Het zal u vandaag niet ontgaan zijn: de VVD die NIET aan de hypotheekrente-aftrek zou gaan morrelen (vóór de verkiezingen), gaat dat nú wel doen. Hebt u VVD gestemd? Want u vertrouwde die landverraders zoals een M. Rutte?

9 REACTIES

 1. als je nog steeds stemt vraag je erom belazerd te worden, eigen schuld, dikke bult, want je behoort te weten dat politici bedriegers, leugenaars, kortom uitschot zijn en daarbij maakt het geen donder uit van welke partij ze zijn.

  Burnitall [2] reageerde op deze reactie.

 2. Eigen schuld dikke bult. Vlak voor de verkiezingen heeft rechts een oproep gedaan naar links om maar niet meer te gaan stemmen. Met resultaat…

 3. en ook dat ’tactisch stemmen’ was zo zinvol: stemmen op VVD om maar vooral niet de PvdA in de regering te krijgen…

 4. Tja, de politiek moet compromissen sluiten. Probleem voor de kiezers is dat ze nooit weten welke compromissen. Ik ben al jaren voor een systeem te zeggen wat je harde standpunten zijn versus welke je graag ziet maar waar je bereid bent over te onderhandelen. Dit systeem van handjeklap is vragen om onvrede.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Leonardo Pisano [5]:

  “.. de politiek moet compromissen sluiten.. . . ”

  Bij compromissen krijgt niemand wat hij echt wil en de meest gewiekste wint het meeste.
  Daarom moeten er geen compromissen gesloten worden, maar duidelijk bevoegdheden bij de overheid worden afgeschaft.

 6. Ook ik heb gestemd en wel op SOPN. Het programma door gelezen wat mij wel aanstond. Nieuwe kleine partij, dus je weet bij voorbaat al dat die niet gaat regeren. Wel was het leuk geweest als ze een of twee zetels hadden gekregen, brengt leven in de brouwerij. Wat betreft de beloftes van diverse partijen, je weet van te voren dat je bedonderd wordt. Of je door de hond of door de kat gebeten wordt, het doet alle twee zeer. Als het aan mij ligt zou ik zeggen, de regering naar huis sturen. Precies zoals in IJsland is gebeurd. Bankiers de gevangenis in, zoals het het hoort. En laat het volk in Nederland opnieuw de grondwet herschrijven. Laten we niet vergeten om de referendum in te voeren. Maarja, dat zal gewoon een droom blijven vrees ik. IJsland heeft dat wel gedaan, misschien volgt Noorwegen en Finland. Mocht het in de andere 2 landen gebeuren, dan hoop ik dat Nederland ze volgt.

 7. Dit is geen kiezersbedrog, in een coalitieland moeten er altijd compromissen worden gesloten. Het is pas kiezersbedrog als de VVD en de PvdA allebei A vinden en B doen.

  Verder is het mooi dat de hypotheekrente wordt aangepakt. Aangezien het tarief voor de inkomstenbelasting dan omlaag kan en het marginaal meer loont op te werken.

  Alleen zal dit wel niet gebeuren. Ik heb zo’n vermoeden dat de aangekondigde verlaging van de inkomstenbelasting geheel teniet zal worden gedaan door hogere zorgkosten vanwege de inkomensafhankelijke premie. En dat is wel kiezersbedrog!

 8. En zij die geen huis hebben en vvd stemden, en zij die een huis hebben afbetaald en vvd stemden. Die interesseert dit toch niets, zijn misschien wel tevreden.
  Het is gewoon jammer dat je er intrapt omdat je moet wonen.
  Overigens, waar heb ik ook alweer gelezen dat de huizen tot ver in 2020 zullen dalen.

Comments are closed.