Ingezonden bericht. Net als iedere andere kettingbrief moet u deze kettingbrief goed lezen en hem doorsturen.

U moet hem doorsturen aan tenminste 4 vrienden, collega’s of familieleden. Als u dat doet dan verhoogt u daarmee de kans dat alle wensen die u op dit moment heeft worden vervuld en dat u rijk en vermogend zult worden. Dat als u kinderen heeft die naar de beste scholen zullen gaan en dat u zich niet meer groen en geel zult hoeven ergeren aan verkeersdrempels, files, zorgwachtlijsten, hoge belastingen, verspilling, regelzucht, asociale regels, Big Brother-toestanden en corrupte politiek. U hoeft geen geld te storten en u hoeft geen kaartjes te kopen of uw e-mailadres te doneren. Het enige dat u moet doen is vandaag op Lijst 14 van de Libertarisch Partij stemmen en als de sodemieter, d.w.z. binnen nu en 5 minuten, deze brief doorsturen aan 4 stemgerechtigde vrienden, collega’s of familieleden.

U moet hem doorsturen om te voorkomen dat u onheil overkomt

Als u deze kettingbrief niet doorstuurt dan maakt dat de kans groot dat het slecht met u zal blijven gaan. Dat u uw leven lang 5 dagen per week keihard zult moeten werken om een totaal dolgedraaid, spilziek overheidsapparaat in stand te houden. Dat uw kinderen naar een school zullen moeten waar ze de aandacht van de slecht opgeleide onderwijzer zullen moeten delen met 40 slecht lerende klasgenootjes. Dat u straks niet 21 maar 26% btw en niet 2 maar 3 euro voor een liter benzine moet gaan betalen om een overheid in stand te houden die u een rookverbod, wachtlijsten in de zorg en een heleboel andere narigheid en bemoeizucht biedt.

Het is bijna vijf voor twaalf

Deze kettingbrief is vandaag, woensdag 12 september 2012 precies om 0 uur gestart. Vanavond zit Nederland weer gekluisterd aan de buis in de hoop dat er iets wezenlijk zal gaan veranderen. Maar als u nu niets doet dan gebeurt er niets, zal er niets veranderen en zal alles bij het oude blijven. Of, als er wel iets gebeurt, dan zult u niet trots kunnen zeggen dat u eraan heeft meegeholpen. Stuur deze brief nu direct naar minimaal 4 individueel geadresseerden door en onderteken met uw eigen naam. En vergeet niet te gaan stemmen op Lijst 14: de Libertarische Partij. Wacht daarna rustig af wat er gebeurt…