Zie ook dit artikel via Antiwar.com op theamericanconservative.com (KLIK).

5 REACTIES

  1. Eerst mijn visie op drugs. En voor ik die visie geef, wil ik eerst even open en eerlijk uit de school klappen. Ik ben geboren in 1972. Wat inhoud dat toen ik 19 jaar was, de house opkwam. 1992 heb ik in alle geuren en kleuren meegemaakt. Of is drugs heb gebruikt?
    Ja. Hele bergen. Meer dan goed voor me is. Ik draaide als DJ op housefeesten en ging daar helemaal in op. Met mij is het gewoon helemaal goed gekomen hoor. Goede opleiding, leuke baan etc. Als men aan mij vraagt of ik spijt heb van die tijd, dan zeg ik : Nee. En als ik het over kon doen, zou ik precies hetzelfde doen. In een vrije wereld horen vrije keuzes. Gevolgen van keuzes moeten zelf gedragen worden. Toch weet ik niet hoe het vanaf nu met de drugs moet. Ik ben daar erg ambivalent in. Dat komt door mijn werk. Dagelijks kom ik met mensen in contact die ook aan de drugs zijn en er niet zo gemakkelijk vanaf komen. Het valt ook op dat er op steeds jongere leeftijd hard drugs gebruikt word. Waarbij gezegd moet worden dat dit logisch is, omdat de THC waardes in de wiet zo hoog is, dat het geen softdrug meer te noemen is. Er zijn lichtere soorten, dat weet ik. Maar de meeste mensen die ik ken roken Power Purple etc. Daarnaast wordt er op scholen gewoon in coke, ritalin en speed gedealt. Dit brengt jongere op steeds jongere leeftijd in verkeerde handen.
    Maar is de oorlog die Amerika voert tegen drugs niet een beetje naief? Ik geloof namelijk geen reet van hun beweegredene. Hebben die lui niets geleerd van de drooglegging in de jaren 20/30? Een actie die de maffia spierballen heeft gegeven, waardoor er nagenoeg niet meer tegen te vechten was. Nu zullen er ongetwijveld stemmen opgaan die zeggen: Niet waar. Van de Cosa Nostra in NY is bijna niks meer over. Mijn antwoord: Weltrusten en slaap lekker verder. Ondergronds is niet helzelfde als uitroeien. Bij mij rijst de vraag of achter de schermen cocaine niets anders is dan een winstbron van de Amerikanen. Gewoon net als olie. Je kunt er als overheid gemakkelijk tweeledig aan verdienen. Met olie worden de prijsen naar record hoogte gedrukt door de financiele markten te beheersen en te dreigen met conflicten. Bij drugs voor je de prijs op om er tegen te vechten. Waar tegenover staat dat het vechten opzich weer geld brengt in de kas van de oorlogsindustrie. Is vrijgeven en reguleren dan uiteindelijk niet de meest eerlijke en oprechte en veruit de goedkoopste oplossing?

    Afz Ambivalentius

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Comments are closed.