In Amerika is de drang naar Vrijheid bij veel mensen groter en opener dan hier.

Een openlijke actie om op grote schaal fondsen te verzamelen om koningin Beatrix af te zetten, zal hier bvb toch met de nodige scepsis worden ontvangen. Reden waarom “men” iets dergelijks ook niet zo vlug zal doen. Waar zit dat nu in??

 

Hier volgt een actie om President Obama af te zetten. En dat noemen ze de belangrijkste actie die je in je leven kunt doen:

=================================== :

Dear xxxxxx,Two years and six months ago, President Obama took away your fundamental health care freedoms by passing ObamaCare. We’ve also gotten failed Attorney General Eric Holder, “green energy” schemes like Solyndra, and offensive attacks of “You Didn’t Build That” directed at American small business.Firing President Obama may be the most important thing we will do in our lifetime. That’s why our FIRE OBAMA Moneybomb is absolutely critical.

Please give a symbolic gift of $20.12 or more and I’ll send you a complimentary FIRE OBAMA bumper sticker as a show of thanks.

And thanks to a generous patriot, every gift to our FIRE OBAMA Moneybomb over the next 24 hours will be matched dollar for dollar! Click here and make twice the impact!

I don’t need to tell you how necessary it is to FIRE OBAMA. We know his big-government, Progressive agenda will turn America into Europe. We know he’ll impose the largest tax increase on the middle class in America’s history by implementing ObamaCare. He is adding $4 billion to the national debt every single day.

The question is, what are we going to do about it? Will you help today with a generous investment of $20.12, $50, or $100 to kick Obama out of the White House?

It’s up to us – and it’s going to be a close call.

You can be sure your investment will have an immediate and effective impact. Multiple independent studies have found that FreedomWorks for America is the only Tea Party group that makes a difference in elections. When races are close, you can count on us to seal a victory on Election Day.

We’re counting on Americans to come to the defense of their country by helping us FIRE OBAMA. Please consider a donation of $20.12, $50, or even $100 today.

We’ve proven our grassroots plan works, from the massive Tea Party surge in 2010 to epic victories against top men in the big-government establishment during the 2012 primaries.

When we jumped in the Texas Senate race, winner Ted Cruz was polling at 2% and wasn’t given a prayer – but we proved that determined grassroots Americans can beat money and status anytime, anywhere. Same thing when we replaced 35-year incumbent Dick Lugar with principled conservative Richard Mourdock in Indiana. We need your help to win again in November.

Thank you very much for your support.

In Liberty,

Matt Kibbe

 

8 REACTIES

 1. Het is toch wel belangrijk om te zorgen dat de opmaak goed is want de helft verdwijnt.
  Verder een zinloze actie, want zowel romney als obama werken voor dezelfde puppet masters. Men moet doorhebben dat als ze een verschil willen bewerkstelligen hun beste kans ron paul is, en anders revolutie om complete burgerlijke ongehoorzaamheid. Het besef dat de politie geen ‘laws’ maar ‘statutes’ handhaaft zolang jij geen ander kwaad doet.

  Rechtse Rakker [3] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 2. Waarom zou je fondsen willen inzamelen om Bea af te zetten? Je stopt gewoon de (alweer verhoogde, want het is crisis, jawel) uitkering en sluit ze uit van elke verdere bemoeienis met de politiek. Enkele reis Bariloche of zo voor de hele club en klaar is Kees.

  Ze hebben vermogen zat om royaal van de rendementen te kunnen leven. En dan mogen ze nog blij zijn er beter van af te komen dan Marie Antoinette cs.

 3. @Reteip [1]:

  Helemaal mee eens, dat er toch geen verschil is tussen Romney en Obama. Ron Paul doet overigens niet mee met deze verkiezingen. Libertariers in de VS kunnen Gary Johnson stemmen, hoewel die niet 100% libertarisch is, is hij in ieder geval veel beter dan Romney en Obama. Maar libertariers kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om niet te stemmen.

  W.H.J. Reiss [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Rechtse Rakker [3]: Er is wel degelijk verschil tussen Obama en Romney ! Deze laatste wil dat men raampjes in vliegtuigen open kan klappen ! Geniaal !! Dit is een uitvinder. Hij is nog beter dan Bush jr. en dat was al de grootste malloot aller tijden. Volgende uitvinding van onze nieuwe grote president: Schietstoelen in Helicopters !

  Reteip [5] reageerde op deze reactie.

 5. @W.H.J. Reiss [4]:

  Hoe vaak kun je in 5 regels de fout in. De telegraaf heeft een artikel van de LA times gemisinterpreteerd. Het klopt dat romney zich afvroeg waarom ramen niet open konden, maar hij heeft nooit gepleit om de ramen zo te maken dat ze open kunnen.
  Daarnaast zijn er schietstoelen in helicopters (zoek maar op de Kamov Ka-50).

 6. Als er in NL zo een actie zou komen tegen B. dan vrees ik dat de oprichters het heel zwaar gaan krijgen. En wellicht zelfs opgesloten gaan worden.
  Het gooien van een waxinelichthouder naar B. levert al minstens een jaar gedwongen psychiatrische verpleging op, meen ik. Laat staan als je aan haar stoelpoten gaat zagen. Dan kan je het schudden.

 7. rofl epic scam! Die dollars gaan obama niet ontslaan maar de ontvangers heeft zo wel de mogelijk om heel ver van washington te gaan wonen 🙂

Comments are closed.