Een bron van vermaak (?) vind ik nogal eens op nu.nl. In het artikeltje hieronder 2 linkjes met een doodsimpele vraag.

De eerste link (http://www.nu.nl/economie/2909109/duitse-president-tekent-wetgeving-esm.html ) verwijst naar een artikeltje waarin het EU-monster de back-up krijgt van een relatief rijk land. Met zowaar een restrictie van weg te geven geld van 190 miljard euro. Want daarboven moet de Bundestag akkoord geven. Alsof dat zo’n probleem is, om een bende EU-fielen positief te laten stemmen om meer dan 190 miljard te sponsoren.

 

De andere link (http://www.nu.nl/schuldencrisis/2909005/griekenland-heeft-derde-steunpakket-nodig.html ) spreekt voor zich. Bodemloze put Griekenland heeft meer geld nodig.

 

De doodsimpele vraag: wanneer stopt dit circus?

12 REACTIES

 1. “Wanneer stopt het ?”
  Waarschijnlijk als in heel europa de burgers geen rooie rot cent meer hebben en de banken en politici er lekker warmpjes bij zitten.

 2. Nog een paar :

  Wanneer breekt Rutte zijn eerste belofte?

  De dag na de verkiezingen heeft Griekenland alweer geld nodig.
  Dus binnenkort.


  Het vreemde van democratie in ons land is, dat er na de verkiezingsuitslag totaal niets vast staat hoe de samenstelling gaat worden.

 3. Jezus, wat ben ik toch blij dat ik in 2006 al vertrokken ben.

  Iedere dag geniet ik bewust van het feit dat ik niets meer bijdraag aan dit knotsgekke circus, wat alleen de rijke banken steunt en de kreunende bevolkingen ruineerd.

  Veel plezier in NEEEEE derland. Ik woon al zeven jaar dik tevreden in cambod JAAAAAAAAAA

  Sterkte en beterschap, Adam.

 4. @Hub Jongen [2]:

  Wat heet bittere ernst? We gaan hoe dan ook naar de kloten en dat is iets wat je kunt omschrijven als een serieuze aangelegenheid (bittere ersnt), maar je kunt het ook zien als een totale bevrijding die heel misschien zal leiden tot de ondergang van de machtselite en zijn door en door rotte bankensysteem. Mocht dit niet het geval zijn dat wordt het werkelijk bittere ernst, dan zullen we zeer zeker onderdanen, slaven en zelfmoordenaars worden. Neem de bijbel als leidraad dan is de uitkomst toch duidelijk, namelijk slaaf met een hele vette chip in het lijf.

  Bosgeus [12] reageerde op deze reactie.

 5. Ik moet binnenkort twee policy papers schrijven over:

  1. het democratisch tekort van de EU; en
  2. de uitbreiding van de verantwoordelijkheden van de ECB.

  Gezien het feit dat ik op vrijspreker om feedback vraag, kan men wel raden hoe ik er in principe over denk (een duidelijk democratisch tekort en tegen de uitbreiding van verantwoordelijkheden). Ik wil echter vragen aan de volgers van vrijspreker vragen of zij goede bronnen (papers, artikelen, quotes, etc.) kunnen aanbevelen waar ik uit kan putten.

  Als iemand mij hiermee kan helpen zou dat geweldig zijn.

  Alvast bedankt.

  MMAP [11] reageerde op deze reactie.

 6. @Reinder [10]: Voor het democratisch tekort lijkt met het boekje “De democratie voorbij” van Frank Karsten (toch?) een leuke en goede leidraad om vanuit die standpunten te schrijven. Je kunt de 17 muthes over democratie in dit boekje projecteren op praktisch alles wat je leest over democratie, verkiezingen en algemeen het nieuws dat de MSM je aanbiedt.

 7. @Crisis [9]:
  Openbaring hoofdstuk 13.
  Zeshonderd zes en zestig.

  Griekenland is een van de zetels van het anti-papistische Christenlijke alternatief voor romanisme en de vervolgde voorganger daar van, bekend als Orthodox.
  Een inquisitie staat. Net als Servië, wat ook Orthodox is/was.

Comments are closed.