Naast door de LP georganiseerde borrels door het gehele land organiseren Frank Karsten en Ratio thans voor de tweede keer een libertarische borrel in Utrecht. Op vrijdag 7 september 20:30 uur. De bedoeling is dit een maandelijks terugkerende borrel wordt. Met maximale onderlinge interactie. Er is geen spreker en geen lezing, de spekers, dat zijn de borrelaars.

Waar?

In het prachtig ingerichte Café Olivier in Utrecht. Op loopafstand van Utrecht CS. Dit is een kroeg met een tiental tapbieren en meer dan 50 bieren op fles, afkomstig van onze zuiderburen. De voorpret begint met deze uitgebreide bierlijst met omschrijvingen van de diverse bieren. Contact gegevens: Belgisch Bier Cafe Olivier Utrecht; Achter Clarenburg 6a; 3511 JJ Utrecht,

Voor wie?

Deze borrel is bedoeld als informele gelegenheid voor libertariërs en geïnteresseerden om met gelijkgestemden een gezellige en informatieve avond door te brengen. Reserveren is niet nodig. De vorige keer was er een wisselend publiek met 20-25 man. Let op, als u nog niet veel mensen kent, enkele mensen van de organisatie komen in een zwart Rothbard T-shirt met daarop een witte tekst “enemy of the state”. Kan niet missen. LP-ers zullen waarschijnlijk in hun blauwe LP polo’s verschijnen dus u zult ons in deze volle kroeg waarschijnlijk wel kunnen vinden.

Waarvoor?

  • Gezellig te borrelen
  • Bij te praten, discussiëren en nieuwe ideeën op te doen
  • (Nieuwe) mensen te ontmoeten en te netwerken
  • Plannen te smeden voor nieuwe initiatieven

Het begint om 20.30 maar je ook later binnen stappen. Het eindigt rond 23.00 (voor de diehards, tot de laatste trein vertrekt of tot het licht in de kroeg om 2 uur aan gaat).

Hoe vaak?

We zullen het maandelijks organiseren op elke eerste vrijdag van de maand.

Eten

Wie wil kan vooraf een hapje eten, deelnemers moeten hiervoor wel zelf reserveren. Alhier de menu kaart. Een waarschuwing, het eten in het restaurant valt tegen, de Febo aan de overkant biedt meer smaak.

Internet

Op deze Facebookpagina kun je de Libertarische Borrel volgen en meer informatie lezen.

Kosten

We hebben nog geen sponsor dus iedereen zal wat euro’s (die straks toch waardeloos zijn) moeten meenemen.

Organisatie

Iemand van het weblog MeerVrijheid (Frank) en iemand van Vrijspreker (Ratio) organiseren dit samen met een derde persoon.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

bron foto’s: website cafe Olivier

3 REACTIES

  1. Wish Utrecht was located in Friesland.
    Have a blast you guys.

  2. Ik kom! Voor ’t eerst. Hoop een aantal gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Ben ik eigenlijk wel aan toe. 🙂

Comments are closed.