Friedrich Hayek komt een uur lang aan bod in het BBC programma Masters of Money. Aanstaande maandagavond (24 september) om 22.00 uur op BBC 2. Een goed gedocumenteerd portret van de Oostenrijkse Schooleconoom en schrijver van o.a. The Road to Serfdom. Een mooie kans op een (hernieuwde) kennismaking ! Verdere info via deze site. BBC iPlayer werkt helaas niet buiten de UK. Later terugkijken wordt dus YouTube in de gaten houden.

7 REACTIES

  1. Weet er iemand nog een -werkende- proxy om de bbc iplayer te laten denken dat je in de UK zit? (De iPlayer werkt via een eevoudige IP-scanner).

  2. Weet iemand hoe het zit met BBC copyright geneuzel?
    Ik neem het op op mijn Humax en overweeg om het daarna in HD op het LP-kanaal plaatsen. Maar daar moet dan geen gezeur over komen.

  3. @Eddie Willers [3]: Veel vrijheidsliefhebbers laten zich niet assimileren in het spionagecollectief dat facebook heet. Het zou jammer zijn als binnen deze beweging die vorm van uitsluiting ook begint.

Comments are closed.