Deze “event” is nog zo geheim dat hier slechts een tipje van de sluier kunnen oplichten. U mag wel verder lezen!!

De Libertarische Partij heeft op maandagavond 3 september een actie gepland, waarvoor de media is uitgenodigd.

Als het haalbaar is wordt gewacht tot na de inmiddels uitverkochte H.J. Schoo lezing, die dit jaar verzorgd wordt door Thierry Baudet, zodat bezoekers van deze lezing de actie live kunnen bijwonen, want met een titel als ‘Pro-Europa, dus tegen de Europese Unie’ sluit deze aardig aan op het EU standpunt van de LP.

 

Wat er gebeuren gaat is nog even een verrassing, maar maar de LP stelt:”. . .   weest u ervan overtuigd dat deze actie geheel in lijn is met de libertarische filosofie. Houd de LP-website,  FaceBook en  Twitter in de gaten voor nadere aankondigingen over locatie en tijdstip:

In ieder geval is verzamelen om 21.45 uur bij “De Rode Hoed”, Keizersgracht 102, Amsterdam, voor vertrek naar “het event” dat dan om 22.45 uur officieel start.

Zodra we meer nieuws ontvangen zullen we het melden.

2 REACTIES

  1. keizersgracht 102 haal ik niet meer maar ik kan misschien wel op de even ter plekke zijn….

Comments are closed.