Vrijspreker: U infiltreerde een groep mensen die graag alleen relaties aanknopen op een vrijwillige basis.

Opperdienaar: Inderdaad, de meest produktieve slaven proberen vaak te ontsnappen. Het ene moment stroomt hun geld nog bij je binnen en het andere moment is de stroom opgedroogd. Schandalig gewoon, dus je moet ze achtervolgen en in de gaten houden anders moet je zelf nog iets produktiefs gaan doen voor de kast.

Vrijspreker: Waar zaten ze samen te spannen?

Opperdienaar: In Panama. Ik zat zelf in de eco jungle lodge niet ver van de plaats van delict, terwijl zij in een aantal luxe villa’s zaten, het is gewoon niet eerlijk.

Vrijspreker: Was die eco tent in de jungle geheel volgens de milieu impact studie gebouwd?

Opperdienaar: Ja, veel linkse types erin die dikke boeken hadden gelezen over hoe je zo iets verantwoord en duurzaam doet. Toen ik in de tent lag, werd ik helaas wel door de natuur beloond met bedbugs die me lek beten en mijn hartslag omhoog joegen. Verder was het regenwater voor het toilet op. Ik zit helemaal onder de rooie plekken. Ik heb het helemaal gehad met de natuur. Het is ook best duur om van je schuldgevoel verlost te worden dat je er mag zijn, terwijl je diep van binnen weet dat je ongewenst was en een blok aan het been van je ouders. De natuur is niet aardig tegen mij. Ik ga terug naar een betonkolos.

Vrijspreker: Eco schuldgevoel wordt er op de staatsscholen met de paplepel ingegoten.

Opperdienaar: Het is niet de bedoeling dat wij al heerschers daar last van hebben. We zorgen alleen dat ze zich schuldig voelen en verkopen ze verlossing in de vorm van een CO2 vergunning. We kunnen er mensen mee controleren, het is niet de bedoeling dat het oncomfortabel voor ons wordt. Alle ongewenste kinderen zijn er in principe gevoelig voor:mijn omgeving heeft last van me.

Vrijspreker: Heeft U nog wat opgevangen van de plannen van het jungle verzet tegen de overheerschers?

Opperdienaar: Ik richtte mijn infiltratiepijlen op een knappe ietwat aangeschoten blondine, maar dat bleek achteraf verspilde moeite omdat we geloof ik in hetzelfde kamp zaten.

Vrijspreker: Nog steeds niet door wat ze van plan zijn?

Opperdienaar: Ik hoorde wel vaak de term Galt’s gulch vallen en Santiago en Chili.

Vrijspreker: Tja, wat zouden die nu van plan zijn?

8 REACTIES

 1. “Tja, wat zouden die nu van plan zijn?”
  Tweede paspoorten verkopen van de Dominicaanse Republiek dan wel Paraguay? Ik vraag mij af wat ik in deze landen te zoeken zou hebben, anders dan een eventueel vluchtoord.

  “blondine”
  Wilde je dan alleen maar debatteren? 😉 Lijkt mij toch dat er leuke latina’s rondlopen daar.

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Naam * [1]: een paspoort is niet per se alleen handig als je in een land wilt gaan wonen, net zoals het kopen van een valuta niet hoeft te betekenen dat je er gaat wonen.
  Het is een alternatief reisdocument om inder afhankelijk te zijn van een europees reisdocument. Het zou kunnen zijn dat de EU net als de VS belasting gaat heffen op onderdanen, waar ter wereld ze ook wonen. Ze kunnen ook andere dingen opleggen aan hun onderdanen die heel onprettig zijn (dienstplicht), dan is het handig om hem te kunnen peren en een natinaliteit op te zeggen.
  Maar goed je mag geloof ik van onze heerschers al geen dubbele nationaliteit aanvragen als je daar geen grondige reden voor hebt, zoals een buitenlandse ouder, je kunt je afvragen wat ze van plan zijn.

  Naam * [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Naam * [3]: Ik denk zelf van niet, ze zijn hier over het algemeen subtieler. Ik denk aan verplichte vaccinaties waar wat mis gaat of zo.
  Ze hoeven nederlanders ook echt niet dood te schieten vanwege verzet. Geen enkel verzet verwacht ik, gehoorzaam en slaafs tot het einde. Zelfs als ze een hele generatie plunderen en de 2 volgende ook al verpand hebben, krijgt de libertarische partij 4 duizend stemmen. Verzet gebroken, geen nekschoten nodig.

 4. @dm [5]:
  Die zijn er dan weer niet. Ze had ook de meeste tijd een baseball cap en zonnebril op. Ze vertelde dat ze in Badhoevedorp woonde, dus wie weet komen de foto’s nog een keer. Ik heb geen gegevens uitgewisseld. Iemand overtuigde me niet naar haar villa te gaan.

  Frits [7] reageerde op deze reactie.

 5. Er waren anders tal van 14 granen hippie meisjes met niet zo ecologische ontboste erogene zones die weliswaar moreel verdwaald doch best leergierig bleken te zijn, nietwaar heer Opperdienaar?

Comments are closed.