Regelmatige bezoekers van de Vrijspreker zullen niet verbaasd zijn dat de EU naar een dictatuur toe groeit. Met steeds grotere sovjet-ellende. Verbazend is wel dat het volk, de kiezers, nog steeds hun ogen dicht doen en “met open ogen” (!)  in de fuik lopen. Zelf als de politici duidelijk vertellen dat die dictatuur dringend nodig is.

 

Zoals nu bvb Mario Monti, de premier van Italië, openlijk verklaart:
”  Er zijn in Europa tekenen van een “Psychologische meltdown” die dreigen het Europese project te vernietigen, tenzij overheden snel handelen. Zelfs ten koste van de parlementaire democratie.”
(ook hier weer bewust het woord “Europa”  ipv EU!)

Maar natuurlijk kom je er dan met 27 (of 17) opperhoofden ook niet uit, en moet de macht terecht komen bij de EU-Commissie op Barroso of Van Rompuy.

En van die opperhoofden zullen de meeste het best vinden. Kijk maar hoe Rutte-deJager zelf ook streven naar die grotere macht naar de EU.

De Jager heeft deze week het NL parlement nog aangezegd dat “Nederland” gewoon weer miljarden in de Griekse put moet gooien. En wel “Onvoorwaardelijk”.

En dacht je nu dat het parlement hem nu naar huis stuurt? Helemaal niet. Met enkele uitzonderingen zitten daar een stelletje ja-knikkers.

En het volk? Dat heeft het te druk met de Olympische Spelen.

18 REACTIES

 1. @Hub Jongen.

  Beste kerel , hoe hou je het vol ,vaak schrijf je dat het totaal niet goed gaat en elke keer weer doen de hypocrieten hun oogkleppen op .

  Zelf ben ik ook al een tijdje bezig , ook om mijn verontwaardiging te uiten wat Nederland zoal gestemd heeft wat ons tot de afgrond brengt .

  En of ik dat nu op de Biflatie.nl doe of op Welingelichte Kringen of nu.nl of de Wat u Zegt van de Telegraaf of op Vrijspreker of op Gewoon nieuws of op Vrij Nederland enz enz het maakt allemaal geen fluit uit, men stemt volgens de peiling gewoon weer op graaiers partijen zoals een VVD of een CDA of een D66 of een PvdA zeg maar vlot weg de Kunduz coalitie , en wij laten ons weer flink belazeren door de EU bonzen die het op een akkoordje gooien met Mark Rutte en Jan Kees de Jager om het ESM verdrag te accorderen.

  Soms zou je een 2e Nürnberg proces wensen waar de landverraders zoals de heden daagse demissionaire politici zijn, berecht worden .

  Bij dit soort elite ging na WOII de strop of het vuurpeloton voorop en weer wat vroeger tijdens de Franse Revolutie het koppie er bij af ( Guillotine ).

  Nu kussen zij zijn wang of twitteren wat een stuk of lekker kontje en meer IQ word er niet meer gescoord in stemmend Nederland.

  Je word bij wijze van spreken bang van het IQ en het moraal van je eigen volk die op het zelfde domme kliekje blijft stemmen .

  Rob ter Horst [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Rinus

  Ik zou inderdaad de verantwoordelijken HOOFDELIJK aansprakelijk stellen voor het geheel.

  Ik snap ook in het geheel niet welke SCHAPEN op deze gevestigde orde zouden stemmen.

  Daarom zal ik waarschijnlijk ook niet gestemd hebben dit ongeregeld zooitje wat men VOLKSVERTEGENWOORDIGERS noemt. Het merendeel bestaat uit criminelen die niets anders verdienen dan de STROP.

