Wie heeft het niet in de boekenkast? Atlas Shrugged, of Atlas in staking? Volgens velen een van de meest belangrijke boeken ooit geschreven. Libertarisme leeft, en er is een uitgever (Sijthoff) die daaraan denkt te verdienen. Atlas Shrugged wordt opnieuw vertaald en nu als “de kracht van Atlantis“. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de vertaling, als er lezers zijn van de Sijthoff editie die straks een recensie willen schrijven en insturen naar info@vrijspreker, heel graag.

Er wordt een heel evenement gehangen aan de lancering, er zijn 5 duizend exemplaren gedrukt. Tijdens het evenement in RASA, Pauwstraat 13a, Utrecht spreken onder meer filosoof Hans Achterhuis, Libris-directrice Caroline Damwijk, AmerikakennerJan Donkers, objectivist Yernaz Ramautarsing  en hoofdredactrice van Filosofie Magazine Daan Roovers over Ayn Rand en de gevolgen van haar overtuiging.

U kunt erbij zijn, vanavond, voor een tientje. De aanvang is 20 uur.

2 REACTIES

  1. @msg [1]:

    “Als Hans Achterhuis verschijnt als spreker blijf ik weg. Als er iemand Rand totaal niet begrijpt is hij het wel.”

    Als hij ongelijk heeft, dan moeten de idolen van Ayn Rand toch uit kunnen leggen dat hij ongelijk heeft. Dat lijkt me juist een schittermoment voor de Ayn Rand-fanclub.

Comments are closed.