DJ the Flexican had al rake klappen gekregen van de politie in mijn vorige artikel, ook werd mijn claim dat omstanders hard behandeld werden door de politie op schandalige wijze, afgekeurd door mensen op bijvoorbeeld Nujij.nl.
Nu blijkt er weer een flinke misser in de zaak te zijn, die mijn claim wederom bevestigt. En mensen zijn opgelucht door het horen van een veel misbruikte denkfout.

 

Een agent oprecht een sukkel noemen nadat hij je 3x tegen de borst stoot met zijn wapenstok is een vrij natuurlijke reactie als je het mij vraagt. Maar de SUKKEL! Van een politieagent vond dit blijkbaar genoeg om de vrouw van haar vrijheid te beroven en haar eigendommen af te nemen en eigen te maken.

Zo wiste de agent bewijsmateriaal van haar telefoon, waarin hij en collega’s nogal gretig met de knuppels zwaaien, om zijn kameraden te beschermen. Immers zoals het een goeie hooligan knokploeg betaamt. De agent geeft het nu toe dat het onder druk gebeurde en liegt daarbij alles bij elkaar.

Afin, leest u zelf maar HIER

Wat mij vooral tegen de borst stoot en waarom ik in mijn vorige artikel ook schreef dat vergoedingen en onkosten uit het netto salaris moet komen van de agenten zelf, is dat u betaalt!
Het fenomeen lijkt goed opgelost maar is het niet.

Leest u deze regel eens even goed door “De Eindhovense Lukken schakelt nu een forensisch onderzoeksbureau in die heeft beloofd het filmpje terug te kunnen halen. “De politie vergoedt die kosten, hebben ze gezegd.” De politie laat weten de vrouw ondertussen te hebben benaderd voor verdere afspraken.”

De politie vergoedt die kosten, ik herhaal, de politie vergoedt die kosten? Hoe kan de politie die kosten vergoeden?

Het gaat hoog tijd worden dat criminelen (mensen die geweld gebruiken en eigendom afnemen zonder toestemming of wederzijdse afspraak met de eigenaar van leven, vrijheid en goed) zich niet meer kunnen verschuilen achter de grote pot die letterlijk van mensen gestolen is, genaamd belasting.

Wat nu werkelijk het geval is, is dat u mag opdraaien voor de fout van de politie. De politie kan en blijft doen wat het niet laten kan omdat zij de klap van hun falen nooit zullen voelen. Ook is er geen gerechtigheid wanneer de vrouw via een omweg alsnog zelf betaalt voor dat onderzoek, gezien ze onder dreiging van geweld dat geld eerst heeft moeten afstaan om het nu vervolgens in deze vorm terug te zien.

Wanneer dit een private organisatie was geweest hadden zij de klap gevoeld, het motief om dit soort acties van hun werknemers tegen te gaan is groot, immers zijn zij zelf verantwoordelijk.
De politie en iedere andere overheidsorganisatie kent deze verantwoordelijkheid niet.
Wanneer er iets fout gaat wordt er simpelweg gegraaid in de zakken van de maatschappij en voelen zij zelf geen centje pijn en blijven door het geweldsmonopolie van de staat toch wel in het zadel zitten.

Hoe kan iemand nog beweren dat dit een gezonde manier is om een maatschappij op te bouwen? Waarin de staat en zijn splinterorganisaties kunnen doen en laten wat zij willen, falen hoe zij willen, crimineel gedrag vertonen, zonder de consequenties te dragen?

Denkt u daar eens over na. En neem in uw overweging mee alle boetes die worden uitgeschreven, welk nut dienen die behalve het spekken van de staatskas?
Zelfs slachtoffers van private criminelen zien geen cent van de boetes die worden opgelegd, maar gaan naar de “ legale criminelen” genaamd de staat.

Wederom een mooi voorbeeld in de praktijk, waarom de wereld libertariers nodig heeft, om deze kromme gedachtegang waarin men werkelijk denkt dat de politie iets kan vergoeden, of de staat überhaupt iets kan vergoeden, terug naar de realiteit te wenden.