  Lang leve republiek Nederland

 3. Dat de EU een dictatoriaal en fascistisch bewind vormt was voor de wakkeren al meteen zichtbaar. Ik snap onze “vertegenwoordigers” (lees: landverraders) niet, die de Nederlanders verraden hebben door deelname aan dit bewind te promoten zonder onze goedkeuring. Zouden ze omgekocht zijn of bedreigd? Ik ben van het begin af aan fel tegen de EU, maar ik zie nog steeds dat er teveel mensen de oogkleppen op hebben en ze ook niet af willen zetten, want stel toch dat je stront gaat zien. We hadden toen al de straten op moeten gaan. Link er nog maar bij.
  http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html

 4. @Rinus [1]: “Je word bij wijze van spreken bang van het IQ en het moraal van je eigen volk die op het zelfde domme kliekje blijft stemmen .”

  Interessant punt, en hoe krijgen we het moraal en het IQ van het volk omhoog.

  Een 30-urige werkweek?

  MMAP [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Rob ter Horst [4]: Interessant punt, en hoe krijgen we het moraal en het IQ van het volk omhoog.

  Nou, om te beginnen eens stoppen met de middelmaat de norm te laten zijn. Elke debiel moet compleet mee kunnen doen in deze maatschappij en dat haalt het gemiddelde naar beneden. Laat losers gewoon losers zijn en help ze, laat uitblinkers gewoon uitblinkers zijn en laat die zich ontwikkelen en haal die niet naar beneden naar het “modeale niveau”.

  Te beginnen bij opvoeding en onderwijs. Bij elk potje krassen op papier van een kind, dat gedrocht (de tekening, bedoel ik hier) niet als een Monet of Rembrandt de hemel in prijzen. Zet “achterlijke” kinderen niet op dat hoge voetstuk. Een loser heeft andere begeleiding nodig dan 15 jaar het sprookje aan te moeten horen dat hij/zij de beste is en ook recht heeft op alles in het leven.

  De middelmaat, de modus, het gemiddelde en de dwang daar alles naar toe te brengen, dát is funest voor een samenleving. Daar zouden we mee moeten stoppen.

  Laat succesvolle mensen hun succes delen, het zal anderen wellicht inspireren. Nu moet je, als succesvol mens, dit afdekken en met valse schaamte een beetje verontschuldigend accepteren. Om je maar richting “de middenmoot” te begeven.

  alfons [7] reageerde op deze reactie.
  J.H [10] reageerde op deze reactie.

 6. @MMAP [6]:

  De middelmaat, ach, zij is de kern van de samenleving. Zij betaalt de belastingen, zij buigt en lijdt als het slecht gaat.
  De middelmaat is de norm.

  Ik ben het met je eens dat je niet iedereen gelijk moet gaan trekken maar kunstmatig verschillen aanbrengen is ook niet de weg (als je dat bedoelt)

  De middelmaat is niet het probleem, maar de afwezigheid van mensen die het verschil maken in het politieke domein. De politiek trekt de verkeerde type mensen aan. Te veel landelijke politici komen uit de ambtenarij, bankwezen en bestuur en te weinig uit industrie en bouw en landbouw.
  Als je niet uit de ‘harde’ economie komt, kun je er ook geen goed beeld vormen van wat daarvoor belangrijk is.

  Er zijn in ieder geval drie soorten van investeren:
  1 – in infrastructuur, industrie, kennis, technologie
  2 – in woningen, banken, speculatieve producten
  3 – wetgeving en de handhaving ervan

  Welke de beste is hoef ik niet uit te leggen . . .

 7. Het probleem is dat er teveel nsbers en onnozelen die uit die ruif vreten niet snappen dat we steeds meer slaafs worden .
  inderdaad een tribunaal voor misdadigers die de burgers onderdrukken en financieel uitkleden woekeraars.maar de pech is dat het tuig dat op die stoel zit ook volledig onderde macht van denhaag en brussel valt rechter die in naam van Von Amsberg een vonnis vellen zijn niet ontafhankelijk als het waren staats majoretten. maar voor dit soort gvn zou de doodstraf ingevoerd moeten worden.

