch weer de moeite waarde geweest.

Comments are closed.