Onvoorwaardelijk geloven is jezelf kwetsbaar maken, want je wordt te vaak teleurgesteld. Mensen die in oude geschriften geloven, wat op vele manieren uitgelegd wordt, gaan de laatste jaren ook twijfelen en nemen er afstand van. Niet van hun geloof, maar ze gaan het anders beleven en dat heeft te maken met de ontwikkelingen in de maatschappij.

 

We leven nu in een ik tijd waar ieder voor zichzelf uit wil maken wat hij of zei wil doen of  laten en denken. Ook in de politiek zie je dat verschijnsel en de mondige burgers geloven niet meer in alle mooie woorden van bestuurders.

Gelukkig zijn er wel veel mensen die nog overtuigd zijn dat Nederland een mooi land is en geven hun mening zonder anderen te willen kwetsen, maar kiezen voor een land waar het goed verblijven is. Daardoor geven ze andere mensen de ruimte om gezamenlijk iets goeds te realiseren.

Toch valt dat niet mee in een tijd waar iedereen alleen maar aan zichzelf denkt en er anderen zijn die op de macht uit zijn. Daarom zou het goed zijn dat we gezamenlijk gingen waken voor overheersing. Van wie of wat dan ook, en dat er een eenheid zal ontstaan die voor iedereen en onze vrijheid opkomt. Met onvoorwaardelijk geloven in de goede bedoeling van de politiek is niemand gebaat, en de inwoners zullen altijd alert moeten blijven..

Ingezonden door Reiny

——————————————————
Red: Is dit niet meer een kwestie van “vertrouwen” dan van “geloven”?
Wel goed om in de reacties duidelijk te stellen wat je gelooft of vertrouwt!!

 

3 REACTIES

  1. Als het merendeel van de Nederlanders het hier zo geweldig vindt, bedenk je dan wel dat dat waarschijnlijk sterk overlapt met die mensen die opkomen bij de verkiezingen (rond de 80%) die bereid zijn op de partijen van de grote overheidsinvloed te stemmen (linkser of links met een vleugje rechts).

Comments are closed.