zaterdag, 18 augustus 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Landverrader Jan Kees de Jager moet naar de oogarts?

Zit ik vrijdagavond op één van Ne-DDR-lands propaganda-websites (nu.nl onder “Dossier: Schuldencrisis”) een beetje “koppen te snellen”, om een leuk onderwerp te zoeken voor mijn artikeltje van vandaag. En wat lees ik?

 • Dat Finland zich voorbereidt op het uiteenvallen van de eurozone (slim gezien, van die Finnen).
 • Dat de Griekse schuld weer boven de driehonder miljard zit (goed gedaan jongens, denken jullie nog even aan ons, want wij krijgen alles terug… met rente).
 • Dat de slechte leningen van de Spaanse banken naar een record gaan (een hoogterecord wel te verstaan, niet dat u denkt dat het er beter gaat, of zo).
 • En dat Spanje snel de eerste noodlening aan de banken gaat vragen.
 • En dat landverrader De Jager zegt, dat hij de eurozone langzaam uit de crisis ziet komen!!!

Hallo, landverrader Jan Kees: nodig aan een brilletje toe?

Bovenstaande onderwerpen/koppen staan op 1 dag op een rijtje op die website. Ik weet niet hoe het met u is, maar hebt u dan nog vertrouwen en zin om die afzonderlijke artikeltjes te lezen? Ik niet. Sorry, beste lezers, maar in dergelijke nonsens-berichtgeving ga ik niet eens serieus naar materiaal zoeken voor een artikeltje.

Ook ik bereid mij voor op een snikheet weekeinde en ga me niet meer vermoeien dan hetgeen hier nu geschreven staat.

Pas goed op uzelf, zowel politiek als qua warmte. Wat die warmte betreft: kinderen, ouderen en huisdieren hebben misschien wat extra aandacht en bescherming nodig. Bijvoorbeeld even om een boodschapje voor een bejaarde buurman/-vrouw. Dat vind ik dan weer sociaal doen in de eigen omgeving in de vorm van vrijwillig handelen, zonder dat het opgelegd of afgeroofd wordt.

Fijn weekeinde,

MMAP.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Economie, EU, Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Merrekie schreef op : 1

  De reactie van Kees-jan was de Rausschmeisser of the week! Ondanks alle misère toch met een glimlach het weekend in. Een stand-up comedian zou het niet beter doen en dat met zo’n strakke (nou ja, strak?) kop. Kreeg het mee op RTL-Z en rolde ter plekke van m’n stoel. Zelf Sweder van Wijnbergen had er geen goed woord voor over. De perfecte ‘Weekend-rant’ zoals ze dat zo mooi bij ZeroHedge noemen.

  Alleen jammer dat zo’n man wel op de post zit waar-ie nu zit. Tuurlijk, hij is een marionet maar toch.

  Sterkte

 2. Debet schreef op : 3

  Het draait er sowieso op uit dat de ECB geld gaat drukken om de schulden van de zuidelijke landen te betalen. Dat zullen we in Nederland merken als inflatie.

 3. Pendragon schreef op : 4

  Ik las het ook… En het licht ging uit. Wat ik echter heel eng vind is dat miljoenen mensen denken dat JK de waarheid spreekt. Immer JK zegt het en die is minister dus die weet het wel….

  Wees lief voor uw dierbaren
  Pendragon

 4. J.H schreef op : 5

  Al het geld dat in Griekenland gepompt wordt, gaat rechtstreeks naar Franse,Duitse en ook Nederlandse banken. Zodra deze safe zijn zullen ze Griekenland gewoon keihard laten vallen.
  JKdJ is een vertegenwoordiger van banken en corporaties en niet van het volk. Jan Kees verraad zichzelf met deze uitspraak enorm want hij doelt op de banken als hij zegt: het gaat iets beter. Banken worden namelijk aan alle kanten gesteund met belastinggeld/pensioengeld en vooral heel veel gratis nieuw gedrukt geld.
  Als men inziet aan wie zijn kant hij dus staat zal men concluderen dat hij nu niet liegt. Het gaat iets beter met zijn maatjes bankiers.
  Als die ESM er komt zal JKdJ roepen dat het weer iets beter gaat! Maar ook hier weer zal hij uit naam van de banken spreken en dus niet van het volk.

  Ook het nieuws dat SNS bank de staats steun waarschijnlijk niet terug gaat betalen word als positief gezien door JKdJ. Zijn maten hebben blunders gemaakt waar het volk voor heeft moeten dokken. Beter kan het toch niet gaan?

  W.H.J. Reiss [7] reageerde op deze reactie.

