De meeste Vrijsprekers weten wel dat de EU niet moeilijk doet als het gaat om geld uitgeven. Dat de lonen daarom in hun eigen organisatie niet van een bescheiden niveau zijn mag wel duidelijk zijn, maar hoe hoog zijn deze lonen eigenlijk?

In het programma Terzake van televisiekanaal Canvas (24 juli) is uitgezocht wat het loon is van een Europees ambtenaar, van een Europarlementslid en van een lid van de Europese Commissie. De resultaten zijn smakeloos. Zeker in deze tijd van crisis waar vele mensen hun baan kwijtraken en hun pensioenen zien verdampen. De PVV heeft na aanleiding van deze uitzending een meldpunt opgericht.

Kijk en huiver!

8 REACTIES

 1. @Hub Jongen [1]:
  Hub, voor jou is het te laat, maar mij lijkt het wel wat om zo rond mijn 60e in het EP te zitten. Krijg ik tenminste 5 jaar lang een pensioentje van 4600 eu per maand, zonder er een stuiver voor in te leggen. Het is wel even wennen, want voor het zitten in het EP krijg je 13.000 eu per maand. Netto.

  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.

 2. @Ron Arends [2]:

  Het is nooit te laat.
  Voor 13.000 euro per maand wil ik daar ook best gaan zitten!
  Belastingvrij dan wel!!!

  @loper [7]:

  “…We moeten ze meer macht geven…

  “Onze” RuttedeJager zijn daar toch goed aan bezig?
  Zelfs ” onvoorwaardelijk” verklaarde de Jager deze week in de Kamer.
  Idioter kan toch niet?

Comments are closed.