- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Eco tent in Panama

Vrijspreker: U infiltreerde een groep mensen die graag alleen relaties aanknopen op een vrijwillige basis.

Opperdienaar: Inderdaad, de meest produktieve slaven proberen vaak te ontsnappen. Het ene moment stroomt hun geld nog bij je binnen en het andere moment is de stroom opgedroogd. Schandalig gewoon, dus je moet ze achtervolgen en in de gaten houden anders moet je zelf nog iets produktiefs gaan doen voor de kast.

Vrijspreker: Waar zaten ze samen te spannen?

Opperdienaar: In Panama. Ik zat zelf in de eco jungle lodge niet ver van de plaats van delict, terwijl zij in een aantal luxe villa’s zaten, het is gewoon niet eerlijk.

Vrijspreker: Was die eco tent in de jungle geheel volgens de milieu impact studie gebouwd?

Opperdienaar: Ja, veel linkse types erin die dikke boeken hadden gelezen over hoe je zo iets verantwoord en duurzaam doet. Toen ik in de tent lag, werd ik helaas wel door de natuur beloond met bedbugs die me lek beten en mijn hartslag omhoog joegen. Verder was het regenwater voor het toilet op. Ik zit helemaal onder de rooie plekken. Ik heb het helemaal gehad met de natuur. Het is ook best duur om van je schuldgevoel verlost te worden dat je er mag zijn, terwijl je diep van binnen weet dat je ongewenst was en een blok aan het been van je ouders. De natuur is niet aardig tegen mij. Ik ga terug naar een betonkolos.

Vrijspreker: Eco schuldgevoel wordt er op de staatsscholen met de paplepel ingegoten.

Opperdienaar: Het is niet de bedoeling dat wij al heerschers daar last van hebben. We zorgen alleen dat ze zich schuldig voelen en verkopen ze verlossing in de vorm van een CO2 vergunning. We kunnen er mensen mee controleren, het is niet de bedoeling dat het oncomfortabel voor ons wordt. Alle ongewenste kinderen zijn er in principe gevoelig voor:mijn omgeving heeft last van me.

Vrijspreker: Heeft U nog wat opgevangen van de plannen van het jungle verzet tegen de overheerschers?

Opperdienaar: Ik richtte mijn infiltratiepijlen op een knappe ietwat aangeschoten blondine, maar dat bleek achteraf verspilde moeite omdat we geloof ik in hetzelfde kamp zaten.

Vrijspreker: Nog steeds niet door wat ze van plan zijn?

Opperdienaar: Ik hoorde wel vaak de term Galt’s gulch vallen en Santiago en Chili.

Vrijspreker: Tja, wat zouden die nu van plan zijn?