Eindeloze discussies in een oneindige lus is een constante bron van frustratie. Soms heb je een kompleet ware rant nodig om de frustratie eruit te gooien. Gelukkig, met behulp van het internet, hoef je deze rant’s niet altijd zelf te voeren. Zo werd er eerder in het voluntarisme groepje op facebook een ijzersterk filmpje geplaatst waarin de rant voor je wordt gevoerd. Bekijk het om je eigen frustraties wat los te weken, gebruik het als laatste (of eerste) middel voor overtuiging. Als deze clip geen resultaat oplevert, wat dan?

 

8 REACTIES

 1. Deze had ik een week geleden al gezien.

  Een fantastisch, keiharde tekst, volgens mij uit een boek geschreven door Larken Rose.

 2. Alles wat goed gegaan is in de politiek vergeten wij snel, maar, ojee, als er verkeerde beslissingen genomen zijn dan wordt deze op vaak één politici of partij afgebrand. We vergeten voor het gemak maar even dat alles wat besloten wordt door de Tweede-Kamer goedgekeurd en ondersteund moet zijn. Achteraf willen politici zich wel eens negatief over andere politici of partijen uitlaten, maar ooit hebben ze als bestuurders met elkaar afgesproken dat er democratisch bestuurd moet worden, en dan moet een minderheid zijn mening aanpassen aan een meerderheid. Als inwoner kun je in feite daardoor nooit een bestuurder ergens op aanspreken, hij voert uit wat hem opgedragen is en behoor je in feite alle Kamerleden of Gemeenteraadsleden enz. daarop aan te spreken, maar dat wordt vaak vergeten. Een bestuurder is slechts iemand die uitvoert wat hem opgedragen is !!!

  Door dit democratisch beleid is er maar een iemand die je aan kunt spreken op situaties zoals Europa, waar de inwoners door de politiek ingetrokken zijn en daarvoor dus moeten betalen. Waarschijnlijk zou het goed zijn de macht van een meerderheid bij besluiten in te dammen. In Europa hebben ze dat ook gedaan, alle landen moeten bij het stemmen akkoord gaan, waarom dan ook niet in ons land. De democratie is een dictatuur van grote groepen idealisten in de politiek, en dat zou moeten veranderen zodat kleine partijen ook een volledige inbreng zullen hebben. Bijvoorbeeld iedere partij telt voor een stem, en zo ontstaan er gelijke rechten voor iedereen en wordt waarschijnlijk de vrijheid van de inwoners minder aangetast.

  vrijeradikaal [4] reageerde op deze reactie.
  J.H [5] reageerde op deze reactie.

 3. @reiny [2]:

  “Alles wat goed gegaan is in de politiek vergeten wij snel,”

  Whahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaaaaaaaaaaahahahaaaaaaa.
  Grapjas!

  Maar ben wel nieuwsgierig: noem eens 1 ding dat goed is gegaan? En dan in het voordeel van de burger natuurlijk want in het voordeel van politici zelf kan ik wel 100 dingen opnoemen.

 4. Is alweer een paar dagen oud, maar goed om te zien dat dit soort dingen ook hier terecht komt! Een dag of twee terug had ie in ieder geval nog maar 11k views, nu 44k, laten we die trend doorstoren richting de miljoen(en) die bijv. Lady Gaga *kots* en dat soort figuren dagelijks scoort!

  Pimmetje [7] reageerde op deze reactie.

 5. Het enige dat in de “liberale politiek” goed is gegaan is zakken vullen, en dan heb ik het niet over zandzakken 🙂

Comments are closed.