Dit is een recente uitspraak van Silvio Berlusconi, de Italiaanse weggerangeerde premier die pogingen doet om weer een grotere rol te gaan spelen. Natuurlijk moet je alles wat deze man zegt (en alle anderen ook) met de nodige scepsis bekijken. In ieder geval zijn er voor een groot deel van zijn uitspraken wel bevestigingen te vinden.

 

De Euobserver noemt deze uitspraken van Berlusconi tegelijk met zijn afkeuring van het noodfonds ESM.

Aardig is, voor je eigen subjectiviteit, dat deze opmerkingen overeenkomen met mijn eigen mening!! Dan is het natuurlijk oppassen geblazen!! Maar het doet er natuurlijk niet toe WIE wat zegt, maar WAT gezegd wordt. En het is dan ook nog zo dat Berlusconi wel de nodige inside informatie zal hebben!!!

Berlusconi is eind 2011 door de EU  gedwongen om af te treden, en vervangen door een niet gekozen Mario Monti, die nu wel graag premier wil blijven!!
Monti was twee termijnen commissaris in de EU-Commissie.

Door het afzetten van Berlosconi en de benoeming van Monti blijkt wel overduidelijk hoe groot de macht van (niet gekozen) Commissie ondertussen al is.

En met het noodfonds ESM, waarvan ze nu de geldhoeveelheid 4 x willen opblazen tot 2 biljoen, het invoeren van een BankenUnie die 6000 Europese banken wil controleren, en de nieuwe “Federatieplannen” van van Rompuy/Barroso is het bijna een absolute macht. Weg vrijheid!

7 REACTIES

 1. En als je niets meer hebt te verliezen dan ga je met heel veel mensen de straat op. Zelfs zoveel dat de reguliere mainstream in Nederland er bang van wordt en er niet eens melding van mag of durft te maken…..

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=huJMrnxYUpw#!

  En wij halfzachten hebben project X Haren. Is het een afleidingsmanoeuvre om duidelijk te maken dat protesteren voor leeghoofden is???

 2. Die Silvio mag dan wel gek zijn, maar hij heeft wel gelijk.

  De euro is een instrument om de europeese bevolking uit te knijpen en leeg te zuigen.

  Good Luck to you all.
  Adam vanuit Cambodja

 3. @Maät [2]: Dan is deze video ook kenmerkend, gezien hier de ME zelf echt wordt ingesloten en er wordt geeist (niet dat ik spaans kan) dat men eerst de arrestanten vrijlaat voordat ze zelf weer weg kunnen. Blijft excesief geweld van de politie in dit geval afwezig. Reflectrerend op NL zal dat kunnen duiden dat de inwoners toch de macht kunnen grijpen. Het lijkt een beetje op de arabische lente van dit jaar en als het dan in de EU terecht komt zal dit wel eens kunnen duiden op een EU(honger)winter in de noordelijke staten kunnen leiden met als gevolg een uiteenval van de EU.

  https://www.youtube.com/watch?v=58F0Xhw_G4U

 4. @Pineut [3]:

  Kijk uit voor Mister Rupert , en het concept van peak oil , is nog zwaar onderwerp van discussie.

 5. Stopt het dan nooit met schending van mensenrechten en machtsmisbruik ?
  Het moet afgelopen zijn.
  Heeft U het journaal vandaag gezien ?
  Uw PRIVACY wordt anno 2012 ernstig bedreigd.
  De CIA en FBI woelen ZONDER UW TOESTEMMING in Uw privé-gegevens.
  STOP met CLOUD-computing.
  Geen opslag meer op netwerkcomputers.
  Datzelfde doet Facebook, die ZONDER TOESTEMMING Uw privé-gegevens verkoopt.
  En wat te denken met het plan tot ZONDER UW TOESTEMMING invoeren van de RFID-chips vol privacy-gegevens en VERSTOPT in paspoorten, onder de huid etc., het volgen van Uw mobiele telefoons en RFID-chips via het Amerikaanse GPS en binnenkort het nog preciezere Europese Galileo.
  Schrikt U ook niet van het RESPECTLOOS ZONDER UW TOESTEMMING SCHENDEN van UW PRIVACY via CAMERA’S van gemeentes op OPENBARE PLAATSEN en op straten en in stads- en dorpscentra ?
  Het ZONDER UW TOESTEMMING toepassen van de TOTAL-BODY-SCAN, opgelegd uit VALSE ANGST voor zgn. terrorisme en de TASER die de politie in Nederland van plan is te gaan gebruiken is eveneens SCHANDALIG en MENSONTEREND.

  De nieuwste slimste achterbakse manier van MACHTSMISBRUIK heet : via ECONOMISCHE MACHT via een ACHTERDEUR MACHT uitoefenen.
  Mevr. Angela Merkel probeert onder AANSPORING van belanghebbende USA via Obama om de EU per se ZONDER ONZE TOESTEMMING via de STIEKEME ECONOMISCHE EU door te DRINGEN / DWINGEN naar de EU als een CENTRAAL DOOR EEN KLEIN AANTAL MACHTSHEBBERS AANGESTUURD POLITIEK EUROPA.
  Zie USA, Rusland etc. en de rest van de wereld met hun dicrtators om te zien hoe GEVAARLIJK een CENTRAAL DOOR EEN KLEINE MINDERHEID AANGESTUURDE SUOERMACHT is.
  Wilt U onderdeel uitmaken van een GECONTROLEERDE BIG BROTHER STAAT door een klein groepje machtshebbers ?
  MACHTSMISBRUIK heet dat in gewoon Nederlands.

  U bent gewaarschuwd.
  STOP digitale gegevens-opslag.
  Hoe ?
  DWING bij het kabinet Uw VETO af.
  Maak U collectief sterk richting regering.
  Hoe ?
  DWING steeds vaker REFERENDUMS af.
  PROTESTEER.
  Laat UW STEM HOREN.
  SCHREEUW.

Comments are closed.