De Jager zegt dat Nederland geen pogingen van andere landen zal blokkeren om een financiële transactietaks in te voeren, hoewel Nederland volgens hem fel tegenstander is. De minister haalt onafhankelijk onderzoek aan, waaruit blijkt dat een financiële transactietaks “verwoestende gevolgen” zal hebben. “We zijn er erg op tegen”, voegt De Jager toe. Dow Jones Nieuwsdienst 9 okt.Dus je bent fel tegenstander van iets, maar je gaat er niet tegenin. Zo iets van: we krijgen onze centen van Griekenland met rente terug, maar als ze het niet teruggeven doe ik er ook niets aan? Of als kinderopvang niet werkt, laten we het ook maar zo?

Dat van die verwoestende bankentax gaven wij hier ook al herhaaldelijk aan, maar je zou toch verwachten dat een democratisch verkozen persoon, zich iets aantrekt van zijn kiezers? En op zijn minst van zijn adviseurs en eigen mening?

Sorry, maar op deze manier lijkt de enige verklaring dat hij braaf meezingt in de hoop op een EU vervolgbaantje.

4 REACTIES

 1. Ik spring een gat in de lucht zodra Die De Jager van het politieke toneel zal zijn verdwenen. Ik heb ‘m nog niet een keer kunnen betrappen op de waarheid. Op 6 juli 2012 bv. draaide hij schoolkinderen een rad voor de ogen, behalve één!
  http://tinyurl.com/csnhhn6
  En wat het erfrecht aangaat is er geen sikkepit verbetering totstand gekomen, alleen neven en nichten zijn er beter van geworden.
  http//tinyurl.com/3my8nnv

 2. Wat ben ik toch blij, dat ik niet op de gevestigde politici gestemd heb. Steeds als ik CDA’ers, PvdA’ers en VVD’ers, kortom de eurofiele eenheidsworst hoor spreken, ben ik weer blij dat ik LP heb gestemd. Dan heb ik daar tenminste NIET aan meegewerkt!

 3. Jan Kees de Leugenaar is een typische opportunist zonder kloten of eer. Hij is met zijn nieuwe Euro-baantje bezig want het CDA krijgt steeds minder te vertellen. Minder te vertellen omdat hun kiezers (nu helemaal) dement beginnen te worden. Er is hem vast al iets belooft in het kader van opvolgen van Neelie Kroes. Over dement gesproken…
  Tot die tijd doet hij wat de Eurofielen van hem verlangen. En naar de inwoners van Nederlands to houdt hij zich aan de omerta.

 4. Afgekeken van Romney, die tegen Obamacare was, maar er voor stemde in eigen staat. Je vind ieta verwerpelijk op 1 niveau, maar geweldig op een ander niveau.

Comments are closed.