De een komt met schrikaanjagend voorstel, en ondertussen komt de ander met een even erg plan maar dat dan voor de andere machtsvreters geruststellender klinkt.  .

.Francois: Bankentax invoeren
Angela: OK, Francois. Jij maakt ze goed aan het schrikken, en ik ram ze dan het reddingsscherm door het hart!

 

Precies wat er donderdag bij de opperhoofden bijeenkomst in Brussel weer gebeurde. Er waren daar veel voorstellen om de burgers meer uit te melken en te controleren.

Voor de vergadering hebben al die opperhoofden een grote mond over wat ze doen of niet doen.
Zo ook Mark Rutte die “niets zou goedkeuren en alleen maar vragen stellen”.
Na afloop mooi opscheppen: Rutte:Ik en Angela hebben ons project doorgedrukt.

Alles voor uw welzijn (en het accepteren van slaaf zijn)

7 REACTIES

 1. @Meneer Storm [1]:

  Geert is zo gek nog niet he ? Jammer dat ie ook geen poot aan de grond krijgt, net als Pimmetje.

  Grote kans dat als hij een beetje minder in de publiciteit komt ook hij wordt omgelegd (en ja ik geloof nog steeds in en politieke moord, zo’n millieu freak zal nooit zo dom geweest zijn om Pim om te leggen zonder dat daar meer achter zit)

  En dan hebben die moslims de weg vrij, want als er niemand iets aan gaat doen zullen straks onze vrouwen en dochters gestenigd worden omwille van het islamitische geloof, en wij mannen zullen worden gekeeld of gevierendeeld naar voorbeeld van de KorHan.

  Maar dat valt buiten deze discussie mijn beste.

 2. @Hub,

  Tja maar dat Rutte als een blad aan de boom draait en de grote machtshebbers in Brussel in de aars kruipt was toch allang bekend ? Ik snap dan ook echt niet waarom deze man aan de kop van ons kabinet staat, laat staan waarom er nog steeds mensen zijn die op die smerige leugenaar stemmen.

  Ja een leugenaar, meer niet, Rutte heeft in de afgelopen jaren meer leugens verteld dan welke politicus ook en toch is hij de meest populaire politicus van deze tijd, onvoorstelbaar, dat laat maar weer eens zien hoe achterlijk ons stemvee eigenlijk is.

  Je welbewust laten onderdrukken en beliegen door dit soort rechtse bedriegers laat toch echt zien hoe dom je bent óf hoe weinig waarde je aan je eigen bestaan hecht.

  Bankencrisis of niet Europa zakt toch wel door zijn hoeven door de misleidende figuren aan de top, vroeger of later zijn we allen gedoemd te dansen naar de pijpen van de “happy few”

  Philosoof G&R Eigenwijs [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Jan Snijder [3]:

  Hij heeft deze baan omdat de boven basen dat willen,
  en hij heeft er om de zelfde reden, nu ook een compagnon bij.

 4. De reactie van de politieke macht op regels die qua controle “mis” gaan is steevast: meer controle (ipv kijken of de regel wel nodig is).

Comments are closed.