8 REACTIES

 1. tja als ik een beschermingsorganisatie mocht kiezen dan zou ik er niet eentje kiezen die als eerste mij zou ontwapenen.

  Dat is net zo iets als een verzekeringsmaatschappij waar je gedwongen klant bij bent die de premies voor je inboedelverzekering verhoogt, omdat ze je tevens verplichten om de voordeur uit je huis te slopen.

  geeft wel aan dat de politie er is om de machthebbers te beschermen, niet de gewone belastingslaaf.

 2. Het zelfde gaat op voor een man die van de week op schiphol werd gepakt met een belastingschuld van € 40.000,– en die kon hij niet meteen betalen. Gaat de cel in voor 300 dagen en na vrijlating mag hij bedrag alsnog betalen. Dan vraag ik mij af hoe je dat doet als je bijna een jaar moet zitten en dus geen arbeid kan verrichten om dat terug te betalen. Daarnaast kost 300 dagen cel de staat € 250,– per dag en dat is ook nog eens € 75.000,– van ons belastinggeld. Het gezegde van een kale kip kan je niet plukken gaat nu niet meer op, want je kan de rest van je leven geplukt worden op 2 fronten. ( je moet tijdens het plukken ook nog weer belasting betalen of krijg je dan juist weer subsidie?)

  Dikke Leo [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Jhon [4]: Interessant. Weet iemand hoe dit in andere landen geregeld is?
  Sommige mensen houden tegoeden in het buitenland aan uit fiscale overwegingen maar dit is zeker een ander goed motief.
  Vandaar de vraag: bestaat er ook zo’n wet in Zwitserland, Hong Kong, Uruguay, …
  Of omgekeerd: kan iemand me met zekerheid zeggen waar zo’n wet NIET bestaat en je eigendomsrechten beter gegarandeerd zijn?

  Burnitall [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Jhon [4]:

  Als deze noodwet van 1978 alleen was bedoeld voor oorlogsituaties of andere calamiteiten, kan ik iets rustiger gaan slapen. Maar ik ben er niet gerust op. Het zou aardig zijn eens te kijken hoe de belastingsdienst met deze wet zou omgaan. Aangezien deze instanties carte blanche heeft als het om uitschudden van mensen gaat, zouden ze in de toekomst weleens met een flinke uitbreiding, ook extra en heel creatief mensen kunnen gaan onteigenen, zoals in het geval van de 40.000 belastingsschuld van iemand op Schiphol. Miljarden en miljarden naheffingen kan het de komende jaren regenen, want als je boven iedere “onregelmatigheid” een vergrootglas legt, rinkelt de kassa uitdrukkelijk in Apeldoorn. Met een noodwet in de hand als uit 1978 is het dan toch een fluitje van een cent mensen volledig te ruineren, ten bate van de incasserende staat? Misschien krijgen ambtenaren van de belastingsdienst wel bonussen uitgekeerd. Nou, dan willen ze nog wel een tandje hoger gaan.
  Mensen met vermogen? Breng het maar gauw in veilgheid. Het kan nog net.

 5. Ga ten 1e je eigen naam terug claimen op de staat en vraag daarna je eigen soevereiniteit aan. Voor info hierover ga naar; ik claim mijn naam en naar; Soeverein mens van vlees en bloed dit is zeer interessant. Het 1e wat gebeurdt als je dit doet is dat men zonder jouw toestemming niet meer in je gegevens mag kijken c.q. mag opvragen in het GBA ( gemeentellijk bvolkings archief ) doet men dit toch kan en mag je ze een boete opleggen. Dit is trouwens bekend bij gemenntes onder de naam; Geheimcode 7!! Vreemd nietwaar dat er een geheimcode is over jouw GBA gegevens!!!
  Als je eenmaal echt soeverein bent verklaard ben je dus onschendbaar geworden conform de universele wetten en de rechten van de mens en dit hele proces is ook wettelijk te onderbouwen via deze wetten en men kan er niets tegen in brengen!!! Er zijn momenteel al ruim 550 mensen hiermee bezig en zelfs in België is men hiermee aan de gang dus het verspreid zich hopenlijk verder over Europa. Lees het aandachtig door en doe er je voordeel mee!

Comments are closed.