Vanaf heden gratis te verkrijgen. Hoe ? Lees verder.Stuur een aan uzelf geadresseerde- en gefrankeerde envelop naar VS Bumperstickers, Postbus 627, 5340 AP  Oss. Afhankelijk van de frankering vullen wij de envelop met zoveel bumperstickers (mits “redelijk”) als de frankering toelaat. De afmetingen van de sticker, die ook op andere plaatsen dan een bumper niet misstaat, zijn een die van een halve A4. Het gewicht is 8.5 gram per stuk. Geldig zolang de voorraad strekt.

Last but not least: deze stickers zijn dank zij een gulle gever beschikbaar gekomen, en hij heeft ons laten weten dat hij het op prijs zou stellen als u een bedrag doneert aan de Vrijspreker mocht u van dit fantastische aanbod gebruik willen maken. Wat niet wegneemt dat een donatie ook welkom is indien u hier geen gebruik van maakt; u steunt daarmede het voortbestaan van deze site. Alvast dank !

12 REACTIES

 1. Let op, het is geen A5 formaat! Lengte is 30 centimeter, breedte is ongeveer 11 centimeter.

 2. Heel mooi! Veel dank dan ook aan de gulle gever!
  Nu hopen op snelle actie zodat binnenkort elke “libertarische auto” met die sticker rijdt, en nog veel meer mensen op het libertarische spoor brengt!

 3. Iets anders. Kan de commentteller weer aangezet worden? Dan kan ik tenminste op de frontpage al zien, of er nieuwe reacties zijn op een artikel. Wel zo prettig.

 4. Prima actie!!!
  “Spread the sticker” in plaats van “Spread the word”.

 5. Ik heb geen bumper.

  Maar als ik een auto had gehad, had ik ‘m zeker laten komen!
  Leuk initiatief!

Comments are closed.