 8. @MMAP [6]:

  Uhm…het valt mij al een aantal jaren op dat die ‘zogenaamde’ losers, zoals jij ze noemt, degene zijn die het minste schade aanrichten. Die zogenaamde ‘uitblinkers’ zijn de wereld aan het verneuken….
  Uitblinkers in hielen likken zijn het ….

  MMAP [11] reageerde op deze reactie.

 9. @J.H [10]: Bullsh!t-reactie. Alle vooruitgang (voeding, medisch, technisch) is gedaan door mensen die meer wilden.

  Als het aan u ligt, hoever moeten we dan teruggaan, als mensheid? Naar vóór de industriële revolutie? Nóg vroeger? Weer terug in berenvellen? Oh nee, dat kan ook niet. Want ook toen was er 1 slimmerik die eraan dacht dat een berenvel hem warm kon houden en is gaan leren villen en huidbewerken.

  Mensen met uitspraken zoals de uwe hadden ervoor gezorgd dat we niet eens vuur of landbouw hadden kunnen beheersen. Beetje domme reactie, dus.

  Ben trouwens benieuwd met welke uitvindingen u hier op Vrijspreker zit mee te reageren. Want ja, die uitbuiters die computers hebben gebouwd, dáár doet u toch niet aan mee?

  J.H [13] reageerde op deze reactie.
  J.H [14] reageerde op deze reactie.

  • @MMAP [11]:

   Wat noem jiij vooruitgang dan?
   Gentech voeding? Is dat vooruitgang?
   Dieren volgespoten met antibiotica? Is dat vooruitgang?
   Medisch vooruitgang? Doe effe normaal AUB… De mafia is niks naast de farmaceutische industrie. Die zorgen er juist voor dat jij en ik ziek worden en blijven.
   Technisch? Welke vooruitgang hebben we daarmee bereikt dan?
   Of vind jij jezelf hierdoor meer ontwikkeld dan bijvoorbeeld een Amazone Indiaan? Dacht het niet hè!!!!

   Er is niks zo onderontwikkeld als een westers mens.

   Het liefste had ik nooit een computer/gsm in mijn handen gehad maar gezien de knechting waarin we leven doe ik er mijn voordeel mee.
   De dag dat het niet meer nodig is flikker ik dat CIA ding het raam uit…. Net als mijn auto, daar komt een paard voor in de plaats. Dus lekker terug de tijd in ja! Een tijd waarin er nog zoiets bestond als geestelijke verrijking….nu leef je in een tijd van geestelijke verwaarlozing.

   vrijeradikaal [15] reageerde op deze reactie.

 10. Wie zit er werkelijk achter Europa? Wie trekt er werkelijk aan de touwtjes? Waarom zit de EU in elkaar zoals die is vormgegeven?

  Tot 3 keer toe heeft men in de recente geschiedenis geprobeerd Europa te verenigen, met kogels mislukte dat tot 2 keer toe. Nu lijkt het wel te lukken zonder dat er ook maar een kogel afgevuurd wordt. Wie heeft er belang bij. Follow the money…..

  http://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg&feature=plcp

 11. @MMAP [11]:

  Mooie vooruitgang die uitvindingen als drones,atoombom,thomahawk raketten, vliegdekschepen, haarp??, wifi, McDonalds….

  Stiekem hou je dus toch wel van de staat en haar leger! Want als ik het goed heb is de computer een product die voortkwam uit deze 2 monsters.

 12. Durven die “huilebalken” van de Fabian’s PvdA en SP hun smoel nog open te doen over voetbal rechten…..hoe durven ze ?

  Vooral die PvdA….afbranden die club ( 40 miljard pleuri !!!!!! ) , die EU hoeren.

 13. Ik heb trouwens een aardige lezing inzake een andere kijk op het verschijnsel Europa , en ik zou dit graag in de kop willen zetten als discussie punt.

  Hub hoe pak ik zoiets aan ?

Comments are closed.