De twee grootste partijen beschikken samen een meerderheid en kunnen als ze het eens zijn dus besluiten doordrukken. Dat betekent een regering van half om half socialistisch en conservatief. Misschien beter 50/50 sociatist en conservalistisch!!

 

Tot nu toe is opvallend hoe Rutte-Samsom het samen eens zijn, hoe ze samen hun best doen om een derde partij buiten de regering te houden zelfs al hebben deze twee partijen geen meerderheid in de Eerste Kamer.

En vooral als je bedenkt dat beide mannen tien dagen geleden elkaar nog voor leugenaars uitmaakten!

We zullen wel moeten afwachten (sceptisch afwachten) wat van dit geen vlees geen vis broodje terecht komt. Want ook als er andere personen uit het jarenlang gevormde politieke Haagse circuit in het kabinet zouden komen, is het toch één pot nat. Allemaal willen ze meer van uw geld! Ook al beweren ze het tegendeel, het eindresultaat blijkt daar altijd op uit te komen.

Wat u zelf kunt doen, is uw kennis over het Recht, een Rechtvaardige Vrije maatschappij verdiepen, en trachten die kennis dan verder uit te dragen. Dit kan dan op den duur leiden tot een inderdaad Vrije, libertarische maatschappij.

5 REACTIES

 1. Worst case scenario: mag ik wat links doen, dan mag jij wat rechts doen. Best case scenario: dat ze dat bij elkaar afzwakken. We zullen maar “moeten” zien.

 2. Persoonlijk heb ik nooit geloofd in de “verschillen” tussen deze heren. Het was een grote poppenkast. Rutte die eerst tekende voor belastingverhoging en toen campagne voerde voor belastingverlaging! Werkelijk absurd dat er nog mensen in die onzin trappen!

  Er IS GEEN VERSCHIL tussen deze twee. Ze zijn beiden socialistisch en beiden eurofiel. Er valt dus weinig uit te ruilen of af te zwakken…. Werkelijk 1 pot nat.

  Zé [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Rechtse Rakker [2]: Ze zijn beiden chantabele marionetten, bewerkt door de poppenspelers, en te achterlijk te zien hoe ze gebruikt worden.
  Niets nieuws onder de zon,

  Vrede,
  Zé.

 4. Wenn Wahlen etwas bewirken würden, dann wären sie längst verboten.

 5. Hooguit 1 jaar en dan valt het opnieuw omdat de Nederlanders dan hebben ingezien waartoe dit leidt, n.l. de totale afbraak van Nederland en enorme lastenverhoging voor de burgers op alle fronten waardoor nog meer burgers in de financiële ellende komen!!! Jan modaal gaat tenonder!!!! VVD = Vereniging van dieven samen met de PvdA = Partij van de afbraak al sinds Den Uijl vergeet dat nooit!!!!!

Comments are closed.