Het heeft grote voordelen! Hij heeft het over Engeland, maar het geldt op dezelfde manier met dezelfde voordelen voor Nederland.

http://www.youtube.com/embed/3R7g7SgRckc?feature=player_embedded

9 REACTIES

 1. @Anno Zijlstra [1]: De LP heeft geen pak voor de broek gehad.. De kiezer is weer een rad voor de ogen gedraaid door de MSM…Als ik het goed heb woon jij tegenwordig in Thailand ???? dus jij hebt wel de mogelijkheid gehad om deze rotzooi te verlaten… Ik heb er alle vertrouwen in dat de LP in de armen wordt gesloten door het grote publiek. En wat jou betreft Anne Zijlstra.. Ga lekker trollen binnen je eigen bekrompen wereldje…

  Pteranodon [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Anno Zijlstra [1]: we blijven gewoon in de EU

  Heerlijk, die collectieve instelling van iemand die in thailand woont omdat nederland hem te min werd. Wat een hypocriet!

  Een kwart vd pvda en vvd stemmers waren ‘strategische’ stemmers. Ze krijgen meteen al de deksel op de neus.

 3. @Burnitall [4]:
  Geheel met je/u (betreffende hokje met een rode pen zwart maken a.u.b.) eens Burnitall, de LP komt van 0 naar over de 4000 net nieuw binnen, na een super korte aanloopperiode. Dit kun je geen verkiezingsnederlaag noemen. Dit ziet eruit als de eerste stap waar een grote reis mee begint. Van een paar websites zijn we een partij geworden, waar ik betalend lid van ben (verder ook niets), die op dat papier heeft gestaan, dat enorme vel met meer dan 14 lijsten. Ik keek bij de verkiezingen de stemhokjes in (er zat geen gordijntje voor), en als ik dan de meeste mensen die ik zag, naar links zag overhellen, heel ver van lijst 14 vandaan, in mijn volksbuurt waarschijnlijk SP stemmend of zo, dacht ik, mijn God man, je moest eens weten… Maar die tijd komt nog wel, dat dat anders wordt.

  De Libertarische partij (met “spreekbuizen” zoals Vrijspreker, Meervrijheid etc, meestal het diepste gedachtengoed, de diepste analyses, en is oprecht tegen onrecht. Dit zijn eigenschappen die er voor zorgen dat een godsdienst als een mosterdzaadje om zich heen kon grijpen. Die welke partij dan ook in ons politieke spectrum (die combinatie inhoudelijk + moreel) absoluut niet in zich heeft zoals de Libertarische Partij. Dit wordt echt nog wel wat als het de aandacht krijgt die het verdient, dat weet ik zeker.

 4. Als je kijkt naar het aantal stemmen: de libertarische partij is bijna net zo populair bij de kiezer als bekendere individuen zoals Tofik Dibi, en Maarten van Rossum, die ieder over de 5000 voorkeursstemen kregen. De naamsbekendheid van de LP is veruit minder dan van deze 2 mensen, op dat moment, en dat zijn allemaal van die signaaltjes dat ik zeg hé, hier gebeurt iets.

Comments are closed.