Ja, zover zijn we nu. De EU is nu door haar geldzwendel zodanig van China afhankelijk geworden,dat China aanzegt wat er moet gebeuren!! En in plaats van een beleid om Nederland los te maken van de EU,  drijven NL-politici hun onderdanen steeds verder de slavernij in.

 

Zie bvb: China tells EU to end arms ban”  op EU-observer

– Chinese leader Wen Jiabao has bluntly told the EU to drop its ban on arms sales.
He made the call in his opening remarks to top EU officials Herman Van Rompuy and Jose Manuel Barroso at a summit in a stately home in Brussels on Thursday (20 September).

Het is weer één van de tekenen dat aangeeft hoe door de EU-geldzwendel ook de landen als Nederland afhankelijk worden van grote wereldmachten. Terwijl de politici het volk wijs maken dat een sterke EU nodig is tegen die grote machten!

Een veel beter beleid is vrij te blijven van die “politieke” unies, te zorgen dat de burgers zich in vrijheid kunnen ontplooien, en daardoor economie en welvaart tot grote hoogte kunnen brengen.

4 REACTIES

 1. Kom Hub, jij snapt toch ook wel dat er geen weg meer terug is????
  Het Westen heeft wereldwijd alleen maar vijanden gemaakt…..Wat China nu doet is precies datgene wat het Westen al honderden jaren met de wereld doet….China gebruikt precies dezelfde strategie…Of ga jij nu 1,5 miljard Chinezen wijsmaken dat de spelregels nu verandert zijn? Op het moment dat wij de macht in rap tempo kwijt aan het raken zijn? Gaan Chinezen(en Russen/Zuid Amerikanen) hier, denk je, in trappen?
  Ze staan te popelen om de rollen om te draaien!!!!!

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @J.H [1]:
  Ja, dat geluid hoor ik van heel veel mensen. Te veel!
  Het komt op mij over in de geest van:
  “Verkrachters zijn er altijd geweest, en die zullen er ook altijd blijven. Laten we er dus maar niets tegen doen!”
  Natuurlijk is dat wat anders. Maar beide komen op hetzelfde neer, namelijk het is de moed opgeven om naar verbetering te streven.
  Mensen hebben een verstand, en kunnen een morele samenleving bedenken en verwezenlijken.
  Als rationeel wezen is die mogelijkheid altijd open.
  Maar het moet beginnen met het te willen en te durven!

  J.H [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [2]:

  Mooi, maar dan ben ik ook benieuwd naar jou strategie om dat waar te maken. Wat ga je die 1,5 miljard Chinezen wijsmaken?

  Als wat jij wilt zou lukken betekend dat dat onze legers in rap tempo zullen verdwijnen. Geen enkele burger wilt deze legers namelijk. Maar deze wereld is niet van de burgers, het is een wereld van een elite die reusachtige legers opgebouwd heeft om hun wil op te leggen aan de hele wereld.
  De reactie van andere landen hierop is gelijk, zij bouwen ook enorme legers op. Als wij dus onze legers af zouden schaffen zullen zij niet twijfelen en over ons heen walsen!!! En geef ze eens ongelijk na al die jaren van onderdrukkingen door het Westen!

  Dat de wereld op deze manier draait is te danken aan het Westen. Maar omdat het westen nu op alle flanken haar macht aan het verliezen is de andere grootmachten wijs gaan maken dat de spelregels moeten veranderen lijkt mij op zijn zachts gezegd naïef. Natuurlijk gaan zij hier niet in trappen! Zij spelen ons spel en nu de rollen waarschijnlijk omgedraaid gaan worden moet het spel zeker anders?
  Het Westen zal zich tot de tanden moeten blijven bewapenen. Er is geen weg terug. De haat tegen het Westen is ongekend hoog. Dankzij onze politici!

 4. Er is niks mis met hun door te eisen dat de wapenembargo tegen hun moet vervallen. Als voorstander van een vrijmarkt vind ik dat bedrijven zelf uit horen te maken met wie ze handelen, de gevolgen van zulk handel horen ze zelf ook te dragen.

  Trouwens de chinezen hebben een groot deel van alle westerse kennis al gestolen, maar ipv dat ze alles gaan namaken zal het wel in sommige gevallen goedkoper zijn als ze het kant en klaar kunnen kopen.

Comments are closed.