Iedere  Nederlander staat   helaas  vanaf zijn of haar geboorte nolens volens tot de nek in de rooie  rotzooi, waarvan hij als slaaf deel blijft uitmaken tot hij het land metterwoon verlaat of de geest geeft.

En iedere Nederlander wordt vanaf zijn geboorte volgestopt met overheidsgif,  waarvan hij meestal   zelf niet beseft, hoe zwaar en vernietigend  het is.

Een greep uit de doos:

01.   Belastingen en dwangverzekeringsheffingen die de helft of meer van het inkomen bedragen. Het niet betalen hiervan leidt tot zware boetes en/of opsluiting.

02.   Onderricht in een volkslied, waarvan de inhoud nonsensicaal is.

03.   Confrontatie met een onderwijssysteem, dat slechts een klein percentage personen   oplevert die foutloos eenvoudige berekeningen kunnen maken.

04.   Na  overlijden een afscheidsdiefstal, die de vrucht van vele jaren  sparen kan vertegenwoordigen.

NOG is het mogelijk, de ketenen te verbreken en onder medeneming van al je bezittingen te vertrekken naar een gebied waar de belastingen nul of iets meer bedragen.

Ook is het mogelijk om op een schip te gaan wonen, zodat nergens iets verschuldigd  is.

Hoe  lang deze mogelijkheden nog  zullen bestaan, is een niet geheel irrelevante vraag.

Hugo van Reijen

9 REACTIES

 1. Je kunt mopperen wat je wilt zoals hier op Vrijspreker regelmatig te lezen valt zonder dat er oplossingen aangedragen worden, maar feit is dat je slaaf bent van het systeem totdat je door krijgt hoe dit te doorbreken…

  Claim je naam op http://www.ikclaimmijnnaam.nl en koppel de (rechts)persoon los van de Mens van Vlees en Bloed die je in feite bent. Daarna heb je juridisch gezien niets met de Nederlandse wetgeving, noch belastingheffingen meer te doen. Google ook op ‘Freeman on the Land’.

  http://www.destroman.nl

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. Je naam “claimen” betekend ook dat je erkent dat de overheid het recht heeft om je tot slaaf te maken.

  Ik erken dat recht van de overheid niet, en hoef dus ook geen naam te claimen. Ik ben ik.

 3. @Robert Boerman [4]:
  Um…. voor de handleiding wat betreft deel II “moet” ik mij dus op de ikclaimmijnnaam website registeren, zie je daar nou zelf de ironie niet van in?

  Ik heb in de presentatie ook nergens concreet zien staan wat ik er mij opschiet? Op het moment dat ik de aanvraag doe erken ik in feite mijn positie als slaaf, als ik het op een zeker moment nodig acht om dat aan andere mensen duidelijk te maken dan is dat in de vorm van een verklaring ,geen aanvraag,formulier of andere procedures met meerdere stappen.

  Igor [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Igor [5]:
  Err moet dus zijn Ik ben geen geen slaaf, ik ben een vrij mens, als ik het op een zeker moment nodig acht om dat aan andere mensen duidelijke te maken is dat in de vorm van een verklaring.

 5. @Corné [8]: Precies, correct geconcludeerd.

  Was met de voorbereidingen voor claimen van mijn naam bezig. Heb deze vraag ook gesteld, of dat “gratie Gods” eraf kan, van dat document.

  Is blijkbaar nog beraad over.

  Hoe kun je iemand soeverein laten zijn met deze procedure, en hem een “contract” te laten tekenen waar hij zich achter de “gratie Gods” schaart? Welke god? Bestaat er een god? Is er bewijs van een god? MOET ik een niet-bestaande entiteit gaan vereren als soeverein mens?

  Ik wacht op de uitkomst. Als dat “gratie Sprookjesfiguur” eraf kan, overdenk ik wel of ik verder ga met deze procedure.

Comments are closed.