Als u dat zelf wilt constateren, kan dat door vandaag (vannacht)  te kijken naar het debat Obama – Romney. Doe dit echter vooral als u ook van cabaret houdt, niet om veel nieuws te leren over de standpunten van beide artiesten; die zijn al lang en breed bekend.

Bovendien hebt u de waarheid van deze stelling ook uitgebreid kunnen zien bij de Nederlandse debatten vóór de recente verkiezingen.

 

Ook in USA wordt keuze President bepaalt door Cabaret! En ook daar zegt dat heel veel over hoe het land geregeerd wordt.  De handigste, sluwste artiest wordt de topman!

De artiesten oefenen met tegenspelers, met camera’s en adviseurs/trainers. Eveneens wordt alles van de opponent bestudeerd en bekeken of hij ergens op te pakken is.
Zie: http://edition.cnn.com/2012/10/03/politics/portman-romney-prep/index.html

En het wordt ook beloond: Er komt een Winnaar, en die krijgt punten voor elke wedstrijd.
Dat hele gedoe kost handenvol met geld, in Amerika tientallen miljoenen dollars!

Als je nu de Amerikaanse media leest, lijkt het of een debat van Obama/Romney van a.s. vandaag allesbetekenend is voor wie de machtigste man op de wereld wordt en waardoor ook uw toekomst ernstig wordt beïnvloed.

Er zijn weinig mensen die zich dat realiseren. Amerika is wel nog steeds het land met de grootste militaire macht op de hele wereld. Daardoor hebben ze in de internationale politieke wereld ook zo’n grote invloed.

Ook de Amerikaanse economie is NOG overweldigend.
Zo stond er bvb vandaag tussen allerlei ander nieuws dat Amerika $ 450 miljard aan Egypte zou geven, en $ 45 miljard aan de Syrische verzetsstrijders!
Maar ook dat het volgend financieel debacle  voor de deur stond: Meer dan $ 100 miljard studieschulden die nooit kunnen worden terugbetaald!!

Zo probeert Amerika de wereld te regeren, en is dan verbaasd dat zoveel landen (mensen) “anti-USA” zijn en terroristische aanslagen plegen.
Twee dagen geleden werd bekend dat in Afghanistan de 2000ste Amerikaan gesneuveld is!

Beide Amerikaanse partijen beweren dat ze vandaag met de hoofdprijs naar huis gaan. En de laatste dagen doen ze niets anders dan voor hun toneelvoorstelling oefenen.

 Ook de NOS gaat er over publiceren.

Vier rondes : In totaal zullen er vier debatten worden gehouden. Obama en Romney praten woensdag over de binnenlandpolitiek.
Daarna volgt het vicepresidentsdebat tussen Joe Biden en Paul Ryan op 11 oktober.

Vijf dagen later volgt een ronde waarin het publiek vragen mag stellen aan beide kandidaten.
Het laatste debat is op 22 oktober, twee weken voor de verkiezingsdag op 6 november.
Alle debatten worden live uitgezonden op het digitale themakanaal Journaal 24.

Uiteraard is het ook spannend in verband met de toekomst van Europa en Nederland.

Al moet niemand verwachten dat het in de wereldgeschiedenis erg veel zal uitmaken.  Het verschil van beide kandidaten met Ron Paul is te groot. Beide kandidaten willen de staat sterker maken, en meer macht uitoefenen over u en andere individuen.
Mijn keus is NOTA : None Of The Above!

1 REACTIE

Comments are closed.