We hebben al vaker, al regelmatig vanaf de oprichting) gewaarschuwd voor de weg die de EU op gaat en die u steeds meer tot haar ondergeschikte knecht maakt.

En u laat het gebeuren en doet niets.? En recent stemde de meerderheid al weer voor partijen die dit beleid toejuichen.

 

De duidelijke afwijzing van de EU-grondwet in het referendum werd door de politici gewoon ter zijde geschoven en achterbaks ingevoerd via het Verraad van Lissabon.
Miljarden belastinggeld gingen al naar de EU en dit zal nu versneld plaats gaan vinden door invoering van ESM, Bankenunie, en de ongelimiteerde geldcreatie van de ECK.

En dat alles wordt nog versterkt door Nederland formeel, zonder uw toestemming in een Europese Federatie te stoppen.

Dit laatste punt, die Europese Federatie, irriteerde vanmiddag weer toen bekend gemaakt werd door de NOS dat ‘Federaal Europa is redding EU’ naar aanleiding van de presentatie van een nieuw boek “Voor Europa”  gezamenlijk geschreven door de Groene, en de Socialistisch-Corporatistische Europarlementariërs, Daniel Cohn-Bandit en Guy Verhofstadt.

Lees eens goed de zin uit het bericht:
“Volgens de twee Europarlementariërs “zijn de regeringsleiders op de EU-toppen alleen maar bezig om het eigenbelang van hun land te verdedigen, en in elk geval niet om het Europese belang veilig te stellen. Het belang van de burgers en van de volkeren in Europa”. (nadruk van mij)

En vertel dan eens over welk belang het gaat en voor wie, en wat dat belang is!
Waarschijnlijk laat dit wel zien met welke taal het nietsvermoedende volk wordt bewerkt.

Interessant is ook:
“Verhofstadt voorspelt dat enkele van zijn ideeën onderdeel zullen uitmaken van het nieuwe Nederlandse regeerakkoord. Hij heeft het boek cadeau gedaan aan premier Rutte.”

Hebt u nu enig idee betreffende wat er gebeurt en WAT u nu gaat doen?

14 REACTIES

 1. Wie een ezel van zich zelf maakt moet niet verbaasd worden als iemand op zijn rug gaat zitten.

 2. Ik weet dat ik niks toevoeg, en ik kan het totall niet onderbouwen
  maar die pro Eu verkiezing is niet eerlijk verlopen, de pvda heeft geen 38 zetels gehaald, de peilingenklucht was goed voor een stijging naar 30 zetels die andere acht hebben ze erbij gefantaseerd.

  Johnny Feelgood [5] reageerde op deze reactie.

 3. @daniel [3]:
  Als een referendum over Europa zo aan de kant geveegd kan worden, dan kan het zomaar zijn dat verkiezingsuitslagen ook totaal niet deugen .. WC-eend dult geen concurentie!

 4. Europa is veel te verdeeld om als politiek eenheid te functioneren. Kijk al naar Vlaanderen/Wallonië, Spanje/Catalunya op kleinere schaal. Maar theoretisch zou een Federatie zo slecht niet hoeven zijn, mits het geregeerd wordt vanuit het libertarische gedachtegoed. Dan verandert er niets en kunnen staten en individuen zelf bepalen hoe ze hun dingetjes regelen. In zo’n geval is een Europees leger zo gek nog niet; met non-interventie als beleid tenminste.

  Leonardo Pisano [10] reageerde op deze reactie.

 5. En zo gaan we met zijn allen nog sneller de afgrond in daar is geen houden meer aan helaas. Misschien dat er uit de puinhopen nog iets goeds kan komen……zucht

 6. Precies Daan, het proces versnellen is effectoever dan te proberen het systeem te redden met hervormingen.
  Zie Atlas Shrugged.

 7. @Reinder [6]:
  Reinder, libertarische vriend. Je slaat hier de plank volledig mis. Elke vorm van centralisering staat haaks op libertarisme waar het om het individu en individuele keuzemogelijkheden gaat. Er kan niet zoiets zijn als een centraal-politieke unie gevest op libertarische principes. Het is net zoiets als zeggen dat je de duivel omarmt zolang hij maar netjes bidt in de kerk.