 5. Ron schreef op : 6

  Voordat maandag de banken voor een weekje dichtgaan even wat cash gepind.
  Exponentiële ontwikkelingen: Als je een groot vel papier ongeveer 50 keer vouwt, hoe hoog reikt dan de stapel papier? Sommige personen zouden een halve meter zeggen, anderen zijn ietwat moediger en antwoorden zo hoog als het plafond. Maar deze antwoorden zijn fout. Het is ruwweg de afstand tussen de aarde en de zon.
  Ik denk dat we op het punt staan de laatste vouw te maken: die naar de zon.

  allemaal een goed weekeinde toegewenst

  www.globaliteit.nl

 6. W.H.J. Reiss schreef op : 7

  @J.H [5]: Eindelijk iemand die het ziet. Ik ben in deze al 5 jaar roepende in het duister ! En het Griekse volk krijgt maar de schuld van de ellende. En dan zijn de meesten op deze site tegen de bankentax ! Banken, het Crapuul, ze moesten worden genationaliseerd. Maar dan geen politici aan de Top. Want dat zijn veelal zakkenvullende ‘niksnutnullen’ !

  J.H [8] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [10] reageerde op deze reactie.

 7. J.H schreef op : 8

  @W.H.J. Reiss [7]:

  Juist ja, het Griekse volk heeft zich in geen enkel opzicht anders gedragen dan de Nederlanders. Zij consumeerden, net als hier, op krediet. Pas toen hun economie stil viel werd dit kenbaar. En precies zo gaat dat hier ook gebeuren. De nog enigszins draaiende economie verbergt nog een hele hoop hier. Maar de ellende is hier minstens net zo groot als in Griekenland.

 8. Adam schreef op : 9

  Wat JK niet zo slim doet is dat hij altijd liegt. Hierdoor kan de waarheid eenvoudig worden achterhaald door datgene dat JK zegt om te draaien. JK zou er beter aan doen om af en toe de waarheid te spreken. Hierdoor zouden zijn leugens veel krachtiger overkomen.

 9. Marga schreef op : 11

  Elk woord dat uit zijn mond komt is een vette leugen. Hij is alleen maar voor zichzelf bezig om straks een goed baantje in Brussel te krijgen, ten koste van de ondergang van Nederland als zelfstandig land. Door dit soort landverraders in de lijn van o.a. Kok, Balkenende ,Zalm en nu JanKees zijn we compleet aan Brussel overgeleverd. Denk dus goed na straks op 12 september waar je op stemt, voor zover dit wat uitmaakt.

 10. Hoeder schreef op : 12

  Het is so wie so niet meer te vatten. Mensen schijnen geen hersens meer te hebben. Want als het waar is, gaat het met de partij van die andere landverrader, Mark Rutte, juist erg goed, in de peilingen.
  Straf op 12 september al die partijen af, die voor het EMS hebben gestemd. Dus geen: VVD, CDA, Pvda, D’66, GL. Stem op de Libertarische Partij, of PVV.

 11. W.H.J. Reiss schreef op : 13

  @Hub Jongen [10]: De Bankjongens hebben hun PR goed gedaan ! Je kunt nl. niet zomaar kosten doorrekenen. Je moet kijken wat de concurrentie doet. En als die goed is dan wordt er niet doorgerekend !! Maar dat zeggen de Bankjongens ons niet. Ze houden ons liever dom ! Een voorbeeld van een belasting die men niet kan doorrekenen is de VpB ! Hetzelfde verhaal geldt voor de AOW. Ook hier worden we belogen ! Als een 66 jarige werkt dan valt deze baan dus weg voor jongeren. Denk aan de VUT. En een 66 jarige die niet werkt zit in de WW of ZW en dat kost meer dan Euro 700,– p.mnd.

 12. gerrit gerrits schreef op : 14

  als hij een landverrader is moet hij gewoon een nekschot hebben
  en zijn politieke vriendjes erbij . klusje voor een gladio organisatie
  en zo lopen er nog wel meer verraders rond in nederland pedofielen
  bvb

 13. Andries Wijma schreef op : 15

  Artikeltje vandaag in de NRC over JK die werd gevraagd hoe geld geschapen wordt. Leuk dat Ron Paul daarbij wordt genoemd:
  www.nrc.nl

 14. Meneer Storm schreef op : 16

  @W.H.J. Reiss [2]: Hier nog meer leugens en propaganda van JKdJ via het politiek correcte jeugdjournaal van 6-7-2012(let op het intro van de voice-over):
  tinyurl.com
  En dan nu de FEITEN door Nigel Farage:
  tinyurl.com