De farce van de Nobelprijs voor de vrede aan de EU.

.

.De Nobelprijs? En dat NU??

.En ik heb niets om aan te doen voor Oslo.

.

Nederland is nog nooit in zoveel oorlogen betrokken als sinds het land tegen de zin van de burgers (referendum)  in de EU  is geluisd: Balkan, Irak, Afghanistan, Libië.

Er zijn ook nog nooit zoveel rellen in EU landen geweest: Griekenland, Spanje, Portugal, Londen, Parijs, . . .

Als zelfs een politicus als Hans Wiegel adviseert dat Nederland die prijs moet weigeren dan moet er toch iets goed mis zijn.

Maar de echte politieke heersers  als Barroso, van Rompuy, Schultz en Rutte maken er een FEEST van. Eerst bepalen zij dat ze met hun drieën naar Oslo gaan om de prijs in ontvangst te nemen.

En werken ze er aan om alle 27 opperhoofden van de EU uit te nodigen om er bij te komen.
En wie betaalt dat allemaal?  Zie  van Rompuy .

En als er een paar Nederlandse burgers maar een zachte aarzeling vertonen, krijg je meteen negatief commentaar van o.a. de voorzitter van het Europees Parlement. als

—Schulz: Nederlanders hebben bekrompen kijk op wereld

—Het probleem van de Nederlanders is dat ze lijden aan navelstaarderij. De eigen navel als middelpunt.’

— Dat Nederlanders negatief staan tegenover het Europees Parlement is het gevolg van ‘een bekrompen kijk op de wereld’. ‘   Zie hier

9 REACTIES

 1. Die Schultz is een totaalidioot, van het kaliber Belgische nep-liberaal (ben ff zijn naam kwijt, “Van…”).

  Berlusconi had gelijk. Schultz kan het beste figureren als kapo in een Nazi-film.

  Rutte is van het zelfde laken een pak. Als hij het lef had om Wilders te laten vervolgen voor smaad, dan hoort hij dat ook de doen bij die mof. En dat doet hij niet.

  Jan Snijder [7] reageerde op deze reactie.

 2. Ach, ze zullen wel met de EU-prive jet gaan. En die kost máár 60.000 euro per UUR ! Ze hebbeb immers een contract van 12 miljoen euro afgesloten, voor 200 uurtjes corporate JET (echt waar, geen onzin). Dit speciaal voor de bobo’s, de ongekozen keizers van de EU nazi staat en hun gevolg……?

  Dat geloof je toch niet in een tijd van mega cirsis, snoepreisjes naar Oslo (alles uiteraard 5 sterren) om daar een “farce prijs” op te gaan halen die ze zich waarschijnlijk zelf toebedeeld hebben door middel van (financiele) druk op het Nobel commitee om zo een positieve pr indruk te genereren. Een soort van wanhoop, die me sterk doet denken aan klappen voor het spelende orkest op de zinkende EuroTanic…….

  Zucht het is zóoo doorzichtig. De Eu is al uit elkaar aan het vallen, alleen moeten de schulden nog opgekrikt worden en de inflatie aangewakkerd, zodat de machthebbers zeker weten dat ze nog generaties lang, intrest gaan ontvangen, waar onze kleinkinderen voor moeten bloeden. En dan ook nog voor een hongerloon werk moeten accepteren omdat je anders geen brood op de plank hebt.

  Daarmee ontstaat er dan een werk leger van miljoen mensen die
  voor een appel en een ei, de rest van hun leven mee moeten betalen voor de overeind gehouden banken en landen in 2012…..
  Oh, ik ben toch zo blij dat ik al 7 jaar weg ben en geen stuiver meer aan dit debielen cirucus meer bij draag en heerlijk in Azie woon.

  Sterkte allemaal daar in Nederland. Ik denk dat het een hele, hele koude winter gaat worden……in de komende jaren in Europa.

 3. Ik zou bijna met mijn hekken tegen elkaar slaan en Heil EU commissie roepen, maar ik ben bang dat dat verboden is volgens de regelgeving van EUropressie land

 4. @Naam * [2]:

  Wat een lullige reactie is dat, die mensen kunnen er toch niets aan doen dat onze grenzen openstaan ? dat onze voorzieningen beter waren ? dat onze theehuizen niet gecontroleerd worden op misbruik van uitkeringen, dat ons geld meer waard is dan hun hele leven ?

  Nee zij kunnen er niets aan doen, laat dan de echte schuldigen eens opstaan en de consequentie dragen van het al maa binnen halen van talloze nietsnutten en uitzuigers, oooops, dan zouden dus die Polen hier ook niet meer supergoedkoop mogen werken voor de bedrijven die te lam zijn om een paar euro meer te betalen, en die groot huizenbezitters die die poolse aannemers hun marmeren vloertjes laten leggen of hun kapitale villa’s laten verbouwen voor een schijntje van wat het hier kost.

  Bliksems, eigenlijk goed beschouwd was je opmerking best zo gek nog niet 😉

 5. @pcrs [3]:

  passionate Maoist student? yea because Chairman Mao’s style of politics was passionate, causing the death of 50 to 70 million of his people and Barroso looked up to this guy

  fucking communist scum

  Waar gesproken, dat comment dekt de volledige lading van de EU commissie in zijn geheel.

 6. Geheel mee eens, wou dat ik het zo scherp kon formuleren als Hubert.
  hugo van reijen

Comments are closed.