De dinsdagavond lezing op het landgoed Marlot bestaat vanavond uit een evaluatie sessie over de verkiezingscampagne. Het is duidelijk geworden dat 142 dagen te weinig zijn om de libertarische gedachte voldoende onder de aandacht te brengen. Tot de volgende verkiezing is het 910 dagen. Wie willen er meepraten en denken? Dit begint met evalueren en dat gebeurt hedenavond. Voor degenen die het even gehad hebben met de verkiezingen is er de vrijdagavond borrel in Utrecht te cafe Olivier. Met enkele bijzondere aanwezigen. Geen lezing maar wel interessante personen om mee te praten.

De Libertarische Partij is een instituut dat het  h e l e m a a l van de libertarische beweging moet hebben. Achter de LP staan geen vakbonden, of grote actieorganisaties zoals Greenpeace. Bij de LP geen door de wol geverfde parlementariërs, of principeloze volksmenners. Het ‘maatschappelijk middenveld’ kent de LP niet, en ziet de LP (nog) niet staan. Daarom is het behalen van duizenden stemmen met zo’n jonge hernieuwde organisatie, en het dan op lange na niet eindigen als laatste, hoewel teleurstellend toch geen slechte prestatie. Of denkt u daar anders over en weet u waar het aan ligt? Kom dan hedenavond naar Marlot.

Je kan van de politieke weg denken wat je wenst maar er is de afgelopen paar maanden veel meer publiciteit geweest dan in de voorgaande jaren. Er wordt vandaag nagedacht over de gevoerde campagne en na de evaluatie gaat men natuurlijk gaat men ook nadenken over de komende periode. Een vorm van continue campagne is nodig. De libertarische gedachte verspreiden.

De borrel in Utrecht vangt aan om half negen in het bekende cafe Olivier. De kans is groot dat deze keer een tweetal bezoekers aan de jaarlijkse bijeenkomst van de Property en Freedom Society langs komen. Met allemaal mooie verhalen. Het is een grote eer te worden uitgenodigd bij de jaarlijkse bijeenkomst van de Property en Freedom Society en dat is een tweetal Nederlanders overkomen die als het goed is beiden zullen langs komen op de borrel. Wenst u de laatste libertarische gedachten te horen, of de laatste roddels, kom dan even langs. We staan bij cafe Olivier meestal buiten te roken, hebben geen zaaltje gehuurd of zo, en zijn verder incognito, we hebben geen libertarische attributen aan. Maar spreek gewoon een paar 40-ers aan en de kans is groot dat je beet hebt.

Locatie en tijd LP:

Landgoed Marlot
Leidsestraatweg 77 a BG
2594 BB  DenHaag

aanvang hedenavond 20 uur

Locatie en tijd borrel Utrecht:
Belgisch Bier Cafe Olivier Utrecht; Achter Clarenburg 6a; 3511 JJ Utrecht; T: 030 – 236 78 76 aanvang vrijdag aanstaande 20:30 uur

Internet borrel Utrecht

Op deze Facebookpagina kun je de Libertarische Borrel volgen en meer informatie lezen.

 

1 REACTIE

Comments are closed.