Al in 1997 kwam ik via Frederick Mann de term “hidden economy” tegen en las veel over alternatieve¬†economische stromingen. In een van de artikelen werd de term libertarisme gebruikt – het duurde enkele maanden voor ik snapte wat dat betekende en me realiseerde dat dat toch wel erg goed op mijn eigen overtuigingen aansloot.

Al snel kwam ik “How I Found Freedom in an Unfree World” van Harry Browne tegen en nam contact met hem op, hij stuurde mij zijn boek en ik was “officieel” libertarier. Sindsdien heb ik in vele gremia een bijdrage geleverd om het libertarisch denken in de wereld te vergroten. Mijn kandidaatstelling is dan ook bedoeld om bij te dragen aan het verbeteren van deze wereld volgens het simpele doch krachtige Non Agressie Principe.

Ik heb 2 kinderen en woon in Rotterdam. Ik werk naast Chief Technical Officer (CTO) bij een bedrijf wat websites maakt voor franchise organisaties ook als zelfstandig hosting expert en senior ICT consultant.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Foto volgt evenals een uitgebreidere intro welke later verschijnt

1 REACTIE

  1. Dag mijnheer Koopmans,

    Kort maar krachtig.
    ‘Mijn kandidaatstelling is dan ook bedoeld om bij te dragen aan het verbeteren van deze wereld volgens het simpele doch krachtige Non Agressie Principe.’, hoe doet u dat, of hoe gaat u dat doen…?

    succes en groeten

Comments are closed.