13 REACTIES

 1. Als ik dit lees ben ik zeer vrij…..

  Ik heb mijn eigen water voorziening, bron water voor koken, drinken, vee en stallen en rivier water voor de was, tuin en schoonmaak klussen.

  Ik verbouw mijn eigen voedsel, varkrnms-, kippen, en koeien vlees, groente, aardappellen en ongeveer 80% van wat ik eet of drink. En produceer genoeg om de rest tegen redelijke prijzen in mijn farm shop te verkopen.

  Ik betaal mijn eigen medische kosten en als nodig, 2 jaar geleden, operatie inclusief 3 weken hospital eerste klas prive kamer.

  Aan de media betaal ik geen cent. Alles is vrij hier en betaald uit advertentie geld. Met breedband internet kan ik de hele wereld bereiken.

  Om het leger en alle andere staatskosten te betalen betaal ik 7% belasting over mijn netto inkomen in dit land. Inkomsten buiten dit land zijn belasting vrij.

  Aan de locale politie maak ik een jaarlijkse donatie en geef een grote partij voor de jongeren hier. Resultaat is dat mijn huis, erf, landerijen en bossen optimaal worden beschermd. Naast deze veiligheid heb ik 12, bewapende, medewerkers welke alleen tot taak hebben alles te controleren en optetreden als er ongenode gasten op mijn grond gebied komt.

  Verschrikelijke wapens bestaan niet. Deze wapens worden bediend door verschrikelijke mensen. Mijn pistool heb ik nog nooit hoeven te gebruiken, buiten de regelmatige schiet oefeningen. Het openlijk dragen en de kennis dat ik het zal gebruiken als nodig is voor de meeste kleine misdadigers genoeg om een ander meer weerloos slachtoffer te kiezen.

  Met de groeten van een vrij mens…

  John [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Que Sera Sera [1]:

  Vrijer kun je niet zijn.
  Maar dat zal ons nooit overkomen, hoe hard we ook ons best doen.
  De enige oplossing is, naar mijn mening, een bloedige revolutie.
  Toekomstige generaties zullen weten hoe hard wij ook voor hun vrijheid gevochten hebben.
  Maar de mensheid zal telkens weer in dezelfde fout vervallen.
  De mensen zijn te week gemaakt.
  Zichzelf gewapenderhand verdedigen?
  Ze vallen al flauw bij de gedachte.

  Que Sera Sera [3] reageerde op deze reactie.

 3. @John [2]:
  Jij, ik en al NL ers waren vrij… todat je juigend in 45 het koninklijk huis met haar vazallen binnenhaalde.

  En ja, ik denk dat je volkomen gelijk heb dat er geen vreedzaam einde kan wezen aan de nu ontstane structuren. Je ontdoen van al die (rand) figuren kan alleen met een bewapening van elke NL er. En tevens ben ik ervan overtuigd dat er veel bloed zal vloeien voordat er weer een periode van kalmte en voorspoed zal komen.

  Ik weet wel dat dit niet volgens de NAP regels is van deze club hier maar ik zie geen andere oplossing. Het NAP is leuk voor bij de borrel maar in de echte wereld vertrouw ik meer op mijn pistool.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Que Sera Sera [3]:

  “En ja, ik denk dat je volkomen gelijk heb dat er geen vreedzaam einde kan wezen aan de nu ontstane structuren.”

  Misschien heb je gelijk in de eindfase.
  Maar op dit moment zou het weinig effect hebben.
  De mensen hebben geen wapens en te weinig macht.
  Bovendien hebben “de mensen” niet de moed en ambitie om vrij te worden.

  Eerst is het noodzakelijk dat meer mensen de waarde van vrijheid weer herontdekken en bereid zijn weer moreel in de NAP geest te gaan leven.

  Het is goed te zien dat de libertarische vrijheidsgedachte groeit. Het groeit echter nog te langzaam en big brother is nog bezig zijn macht te vergoten. Zie wat gebeurt in de EU dank zij de landverraders en de slappe kiezers die net in overgrote meerderheid weer hebben gestemd voor partijen/personen die hard aan dit landverraad meewerken.

  Rn aan de versterking van de vrijheidsmoraal kan iedereen van goede wil meewerken. Verbreid de libertarische NAP gedachte en of steun de mensen die er aan werken.
  (zie voorpagina voor donaties)

  Meneer Storm [5] reageerde op deze reactie.

 5. @THX-1138 [7]:

  Je leest het verkeerd! Nu kunnen ze dus bij alle mensen die gebruik maken van een uitkering zomaar naar binnen lopen zonder verdenking, maar puur voor controle!

  Lees onderstaande nog maar eens svp:
  “Voorheen mocht de overheid alleen een huisbezoek afleggen als er een verdenking was van fraude. Op grond van de nieuwe wet is dat vanaf 2013 niet meer nodig. Iedereen die uitkering of kinderbijslag ontvangt, moet de controleurs binnen laten. Wie dat weigert, krijgt een sanctie opgelegd.”

  Meneer Storm [9] reageerde op deze reactie.

 6. Eén ding is zeker, bij de échte aso’s gaat niemand naar binnen, ze kijken wel uit die praatjesmakers.

 7. @THX-1138 [7]:
  Sorry THX…..Als je iemand geld geeft ben jij degene die de voorwaarden stelt…. jij betaald trouw je belastingen….en hoeveel heb jij te zeggen over JOUW geld ?

 8. @worry [12]: Beste Worry,
  Klik beide links van 20 van deze pagina aan!!!
  http://www.amsterdampost.nl/aan-iedereen-met-een-uitkering-of-aow/
  Die pdf onderaan die bijdrage MOET je goed bewaren, sla de hele pagina op, breng ouderen zsm op de hoogte, dat geldt voor iedereen wiens ouders(en wellicht ook grootouders) nog in leven zijn en bv. enkel van AOW moeten leven.
  Typerend: kennissen van mij hebben ouderenbonden gemaild maar geen reactie…!!!
  Oproep aan de lezers hier: mail de ouderenbonden.
  Verzoek aan de webmaster: kan de mentaliteit van de Haagse junta op de voorpagina..???

Comments are closed.