Toine Manders zal maandag om 11:30 uur op het Plein te zien zijn in Den Haag. Flyerend met een handvol mede libertariërs. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Je kunt ook Rutger van Castricum met zijn roze microfoon zien rondstappen. Media aandacht is dus gegarandeerd. Rutger is iemand die met zichtbaar genoegen meerdere keren zijn knie in het kruis van de falende leden van de gevestigde orde heeft geplaatst. En vanuit dat oogpunt zeker mijn respect heeft.

In dit artikel ook een korte terugblik op de Flyeractie van afgelopen zondag in Rotterdam (+foto’s).

city racing zondag 26 augustus voorbereiding

Voor de actie in Den Haag is een Facebook event aangemaakt. Nogmaals, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het zou heel mooi zijn als er maandag nog meer mensen meedoen. Flyeren kan heel leuk zijn. De Rotterdamse flyer actie tijdens de city racing is door 11 man uitgevoerd. Er is ruim 40 kilo papier uitgedeeld. Gegarandeerd heb je tijdens het flyeren een aantal leuke gesprekken. De mensen staan over het algemeen verrassend open voor de libertarische boodschap.

city racing zondag 26 augustus ballooning

Er is veel onvrede, met name van de productievere mensen die zien dat ze vooral zijn uitgeknepen. En straks aan de kant worden geschoven vanwege het Haagsche potverteren dat het land failliet heeft gemaakt. Ondanks alle offers die deze hard werkenden hebben gebracht. Onze laatste restjes rijkdom worden volgens velen nog even snel naar de EU afgevoerd en dan is de koek op.

city racing zondag 26 augustus discussie

De komende actie in Den Haag gebeurt helaas maandag tijdens werktijd. Verzameld wordt bij het beeld op het Plein. Het Plein is 10 tot 15 minuten lopen vanaf het centraal station.

city racing zondag 26 augustus coolsingel

 

2 REACTIES

 1. Ik denk wel dat wij burgers heel belangrijk zijn voor dit soort lieden, want hoe kunnen ze zonder ons hun behoefte aan macht vervullen ?
  Dan is het natuurlijk wel belangrijk om die burgers te vertellen dat de leiders nodig zijn, want anders gaat het fout.

  Tja, want zonder leiders dan krijg je bijv. groepen burgers die met wapens naar Irak trekken om daar mensen uit te gaan moorden Oeps oh nee foutje daar heb je een regering voor nodig.
  Uhm als je geen leiders hebt, dan heb je grote groepen bandieten die geld van de mensen komen roven. Oeps oh nee daar heb je een belastingdienst voor.
  Zonder leiders zijn er geen mensen die geld aan arme mensen geven. Oeps oh nee, Nederland geeft het meeste aan goede doelen.

  Voor machthebbers is het eigenlijk gewoon belangrijk om de burgerij te laten denken dat ze onmachtig zijn, dat ze iemand nodig hebben die hun leven vorm geeft. En daarom zijn dit soort flyer acties heel belangrijk, u kunt het niet: u heeft mij nodig (..)

 2. Het lijkt wel, de fotos ziende, alsof die leden van de LP steeds meer op echte politici gaan lijken!

Comments are closed.