  Reinder [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Leonardo Pisano [10]:
  Dat snap ik ook wel, maar ik ben ook een realist. Zonder de VS zouden wij als Europa allang door verschillende wereldmachten zijn ingenomen. Stel dat een Federale staat zich zou beperken tot het verdedigen van het Europees grondgebied en haar interne vrije markt en het als scheidsrechter optreden bij conflicten tussen staten, dan zou dit in deze tijd voor mij geen probleem zijn. Natuurlijk herken ik ook dat de bureacraten van vandaag zich nooit tot zo’n kleine rol zouden beperken. Daarom zie ik de een Federatie als voorgesteld door Barroso helemaal niet zitten.
  Zolang er nog zulke machtsblokken met enorme legers bestaan zal je als land toch een bepaalde mate zekerheid moeten garanderen en niet alleen naar Amerika kijken als er dreigingen ontstaan.

 9. Van de 30 miljard euro die jaarlijks wordt afgedragen door werkgevers en werknemers, gaat 5 miljard euro op aan kosten. Dat blijkt uit onderzoek van de jaarverslagen van 219 pensioenfondsen van adviesbureau Lane, Clark & Peacock.

 10. Stopt het dan nooit met schending van mensenrechten en machtsmisbruik ?
  Het moet afgelopen zijn.
  Heeft U het journaal vandaag gezien ?
  Uw PRIVACY wordt anno 2012 ernstig bedreigd.
  De CIA en FBI woelen ZONDER UW TOESTEMMING in Uw privé-gegevens.
  STOP met CLOUD-computing.
  Geen opslag meer op netwerkcomputers.
  Datzelfde doet Facebook, die ZONDER TOESTEMMING Uw privé-gegevens verkoopt.
  En wat te denken met het plan tot ZONDER UW TOESTEMMING invoeren van de RFID-chips vol privacy-gegevens en VERSTOPT in paspoorten, onder de huid etc., het volgen van Uw mobiele telefoons en RFID-chips via het Amerikaanse GPS en binnenkort het nog preciezere Europese Galileo.
  Schrikt U ook niet van het RESPECTLOOS ZONDER UW TOESTEMMING SCHENDEN van UW PRIVACY via CAMERA’S van gemeentes op OPENBARE PLAATSEN en op straten en in stads- en dorpscentra ?
  Het ZONDER UW TOESTEMMING toepassen van de TOTAL-BODY-SCAN, opgelegd uit VALSE ANGST voor zgn. terrorisme en de TASER die de politie in Nederland van plan is te gaan gebruiken is eveneens SCHANDALIG en MENSONTEREND.

  De nieuwste slimste achterbakse manier van MACHTSMISBRUIK heet : via ECONOMISCHE MACHT via een ACHTERDEUR MACHT uitoefenen.
  Mevr. Angela Merkel probeert onder AANSPORING van belanghebbende USA via Obama om de EU per se ZONDER ONZE TOESTEMMING via de STIEKEME ECONOMISCHE EU door te DRINGEN / DWINGEN naar de EU als een CENTRAAL DOOR EEN KLEIN AANTAL MACHTSHEBBERS AANGESTUURD POLITIEK EUROPA.
  Zie USA, Rusland etc. en de rest van de wereld met hun dicrtators om te zien hoe GEVAARLIJK een CENTRAAL DOOR EEN KLEINE MINDERHEID AANGESTUURDE SUOERMACHT is.
  Wilt U onderdeel uitmaken van een GECONTROLEERDE BIG BROTHER STAAT door een klein groepje machtshebbers ?
  MACHTSMISBRUIK heet dat in gewoon Nederlands.

  U bent gewaarschuwd.
  STOP digitale gegevens-opslag.
  Hoe ?
  DWING bij het kabinet Uw VETO af.
  Maak U collectief sterk richting regering.
  Hoe ?
  DWING steeds vaker REFERENDUMS af.
  PROTESTEER.
  Laat UW STEM HOREN.
  SCHREEUW.

Comments are closed.