Het ┬ámaandagavond gehouden mystery event is succesvol verlopen. Met een laserlichtshow is het partij logo der LP op de toren van DNB geprojecteerd met daaronder in grote letters het woord “FAILLIET”! Dit is door diverse media opgepakt en we hebben het hoofdartikel gekregen in het Parool.

Hieronder een foto van de voorpagina van het Parool van dinsdag:

Dit is de tweede keer in haar bestaan dat de LP de hoofdpagina van een landelijk dagblad weet te halen. In 1994 verscheen het hoofdartikel “jakkerende lijsttrekker in de vangrail“. Dit naar aanleiding van een plotseling opdoemende bocht op een snelweg welke door de lijsttrekker gezien de bochtradius met een te hoge snelheid werd ingestuurd.

Fimpje van het mystery event

De flyer actie loopt voorspoedig, er zijn ongeveer 50 duizend flyers uitgedeeld.

Het seminar afgelopen zaterdag werd redelijk bezocht, hieronder enkele foto’s:

Het hierop volgende JOVD evenement was ook een succes:

Het debat in Bos en Lommer afgelopen vrijdag werd een duel tussen Toine en Plasterk. Zowel Toine als Plasterk wisten veel kiezers uit een panel te overtuigen, de eerste kolom is het aantal stemmen voor het debat, de tweede groene kolom is na het debat, merk de meer dan verdubbeling der LP op:

Het posteren gaat intussen ook gewoon door, zelfs auto’s zijn daarvoor niet veilig:

Toine kreeg een mooie dubbele pagina in het Eindhovense dagblad:

Pownews was een beetje een deceptie.

Kim Winkelaar hield gisteren, dinsdag, een lezing over de EU in het kader van de maandelijkse discussie avond der LP. Hij debiteerde onder meer memorabele zinnen als: “denkende aan de EU zie ik rijen politici traag door oneindige procedures gaan”. En “de amitie van de gemeentelijke boekhouders moet toch verder gaan dan hun salaris en hun rijtjesvrouw“. Naast dit soort zinnen wist Kim vooral ook een gedegen verhaal te houden over de voordelen van het uittreden uit de EU.

Dit is een niet volledige documentatie van de activiteiten der LP de afgelopen dagen, er wordt met wisselend succes van alles ondernomen.

2 REACTIES

  1. Kan iemand het aertikel in de Parool van afgelopen dinsdag even inscannen en delen?

  2. Wat een geweldige actie. Simpel en heel doeltreffend.
    Zo’n laser is de manier om je boodschap zichtbaar te maken.
    Zoals beloofd zonder schade en zonder hinder.
    Succes volgende week.

Comments are closed.