Dit Gouden Kalf heet in 2012 ook “euro “. De euro (en de EU heeft de Europese volkeren steeds meer afhankelijk gemaakt van een stel (niet gekozen)  politici.  Nu blijkt dit tot een drama te kunnen leiden. Pensioenen worden gekort, belastingen verhoogd, kosten zorg  verhoogd,enz.

Nu hebben de politici een waslijst van voorstellen om de toestand te verbeteren.

 

Lees al die verschillende, tegenstrijdige voorstellen en dan zul je eenvoudig zien dat ze allemaal zoveel nadelige consequenties hebben, dat het averechts gaat werken.

Maar let nu op. De meeste opperhoofden (waaronder Marc Rutte) hebben een idee dat het toch niet allemaal juist zit. Daarom zullen ze proberen nog geen besluit te hoeven nemen.

Maar als enkele politici het spel gewiekster spelen komen er toch wel een paar voorstellen waarover een besluit nodig is.
En dan zal Marc Rutte het niet durven om een VETO uit te spreken. Net al meer slappe opperhoofden.
En dat betekent dat we met zijn allen dieper “DOWN THE DRAIN” gaan.

En dat alles voor het Gouden Kalf dat “Euro” heet.

Zowat alle argumenten om de burgers nog meer onder curatele te brengen, komen neer op:

  “MEER EUROPA, MEER DWANG,  MEER CONTROLES . . . . . MINDER VRIJHEID”.

En dat terwijl niemand duidelijk kan maken waarom die euro nu ten koste van alles moet worden gered en gehandhaafd.

Is dat omdat met het wegvallen van dat Gouden Kalf het symbool van de eenheid wegvalt en er straks geen handvat meer is om de burgers onder controle te houden?

3 REACTIES

 1. Het wegvallen, lees “de ondergang” van de Euro is een niet te vermijden gevolg van de foute beslissing die men destijds heeft genomen.

  Het was de heren niet te doen om eenheid in de munt maar om totalitaire macht over Europa, de voorstellen over één Europa lagen er al vlak na het uitbreken van de eerste wereld oorlog, later gesteund en gehandhaafd door onder anderen IG-Farben, IBM (jaa die ook) en Krupp Stahl.

  Zij waren het die na het mislukken van het Dritte Reich de handen ineen sloegen en samen met de meest gewiekste politici de wereld zouden dwingen zich aan hun macht te onderwerpen, het “New World Order” model was toen al de leidraad van deze heren (en dames)

  Inmiddels doen ze er alles aan om het streven naar een “NWO” te ontkennen en te proberen ons, de burger, er van te overtuigen dat één Europa goed voor ons moet zijn.

  In de basale psychologie leert de leerling dat ontkenning de eerste fase van openbaring van een verslaving kenmerkt, welnu die eerste fase zijn we inmiddels voorbij en zijn aangekomen in de krampachtige strijd tegen de openbaring ( de 2e belangrijke fase in een toegeven dat je verslaafd bent.

  Als de burgers van Europa zó dom zijn om dán nóg niet in te zien dat men bezig is om ze te onderwerpen aan een totalitair regiem dan laat men ze beter met open ogen in die val lopen, ze zijn het dan toch immers niet waard om zich daar nog druk om te maken?

  De Euro zal ineenstorten dat is geen geheim, de Europese Unie volgt, en daarmee is de 3e Wereldoorlog een feit, immers er is maar één doel MACHT, totalitaire MACHT, over U en mij.

  Fatima [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Jan Snijder [1]: @JanSnijder
  U draaft te veel door en leest misschien Xandernieuws.nl Ik geloof niet in deze geruchtmakende demagogische, maar nog altijd onbewezen complottheorie, doch eerder in een “Tsjernobyl” van het oorspronkelijke plan. Een prematuur en derhalve slecht plan, zonder inspraak, zonder betrouwbare landen, met veel vriendjespolitiek, arrogantie, doofpotaffaires, propaganda, ontworteling van volken en culturen, nivellering naar alle volkeren en verrijking van de brusselkliek. Men houdt stug vast aan de reparatie van Tsjernobyl omdat men enerzijds te bang is voor de grote afgang en anderzijds de brusselkliek zichzelf verrijkt achter ivoren torens.

Comments are closed.