zondag, 2 september 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Verklaring van Goed Gedrag

De laagste en meest verachtelijke levensvorm op aarde is ongetwijfeld de broodpoliticus, deze soort bestaat immers volledig van liegen en bedriegen zodat iedere decibel die door welke politicus dan ook wordt geproduceerd per definitie altijd een leugen is.

Het wordt daarom tamelijk vermakelijk als exemplaren van deze soort Verklaringen van Goed Gedrag voor elkaar gaan afgeven zoals PvdA-voorman Samsom dat onlangs deed toen hij plechtig verklaarde dat premier Rutte zeker GEEN leugenaar is.

Aangezien ieder woord dat uit de mond van broodpoliticus Samsom komt een leugen is, is dit dus ook gewoon niet waar en is Rutte wel degelijk een leugenaar.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. René schreef op : 1

    En zó is het!