.

.

.

.

.

.

.

.

Vandaag kan het! Morgen is je kans voorbij!

6 REACTIES

 1. Waar zitten jullie met je gedachten? Vergeten welke beslissing vandaag in Karlsruhe valt en ook grote gevolgen voor de plannen van Den Haag hebben? Ik hoop dat dat ESM(dat nog steeds heel eufemistisch “noodfonds” wordt genoemd) door het Duitse constitutionele Hof ongrondwettelijk wordt verklaard.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7264/Schuldencrisis/article/detail/3314979/2012/09/12/Eurogehaktdag-Duits-hof-beslist-over-noodfonds.dhtml

  Egor [2] reageerde op deze reactie.

 2. Toch jammer dat Wilders zich op het einde van het debat versprak (Partij van de Arabieren) en dat moest natuurlijk zijn Allochtonen ! Daar had de man met de Wilde haren zich denk ik niet goed ingelezen, de dag voor het eigenlijke klapstuk: de slotronde van het debat met de 6 ‘grote’ lijsttrekkers van de Nederlandse Partijen.

  Misschien sprak Wilders nog enigzins de waarheid, want er schijnt in Rotterdam geloof ik een Turkse (das geen Arabier, Arabieren beschouwen zich weer superieur over de Turken en de Turken weer over de Koerden, maar dat terzijde), nu ja er was dus een Turkse lijsttrekker en die had affiches in de naam van de PvdA gemaakt in het Turks, omdat in dat deel van Rotterdam nu eenmaal veel Turken wonen die nog niet goed ingeburgerd waren om Nederlandse PvdA affiches te lezen… Zelf heb ik ooit de PvdA aanhang mogen aanschouwen in het politiek cafe (cafe Storm was dat) en daar zaten inderdaad wat meer gekleurde PvdA aanhangers dan witte. Maar Wilders had daar ook niet misstaan, hij heeft immers zelf 10 dagen lang zich laten roosteren onder de Toscaanse, of in ieder geval Italiaanse zon…

  Of je nu een blanke Nederlander bent of een nieuwe Nederlander met een kleurtje, of een oude Nederlander uit de Antillen, dat maakt niets uit.

  Het is de Nederlandse kiezer schijnbaar nog steeds niet doorgedrongen dat de werkelijke macht bij de bedrijven en superrijken ligt en ach, misschien is dat maar goed ook, anders zouden we binnenkort een globale volksopstand krijgen…

  Terug naar het debat: Pechtold onpopte zich als een echte leraar, die onderwijs hoog in het vaandel had staan en ook heel hoog op de agenda ZOU zetten.
  Wilders herhaalde steevast zijn drie verkiezingspijlers, als een papagaai: Minder immigratie, minder Brussel, minder korten op de verzorgingstehuizen…. Dan zou er vanzelf meer Nederland ontstaan. Hmm.
  De piepjonge premier Rutte, die man van de blanco cheques, ja hij had een bril op, dus moest en zou het beter weten ! Jammer dat ‘ie er ook niet slimmer van werd,
  want hij was wel TROTS op wat ZIJN partij had bereikt. Een beetje als een supporter dus, langs de zijlijn staan schreeuwen, juichen en roepen ‘WIJ. WIJ hebben gewonnen !’ bij winst, maar bij verlies huilie huilie en stilletjes in de hoek staan snotteren…
  Marianne, van de Partij van de Dieren (en zelf, naar mijn mening ook een heel lekker diertje … ), ja zij vond alles maar bij de beesten af. Meer belasting op de kiloknallers en minder op het biologische vlees… Tsja, Marianne, wist je dan niet dat dat biologische vlees helemaal niet goed is voor het MILIEU ? Dan heeft zo’n beestje namelijk veel meer ruimte nodig om te grazen en rond te huppelen, en dat hebben we niet in Nederland ! Laat het Jolande Sap van Groen Links maar niet horen….

  Nu ja, er waren ook nog splinterpartij (sorry:’middenpartij’ ) CDA en iemand van de CU of SGP en natuurlijk Emile, de scheutige goeie lobbes, die wilde ook zo graag dat Samson zich bij hem aan zou sluiten, alsof we dan 4 jaar lang de gezelligste familie van Nederland zouden krijgen….Arrogante Samson dacht: Ik kies Allochtonen voor mijn geld en zag er wijselijk vanaf…

  Er werd kwistig gegooid, net als bij Sinterklaas, niet met pepernoten, maar met miljoenen en als het om Europa ging met miljarden… Wat ik heel erg sneu vond was die mevrouw van Prorail, die er heilig van overtuigd was dat ze nu de kans schoon zag om de lijsttrekkers iets te BELOVEN. EEN ding maar. EEN belofte die ‘overend’ (Samson) zou blijven staan de dag NA de verkiezingen. Da’s hetzelfde als een gokverslaafde geld geven en hem te laten beloven het met de helft van de winst terug te laten betalen… ‘Die zien we nooit meer… terug !’

  Het was mooi om zoveel leugenaars bij elkaar te zien en op wie moet je dan stemmen: dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. We krijgen over twee jaar toch weer dezelfde paardekoppen, ja-knikkers en profeten als gisteren te zien ! Gezellig, toch ?

 3. Alhoewel ik eigenlijk tegen stemmen ben, heb ik toch maar besloten om voor de LP te stemmen, om te proberen mee te helpen een libertarisch geluid te laten horen in de 2e kamer (niet voor het verkrijgen van macht, maar voor het onderwijsaspect)

  Laat me geen spijt krijgen van mijn stem; als ik iets of iemand vertrouwen geef laat ik het MAXIMAAL 1 keer beschamen.

  Op libertarische issues kan met andere partijen samengewerkt worden; maar GEEN water bij de wijn doen voor een centimeter in de goede richting.

 4. @LP,

  niet opgeven na vandaag maar keihard doorgaan, volgens mij zijn er echt best wel veel mogelijke sympathisanten maar zijn die gewoon nog niet bereikt door de korte campagne. Dus blijft actief na 12/09/12 en misschien lukt het de volgende verkiezing wel. Al was het maar een luis in de pels in Den Haag, die kan wel veel bereiken…

Comments are closed.