Politici liegen. Obama en Romney zijn politici, dus Obama en Romney liegen!

In een artikel: “Game of Thrones: The Debate of Liars” blijkt inderdaad dat dat beide presidentskandidaten liegen om hun eigen standpunten. Aantoonbaar in hun uitspraken bij hun recente grote debat.

Dit voor je te zien afspelen, en je te realiseren dat dit liegen zowel in USA als in Nederland normaal is, vraagt wel om een reactie.

 

Wat kunnen/moeten we daartegen doen?

Op de allereerste plaats natuurlijk bijzonder sceptisch zijn bij alles wat een politicus zegt. En zolang de partijdiscipline geldt, zelfs extra.

Direct daarna is een poging om de waarheid, de feiten, te zoeken en te begrijpen natuurlijk een logische stap. En noodzakelijk als je er zelf verder op door wilt gaan.

Daarna is het belangrijk deze kennis over te brengen aan zoveel mogelijk andere personen, om hen ook te overtuigen van de noodzaak om politici uit te schakelen. Om macht bij de overheid weg te halen en te trachten meer mensen te overtuigen dat een maatschappij met NAP als basis de enige morele is.Tevens een eerlijker en welvarender!

Daarin passen geen politici!!!

——
Een goede samenvatting van de politieke leugens in “het” debat, vindt u in ZeroHedge: “Game throne debate liars

6 REACTIES

 1. Met enig cynisme: Je verwacht het niet..

  Maar Hub, macht haal je niet bij de Overheid weg door ze te proberen te verslaan met verkiezingen. Je wint het nooit van het leger aan mensen dat profiteert van de Staat. Die zijn namelijk een vette meerderheid die hun financiele voordelen nooit opgeven voor libertarische idealen.

  Pleit liever voor de Staat juist zoveel mogelijk links te laten liggen en je eigen (libertarische) plan te trekken.

  Mario Aandewiel [4] reageerde op deze reactie.
  Alex [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Overnight [2]: Dan gaat het heel erg stil worden op deze website, haha.

  Politici die NIET liegen bevinden zich in een toestand zoals ik ze het liefste zie: dood, op de bodem van de oceaan.

 3. @Egor [1]: Ik wil de Staat links rechts onder en achter me laten liggen, maar de Staat laat mij niet met rust. Dus waarom dan niet geprobeerd om het libertarische gedachtegoed middels het politieke proces meer aandacht te geven

 4. @Egor [1]:

  Ik begin steeds meer in te zien dat de meeste mensen helemaal geen vrijheid en eigen verantwoording willen en om het zo te houden hebben ze geen morele bezwaar dat vrijheidlievende mensen gedwongen worden om zich te onderwerpen aan de staat.

  Zij zijn net zo schuldig als de mensen in de overheid en misschien moeten wij inderdaad een ander oplossing zoeken.

Comments are closed.